demy27 написа:Последно мача даден ли е или не? Предният мач ако се е играл и Бобан и Споркел са направили Машингън смешен, сега от какво ви е страх, та сте го уредили?
Ма ние не сме го уреждали бе,Коко сам го е предложил, не бъркай нещата...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
demy27 написа:Последно мача даден ли е или не? Предният мач ако се е играл и Бобан и Споркел са направили Машингън смешен, сега от какво ви е страх, та сте го уредили?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:demy27 написа:Последно мача даден ли е или не? Предният мач ако се е играл и Бобан и Споркел са направили Машингън смешен, сега от какво ви е страх, та сте го уредили?
Ма ние не сме го уреждали бе,Коко сам го е предложил, не бъркай нещата...![]()
El Commandante написа:demy27 написа:Последно мача даден ли е или не? Предният мач ако се е играл и Бобан и Споркел са направили Машингън смешен, сега от какво ви е страх, та сте го уредили?
Ма ние не сме го уреждали бе,Коко сам го е предложил, не бъркай нещата...![]()
DarkPsy написа:Злобни лигички текът.Мирише та се не трае. Лоша работа са амфетките......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта