НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Защо няма да дават Локо - Литекс?

Мнениеот The Sailor Man » 22 авг 2010 18:52

от 0:1 за Литекс,до 2:1 за Локо Пд,2:2 после и в 45 минута Литекс удрят греда!!!ЕБАСИ МАЧА 8-) 8-) 8-) .Феновете на Лаута гледат истинско дерби и супер мач,шоу,а идиотите от РИНГ пуснали някаква селска пародия на мач между резервите на Левски и слабаците от Калиакра,които Локо Сф попиля с 4:0 без да се изпоти.Голяма итрига,голям мач,голям интерес...ИДИОТИ.Поне да бяха дали някаква опция през Интернет да се гледа мача на Лаута и истинския футбол,а не селското мачле от Герена без никаква интрига...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 22 авг 2010 18:54

The Sailor Man написа:от 0:1 за Литекс,до 2:1 за Локо Пд,2:2 после и в 45 минута Литекс удрят греда!!!ЕБАСИ МАЧА 8-) 8-) 8-) .Феновете на Лаута гледат истинско дерби и супер мач,шоу,а идиотите от РИНГ пуснали някаква селска пародия на мач между резервите на Левски и слабаците от Калиакра,които Локо Сф попиля с 4:0 без да се изпоти.Голяма итрига,голям мач,голям интерес...ИДИОТИ.Поне да бяха дали някаква опция през Интернет да се гледа мача на Лаута и истинския футбол,а не селското мачле от Герена без никаква интрига...

еми може само да съжаляваме.. нали всички трявба да гледа отбора на народа недей така!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: НЕДЕЛЯ 22.08.2010: Локомотив Пловдив - Литекс Ловеч

Мнениеот SHYNE » 22 авг 2010 18:55

става зверски мач . може ли глупаците от ПРОБГ да дават мача на Левски ве . ей тия хора грам не са наред ,,,,
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 22 авг 2010 18:58

Локо (Пд) и Литекс откачиха – 4 гола и две греди за 45 мин
2:2 на „Лаута” в много интересен мач до момента

Локомотив (Пловдив) и Литекс направиха отлична първа част, след която резултатът е 2:2

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 авг 2010 19:02

За пореден път родните телевизии показаха тотална лиспа на далновидност и професионализъм. Вместо да избират безпирстрастно телевизионното излъчване, за поредн път ставаме свидетели на синьо-червената пропаганда.

Докато в парк Лаута играят двата водача в класирането и правят мач сектакъл, 2-2 на полувреме, в София Левски се мъчи в бавно темпо с ултра силният съперник Калиакра. Всъщност. Добре че сме си Българи та не виждаме нищо странно в това. То българският фен е възпитан, та чак промит и си знае че в Събота или Неделя може спокойно да си наблюдава сини и червени фланелки, незаивисимо от сложноста и важноста на мача.

Всъщност последните 10 години Локомотив и Литекс предлагат едни от най-хубавите мачове по родните терени. Но не! Левски Калиакра явно е определн от някой за дербито на кръга и затова заслужава пряко излъчване. Господа от ПРОБГ? Задавате ли си въпроса, дали можете да си докарате рейтинг с мач на Левски срещу Калиакра. Да не би да си мислите че като не са дошли хората на мача, ще си останат пред ТВто да гледат този "интересен" мач? Повечето от тях сигурно разпускат край някой басейн, а тези които са у тях гледат Манчестър Фулам, както аз правя това в момента. Но ако даваха Локо и Литекс щеше да е друго яче?
ИзображениеИзображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 авг 2010 19:04

SHYNE написа:става зверски мач . може ли глупаците от ПРОБГ да дават мача на Левски ве . ей тия хора грам не са наред ,,,,

Трябва да си малоумник със сини очила, за да направиш подобна глупост... Аз ако съм шеф на тая телевизия ще уволня на момента тая п...а Касабов. Явно обаче печалбата не играе роля в тази телевизия. Прането на пари е на преден план. Сигурен съм, че Локомотив - Литекс щеше да събере 5 пъти по-голяма аудитория.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 22 авг 2010 19:05

Жалко момчета,още през седмицата стана ясно,че на Лаута ще има супер мач,нооооо някои умни глави не мислеха така в РИНГ.Като не дават мача поне да го бяха дали на друга телевизия да го предава или поне през интернет,така или иначе го записват да бяха пуснали линк да гледат хората.Поне Фулъм и Манчо правят напечен мач,но 1 гол...къде ти сравнен с 4 такива и обрат след обрат... :x.Не е въпроса,че дават Левски,а самия мач с Калиакра.Левски пази титулярите,пуска безлични резерви,Калиакра се моли да падне с по-малко...ти такова мачле заслужава директно изпълчване?Смях,че кой го гледа бе?Какъв интерес има в такъв безличен мач,смешен мач,безсмислен мач дори :idea:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 авг 2010 19:20

еми тва е майна . герена се пука по шевовете като гледам . милиони зрители гледат мега сблъсака на века левски -калиакра . а локо-литекс кои са ? първия с втория . кво да го дават ..... баси и загубената работа ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 авг 2010 19:25

The Sailor Man написа:Жалко момчета,още през седмицата стана ясно,че на Лаута ще има супер мач,нооооо някои умни глави не мислеха така в РИНГ.Като не дават мача поне да го бяха дали на друга телевизия да го предава или поне през интернет,така или иначе го записват да бяха пуснали линк да гледат хората.Поне Фулъм и Манчо правят напечен мач,но 1 гол...къде ти сравнен с 4 такива и обрат след обрат... :x.Не е въпроса,че дават Левски,а самия мач с Калиакра.Левски пази титулярите,пуска безлични резерви,Калиакра се моли да падне с по-малко...ти такова мачле заслужава директно изпълчване?Смях,че кой го гледа бе?Какъв интерес има в такъв безличен мач,смешен мач,безсмислен мач дори :idea:

Абсолютно си прав. Мен не ме е яд че давад Левски, ами ме е яд че дават абсолютно безмислен мач, като в същото време се играе истински дерби при това на стадион при който има футболна атмосфера !!!!! ДА ГО ГУХАТ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ!
ИзображениеИзображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 авг 2010 19:29

SHYNE написа:еми тва е майна . герена се пука по шевовете като гледам . милиони зрители гледат мега сблъсака на века левски -калиакра . а локо-литекс кои са ? първия с втория . кво да го дават ..... баси и загубената работа ...

Вече даже се уморих да се ядосвам майна. Ама какво ти обяснявам, вие сте на същия хал.

Върни се в “Локо Пловдив”