Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 01:11

mark1926 написа:
Arto написа:Честита победа на отбора на Ботев.

Нямам никакви претенции към футболистите ни в този мач, нито към треньорите. Играха, стараха се, но не се получи.

За да нямам аз претенции има три варианта- да имаме треньор младок, излезнал от университета и се отличил, евентуално да е бил помощник някъде на добро име в средите.

Втори вариант- треньорът ни да е поне със средни успехи в кариерата си и да ВЯРВАМЕ , дори не средни ами поне ЕДИН успех!!! И двата варианта не са налице! Напротив, Неделчо вече е изхвърлян, уволнен от Локомотив заради ТОТАЛЕН провал!

И идва третият вариант- да палим свещи и се молим преди всеки мач КЪСМЕТЪТ да целуне Неделчо, аз го правя ,но това не стига дори за гол в ШЕСТ мача!!!

И ето защо няма да стъпя на Лаута на Неделчовия отбор! Едно време кокУвия, сега е Неделчовия!!!

ТОВА НЕ Е ЛОКОМОТИВ- имаме ресурс за по-добър треньор, а не провалил се във всеки аспект на т.н. си кариера!!!

ПРАЗНОДУМЕЦЪТ- 12 точки, вече 0 от 9, но сега му е шансът, гениите на мисълта Балъков и Неделчо на едно място-най-скъпото ШЕСТО място (черноморец)Балъков срещу галеника на Локомотив!

Някои хора пак ще се крият с дни...

Повтарям се, но това е положението, ОБОСНОВЕТЕ СЕ за неДелчоо :shock: :shock: :shock: стига да може...

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 29 сеп 2014 09:32

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZmOYrYN6mso[/youtube]
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 сеп 2014 09:42

Нещо много си се превъзбудил на последък. Хубаво е човек да си мери приказките и изказванията да не стане утре да гледа в земята и да мънка.

От форумни експерти клуба няма нужда. Ако имаш желание може да помогнеш финансово или с работа към клуба ако имаш нужната експертиза в нужна за нас област. Тъй като ме съмнява и двата варианта да са ти във възможностите, ти предлагам да си ограничиш даването на наклон и най-вече изискванията. Нямал да стъпи на Лаута - палячо смешен, до вчера обясняваше как дори и да се борим да не изпаднем трябва да подкрепяме отбора защото трябва да се премине през този период, но след 3-4 мача слаби игри почна с "няма да стъпя". Жалка работа, жалка!

С парите, които разполагаме правим каквото можем. Тоя мач след 2 години няма кой да го помни, ще остане една средностатистическа загуба 2:0 от жълтите, които бяха в по-добра форма. Важното е, че не сме застрашени от закриване за черно тото и не сме в ръцете на разни мутри дето утре като ги потърсят от Интерпол и клуба да приключи.

Да ви светна щото някои хора в арогантността и наглостта си тотално загубихте представа за реалното състояние на нещата - мутрата остави една кофа пари на папагалите, може да нямат пари за стадиона но поне още един сезон са осигурени с добър отбор. Ние се борим за оставане в групата и да не допуснем разни разгроми, които да опетнят името на клуба. Пари няма, без пари не става - тва е. Просто, ясно, точно.

За това всички претенции по темата кой е треньор, кой играе и кой не в отбора може спокойно на фунийка и където слънце не огрвява. Освен ако не искате да поемете на някой топ реализатор заплатата примерно. Ама не като Никленов във форума само, ами реално, с истински, а не виртуални пари!

Търси се смислен човек който да дава по-сериозни суми и да застане отпред на клуба. Надявам се ЛИЧНО АЗ това да стане в рамките на месец и половина за да може да се направи по-сериозна селекция през зимната пауза и да почне да се гради отбор който следващия полусезон да се представи по-добре. До тогава - тва е.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
SINOTE

Мнениеот SINOTE » 29 сеп 2014 10:48

praistoria написа:Пичове, моят съвет е само да не се сбивате по между си. Не знам кой беше казал на потниците да не бият старите локомотивци, дето подкрепяха Коко Динев, но е проявил много здрава мисъл. Не се цепете допълнително на такива "За" и такива "Против" ръководството, треньора и тн. Положението ви е лошо, но ще се спасите тази година със сигурност. Единственият ви плюс е сравнително голямата публика и отдадеността към отбора. Ако започнете да се биете помежду си и да се цепите на фракцийки, ще се самоубиете !

Спокойно. В клетката нямаше толкова гръмогласни капацитети. Докато има 400-500 дисциплинирани и отдадени локомотивци, готови да ги заключат в килията в Коматево, да стоят 3 часа на вятъра, да подкрепят футболистите и след мача, тва означава че нищо локомотивско не сме загубили.

В началото на първенството гледах интервюто на Хубчев (треньор изгонен от жълтите по същите причини) след победата на Берое срещу Левски. Репортерчето естествено не търсеше нищо смислено а просто изстрелваше клишенцата едно след друго и една от тъпотиите които каза беше - Миналата година много критици ви обвиняваха, че...

Въпросът на Хубчев в случая беше супер адекватен - Кои са тези критици? Кажете ми кой и защо ме е критикувал?

Та така, когато в клуба са Христо Колев и Васил Камбуров и те не си позволяват публично да критикуват Неделчо Матушев причината може да бъде само една - те не разбират от футбол и не ги боли за Локомотив. Истината е по форумите, там се правят революциите :!:

Изображение
Изображение

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 29 сеп 2014 12:09

Не съм с лиценз Про и нямам право да критикувам Матушев, но за мен е очевадно, че вече 10кръга няма никакво подобрение, дори напротив. Няма никакво подобрение във физическата форма, а дори на някои футболисти формата спада с всеки мач. При някои се наблюдава и липса на мотивация.
За това вече специалистите трябва да кажат кой е виновен.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 29 сеп 2014 15:20

mark1926 написа:Повтарям се, но това е положението, ОБОСНОВЕТЕ СЕ за неДелчоо :shock: :shock: :shock: стига да може...

Виж, толкова много неща трябва да се започват от нулата, че с каквото и да се захванем, все ще се намерят хора, които да твърдят, че е трябвало да се започне от другаде.

И все пак:
Не сме в положение да имаме кой знае какви претенции към треньор. Много малко хора биха имали смелостта да се хванат с нас в сегашното положение на отбора - без близки изгледи за голям успех, който е мечта на всеки треньор.
Достатъчно е, че Неделчо имаше куража да го направи. Само за това той заслужава уважение. Малцина знаят на какъв огън се пекат хората, които в момента ръководят отбора. На тях им трябват много здрави нерви и кураж, за да превъзмогнат негативните мнения и настроения.

Всички виждаме, че нещата не са така, както искат всички (умишлено не казвам "както трябва", защото за да постигнем това, което искаме, трябва да преминем през състоянието, в което се намираме в момента). Изключително ми е неприятно да чета негативни и отчаяни мнения. Та, нещата не са блестящи, но констатацията на очевиден факт по никакъв начин не допринася за разрешаването на ситуацията!

Трябва да бъдем търпеливи и разумни! Да проявим разбиране и да дадем кураж на момчетата в отбора, на хората в ръководството, защото всички те го заслужават. Щото да си в момента в Локото се искат много големи топки. Ама много. Никой не е разказвал красиви приказки, че за месец-два всичко ще си бъде на мястото. Ще бъде много, много трудно. Ще има удари от всички страни. Трябва да се държим помежду си, а заедно да поддържаме хората в отбора!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 15:31

Аз лично е трябвало да съм с доста забрани за посещаване на спортни събития! Това е лесно доказуемо в нашите среди, всичко в името на Локомотив! И имам предимство, на мен адвокат не ми трябва, кой за каквото е учил. Хубаво е да надиграеш системата, сега нищо не играя, ИСКРЕН СЪМ...

Може да съм всякакъв, но празните думи са за други. Аз и след седмица ще се обоснова...

И наистина съм се превъзбудил, но ще обиждам заслужилия, не жертвата , както сме хилядите черно-бели.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 15:53

Irish stout написа:
mark1926 написа:Повтарям се, но това е положението, ОБОСНОВЕТЕ СЕ за неДелчоо :shock: :shock: :shock: стига да може...

Виж, толкова много неща трябва да се започват от нулата, че с каквото и да се захванем, все ще се намерят хора, които да твърдят, че е трябвало да се започне от другаде.

И все пак:
Не сме в положение да имаме кой знае какви претенции към треньор. Много малко хора биха имали смелостта да се хванат с нас в сегашното положение на отбора - без близки изгледи за голям успех, който е мечта на всеки треньор.
Достатъчно е, че Неделчо имаше куража да го направи. Само за това той заслужава уважение. Малцина знаят на какъв огън се пекат хората, които в момента ръководят отбора. На тях им трябват много здрави нерви и кураж, за да превъзмогнат негативните мнения и настроения.

Всички виждаме, че нещата не са така, както искат всички (умишлено не казвам "както трябва", защото за да постигнем това, което искаме, трябва да преминем през състоянието, в което се намираме в момента). Изключително ми е неприятно да чета негативни и отчаяни мнения. Та, нещата не са блестящи, но констатацията на очевиден факт по никакъв начин не допринася за разрешаването на ситуацията!

Трябва да бъдем търпеливи и разумни! Да проявим разбиране и да дадем кураж на момчетата в отбора, на хората в ръководството, защото всички те го заслужават. Щото да си в момента в Локото се искат много големи топки. Ама много. Никой не е разказвал красиви приказки, че за месец-два всичко ще си бъде на мястото. Ще бъде много, много трудно. Ще има удари от всички страни. Трябва да се държим помежду си, а заедно да поддържаме хората в отбора!

Нека бъдем коректни- нека не излиза, че аз му преча на Неделчо, това не са възможностите на отбора, а на треньора! Ако и като има по-добри треньори, пример Монтана(колко му плащат на Ферарио), защо да мълча???

Шест мача без гол от наша страна, не знам статистиката, но това си е постижение. ПЕТ загуби и доказал се в некадърството наставник, разбира се и аз имам топки , на Неделчо му трябват да се оправдава, на мен за да обвинявам! Всяка седмица сбирки за решаване на съдбата на Неделчо, това е доста подозрително!!!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 16:14

Загубата от Ботев Пловдив с 0:2 е породила сериозно напрежение в съблекалнята на Локомотив след дербито, твърди "Тема Спорт". Футболистите са изразили гласно негодуванието си от старши треньора Неделчо Матушев. Те са останали недоволни най-вече от отношението му към тях.

Играчите често не разбирали методите на работа на специалиста, начина на разузнаване на съперника и тактиките му. Той пък от своя страна най-редовно се оправдавал пред шефовете за неуспехите именно с тях.

Това стигнало до ушите на футболистите. След поражението в "Коматево" напрежението ескалирало, като някои от играчите разменили по-остри реплики с наставникаhttp://sport.plovdiv24.bg/516612.html

Разузнаване :shock: :shock: :shock: методи и тактика :shock: :shock: :shock: и СПЕЦИАЛИСТА :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 29 сеп 2014 16:15

mark1926 написа:
Irish stout написа:

И все пак:

Нека бъдем коректни- нека не излиза, че аз му преча на Неделчо, това не са възможностите на отбора, а на треньора! Ако и като има по-добри треньори, пример Монтана(колко му плащат на Ферарио), защо да мълча???

Шест мача без гол от наша страна, не знам статистиката, но това си е постижение. ПЕТ загуби и доказал се в некадърството наставник, разбира се и аз имам топки , на Неделчо му трябват да се оправдава, на мен за да обвинявам! Всяка седмица сбирки за решаване на съдбата на Неделчо, това е доста подозрително!!!

Толкова е потенциала на тези футболисти. Не можем да очакваме кой знае какво от тях. За мен вината за представянето ни до тук е повече на състезателите от колкото на на Треньора. Всеки мач се допускат много елементарни грешки. Който и да е треньор на тези играчи няма да успее да ги научи да играят, щом до сега не са се научили. До зимата ще е така. Дано по време на паузата се направи добра селекция и подготовка, за да успеем да се спасим от изпадане.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”