А може ли сам да реша къде да кисна?s.th.1926 написа:ПП. Хора със собствен бизнес, не киснат по цял ден по форуми.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
А може ли сам да реша къде да кисна?s.th.1926 написа:ПП. Хора със собствен бизнес, не киснат по цял ден по форуми.
tsonpen написа:А може ли сам да реша къде да кисна?s.th.1926 написа:ПП. Хора със собствен бизнес, не киснат по цял ден по форуми.
White Snake написа: Абе, айланкоолу (не знам дали правилно съм го изписал по делиормански) ,вашите "стюарди" като пребиха фенове на чорбата още преди да са влезли на стадиона,някой наказа ли ви ? Кой прати тия еничари в зелено,въоръжени с палки,бухалки и стикове за голф, да бият "майките с колички" ? Да не би еничарския корпус да се е самосезирал ? И какви бяха последствията за делиорманските богове на футбола ? Някой посегна ли на жалките ви фенове,пазарени за 2 лв на час,които бяха дошли на Лаута ,35 броя, с репертоара на армейчетата,защото нямат нито мозък,нито опит да създадат и изпеят нещо собствено ? Ще ми говори Петричев за феърплей ?! Ай сик ана,както е модерно да се казва по вашия край
White Snake написа:Сохрани Боже ! В Лудогорец свършили парите,нямат средства за премиране на други отбори http://gong.bg/view_article.php?article_id=301375
Бухаха.........да не са паднали цените на амфетамините ? Едва ли.А пък и няма смисъл след като премираш съдиите,съдийската комисия и голяма част от медиите,да премираш и "други отбори".
Тоя Петричев нещо се е взел много насериозно.Ето и още една блестящо разсъждение на този гений на мисълта :
„Не искам да се раздухва случая от стадион „Локомотив“. Предприехме необходимите действия, сезирахме Дисциплинарната комисия. Всеки домакин трябва да предостава добри условия за гостите си, за да се чувстват комфортно. Не мога да си представя, че в нашата ложа може да се случи подобно нещо. Разчитаме на подобно отношение към нас. Не е нормално да бъдем оставени близо до публиката на Локомотив без охрана и да търпим обиди и псувни, включително и плюене. За съжаление пострада преводачката на отбора“, допълни Петричев.
Абе, айланкоолу (не знам дали правилно съм го изписал по делиормански) ,вашите "стюарди" като пребиха фенове на чорбата още преди да са влезли на стадиона,някой наказа ли ви ? Кой прати тия еничари в зелено,въоръжени с палки,бухалки и стикове за голф, да бият "майките с колички" ? Да не би еничарския корпус да се е самосезирал ? И какви бяха последствията за делиорманските богове на футбола ? Някой посегна ли на жалките ви фенове,пазарени за 2 лв на час,които бяха дошли на Лаута ,35 броя, с репертоара на армейчетата,защото нямат нито мозък,нито опит да създадат и изпеят нещо собствено ? Ще ми говори Петричев за феърплей ?! Ай сик ана,както е модерно да се казва по вашия край
mad forest написа:White Snake написа: Ще ви бием още дълги години!
tsonpen написа:Браво! Намерихте си теми да коментирате и забравихте мача. Големи сте!
За феновете на ЦСКА и стюардите недей коментира - не си бил на този мач! Мога с часове да говоря за него. Много си далеч от истината!
Ако се опитам да си представя, че имаш капка достойнство, поне малко трябва да ти е неудобно, че някой от вашите фенове е плюл по жена. А също и малко да уважаваш българското като използваш българското наименование Лудогорие, вместо турското Делиорман.
От много думи смисъл няма, докато 5 доказано редовни гола са друго нещо
mad forest написа:White Snake написа: Абе, айланкоолу (не знам дали правилно съм го изписал по делиормански) ,вашите "стюарди" като пребиха фенове на чорбата още преди да са влезли на стадиона,някой наказа ли ви ? Кой прати тия еничари в зелено,въоръжени с палки,бухалки и стикове за голф, да бият "майките с колички" ? Да не би еничарския корпус да се е самосезирал ? И какви бяха последствията за делиорманските богове на футбола ? Някой посегна ли на жалките ви фенове,пазарени за 2 лв на час,които бяха дошли на Лаута ,35 броя, с репертоара на армейчетата,защото нямат нито мозък,нито опит да създадат и изпеят нещо собствено ? Ще ми говори Петричев за феърплей ?! Ай сик ана,както е модерно да се казва по вашия край
Май си стигнал до втори клас само, щом не можеш да преброиш до числото 100, защото нашите фенове там бяха около 100! Гледам си запознат и с уж модерни по нашия край изрази! Не се хаби! Ще ви бием още дълги години! Добре е, че има и нормални фенове, виждащи малко по-далеч от носът си!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта