ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: ПРОВОКАЦИЯ: 10лв. билет за феновете на Локо с/у Славия!

Мнениеот plovdivram » 06 май 2010 19:10

Jeff Ament
Значи,вие бягате от основната тема за малцинствата в Пловдив,че повече симпатизират на вас!

Ние не бягаме от нищо!!! Въпроса е в това, че когато на някой му кажеш, че е ЦИГАНИН, то е хубаво и да можеш и да си го защитиш.... Защото тук многократно ни определяте като такива, а никой от вас не може да каже защо аз или останалите "БУФЕРИ" тук сме цигани... Единственият ви довод са някакви ПОРЕДНИ ТВЪРДЕНИЯ и няколко снимки, които с години ги поствате къде ли не...
Сигурен съм, че ВСИЧКИ ВИЕ имате ПРИЯТЕЛИ "БУФЕРИ"... ТАКА Е НАЛИ?! Можете ли да ми кажете колко от тях са ЦИГАНИ?!! Питам ви, защото съм сигурен, че ЦИГАНИ сред нас тук също няма, но спокойно :mrgreen: можете да ТВЪРДИТЕ, че всички зад компютрите си сме такива!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 май 2010 19:30

Boksiorcheto написа:Вижте ги истинските ботевисти - botev fur immer i Jeff Ament

Jeff Ament - Преглеждане на профил - Jeff Ament

Потребителско име:
Jeff Ament

Общо мнения:
260 | Виж всички мнения на потребителя
(0.05% от всички мнения / 3.17 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(73 Мнения / 28.08% от всички потребителски мнения)

botev fur immer -Преглеждане на профил - Botev fur immer

Потребителско име:
Botev fur immer

Общо мнения:
53 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 3.31 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(48 Мнения / 90.57% от всички потребителски мнения)

Мисля,че това говори достатъчно ;). Преди всичко обичайте,след това мразете,драги роми!

Страшни сте,гледате мнения,слагате думи на наши модове!Това ако не е комплекс,какво е?! :lol: Това,че съм обърнал внимание на някои ваши теми не значи,че съм се заяждал.
12 март 1912 г.

Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 май 2010 20:10

Комплексари сте.Само като чуете нещо позитивно за отбора на Локомотив Пловдив и феновете му, ви бърка по дупките.Факт!
Да не ти поствам сега теми, който единствено вие жълтурите злобеете,а от останалите потребители от други отбори получаваме поздравления(даже и от прасчовците)Тук в форума на Локомотив си позволявате обидни епитети към потребители на Локомотив,а ако се случи във вашият комунистически форум, отнася бан за същото-тук имате пълната свободия да пишите.И погледни какви са споровете във вашия форум от наши-интелигентни разговори без обиди,аргументирани подплатени с факти.А вие само избивате комплекси майна като влезнете тук-само глупости пишите и се чудите как да ви обърнем внимание да поспорите с някой по-виш от вас.
Защо не пишите по-темата за кинтите, който Бакалчо чака..............Опс сега гледам един е предложил да даде 50 лева :o
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 май 2010 20:23

Jeff Ament написа:
Boksiorcheto написа:Вижте ги истинските ботевисти - botev fur immer i Jeff Ament

Jeff Ament - Преглеждане на профил - Jeff Ament

Потребителско име:
Jeff Ament

Общо мнения:
260 | Виж всички мнения на потребителя
(0.05% от всички мнения / 3.17 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(73 Мнения / 28.08% от всички потребителски мнения)

botev fur immer -Преглеждане на профил - Botev fur immer

Потребителско име:
Botev fur immer

Общо мнения:
53 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 3.31 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(48 Мнения / 90.57% от всички потребителски мнения)

Мисля,че това говори достатъчно ;). Преди всичко обичайте,след това мразете,драги роми!

Страшни сте,гледате мнения,слагате думи на наши модове!Това ако не е комплекс,какво е?! :lol: Това,че съм обърнал внимание на някои ваши теми не значи,че съм се заяждал.

Е*ати обръщането на внимание :o . 28% от всички мнения. Това е сериозно внимание. Явно комплексът ти надделява все повече и повече. Има лекари за тази работа. Консултирай се със специалист без да се притесняваш,но незнам дали там приемат хора от малцинствата ;). Все пак успех. И престани да пишеш в форума,защото ще ти взема лепилото и няма да има какво да дишаш ;) :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 май 2010 20:34

Boksiorcheto написа:Е*ати обръщането на внимание :o . 28% от всички мнения. Това е сериозно внимание. Явно комплексът ти надделява все повече и повече. Има лекари за тази работа. Консултирай се със специалист без да се притесняваш,но незнам дали там приемат хора от малцинствата ;). Все пак успех. И престани да пишеш в форума,защото ще ти взема лепилото и няма да има какво да дишаш ;) :mrgreen:

Още си малък "мойто" момче.Като пораснеш се надявам да си развил сивото си вещество! ;)
Съжалявам,че се включих в темата ви. :geek:
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 май 2010 20:44

Jeff Ament написа:
Boksiorcheto написа:Е*ати обръщането на внимание :o . 28% от всички мнения. Това е сериозно внимание. Явно комплексът ти надделява все повече и повече. Има лекари за тази работа. Консултирай се със специалист без да се притесняваш,но незнам дали там приемат хора от малцинствата ;). Все пак успех. И престани да пишеш в форума,защото ще ти взема лепилото и няма да има какво да дишаш ;) :mrgreen:

Още си малък "мойто" момче.Като пораснеш се надявам да си развил сивото си вещество! ;)

Може да съм 2 пъти по-малък от теб на години,но със сигурност съм два пъти по-умен и умея да се изразявам много по-добре от теб ;). Не съжалявай. Много лесно се отказваш. Или отиваш да дадеш пари за новия Ботев? :mrgreen:

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 06 май 2010 20:59

kubik написа:Комплексари сте.Само като чуете нещо позитивно за отбора на Локомотив Пловдив и феновете му, ви бърка по дупките.Факт!
Да не ти поствам сега теми, който единствено вие жълтурите злобеете,а от останалите потребители от други отбори получаваме поздравления(даже и от прасчовците)Тук в форума на Локомотив си позволявате обидни епитети към потребители на Локомотив,а ако се случи във вашият комунистически форум, отнася бан за същото-тук имате пълната свободия да пишите.И погледни какви са споровете във вашия форум от наши-интелигентни разговори без обиди,аргументирани подплатени с факти.А вие само избивате комплекси майна като влезнете тук-само глупости пишите и се чудите как да ви обърнем внимание да поспорите с някой по-виш от вас.
Защо не пишите по-темата за кинтите, който Бакалчо чака..............Опс сега гледам един е предложил да даде 50 лева :o

Драги ми смехурко единственото с което съм съгласен с теб това е за действията на онзи Гьобелс от форума на Ботев Пд алтернативе!!!А сам виж твоите обидни епитети към нас преди да се правиш на самата невинност.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 май 2010 21:03

Boksiorcheto написа:
Jeff Ament написа:

Може да съм 2 пъти по-малък от теб на години,но със сигурност съм два пъти по-умен и умея да се изразявам много по-добре от теб ;). Не съжалявай. Много лесно се отказваш. Или отиваш да дадеш пари за новия Ботев? :mrgreen:

Виж си никнейма "Боксьорчето" и ми дай пример за интелект. :lol:Аз без да съм боксьор знам някои неща.Не само интелектуални. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 май 2010 21:10

:[/quote]

Съжалявам,че се включих в темата ви. :geek:[/quote]

Може да съм 2 пъти по-малък от теб на години,но със сигурност съм два пъти по-умен и умея да се изразявам много по-добре от теб ;). Не съжалявай. Много лесно се отказваш. Или отиваш да дадеш пари за новия Ботев? :mrgreen:[/quote]

Виж си никнейма "Боксьорчето" и ми дай пример за интелект. :lol:Аз без да съм боксьор знам някои неща.Не само интелектуални. ;)[/quote]

Боксъорчето беше на няколко олимпиaди по няколко предмета от една елитна пловдивска гимназия ;). Мисля,че много не те засяга дали съм интелигентен или не ;). Това,че съм избрал такъв спорт,не означава,че съм глупав ;). Всеки си избира къде да си излива енергията. По-добре в залата,отколкото срещу някой на улицата. Мисля,че си съгласен ;).

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 06 май 2010 21:14

Boksiorcheto написа::

Боксъорчето беше на няколко олимпиaди по няколко предмета от една елитна пловдивска гимназия ;). Мисля,че много не те засяга дали съм интелигентен или не ;). Това,че съм избрал такъв спорт,не означава,че съм глупав ;). Всеки си избира къде да си излива енергията. По-добре в залата,отколкото срещу някой на улицата. Мисля,че си съгласен ;).

Почитай по-големите и мъдри хора/над 30/ след като се смяташ за "интелигентен боксьор".За последното ти изречение съм съгласен.
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”