Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 юли 2013 00:27
Привет от балкана и честита победа!
Левски бяха безобразно слаби,майна...футболистите им са направо трагични и под всякаква критика.
Радвам се за победата,но не и начинът, по който спечелихме!
Спокойно можехме да се надиграваме с този слаб Левски, въпреки това отново играхме страхливо.
Тъкмо ги набарахме толкова слаби и без най-добрият им футболист - Родригез, вместо да ги смачкаме ние се затваряме и ряпкаме топката напред.Или треньорът е страхлив и ми е указал да играят по този начин, или отборът ни играе без самочувствие, което май ще се окаже по-вярно, щото Станков си излезна с двама нападатели.
Учудващо е за мен това ниско самочувствие, което отборът показа срещу столичните грандове.Пропуснах да отбележа, че излезна Малама, а той ги тормозеше много по крилото.Грешка на Станков при смяната - по-добре
беше да пусне бързият и пробивен Куанг , а Данчо да играе по крилото на мястото на Малама. Отборът ни игра слабо, но спечелихме заради класните футболисти, които взехме - Камбуров, Здравко, Тунчев,Ндайе и донякъде Габриел.
Няма да критикувам повече, щото победителите не ги съдят.Дано сега вече с повече самочувствие и играта на отбора да е друга т.е. момчетата да разгърнат потенциала си и да покажат качествата, които имат.
Айде сега да напълним стадиона с Берое...от 21ч. на осветление трябва да запалим тревата, майна.Точка срещу ЦСКА и победа над Левски, като домакин, мисля че отборът го заслужава, нали?