Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sirius123

Re: Гонзо напусна Локо

Мнениеот sirius123 » 11 окт 2012 18:56

Ероносян беше един от добрите ви треньори. По негово време вдигнахте купата. По онова време имаше известни търкания с Бонев , който си позволи да го нарече '' жалко треньорче''. Потърсете го сега , пак ще ви свърши добри неща. Марешки , нищо не разбира от футбол. Толкова колкото и Батков, даже е по-зле.

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 11 окт 2012 19:07

Ераносян е наказан до април, 2013г.
Марешки или наистина въобще нищичко не разбира от футбол или просто много тактично си следва планчето. Иначе казано, дошъл е с ясното намерение да не прави повече от това, с което удостоява всички към момента. А за човек с образование едва ли е трудно да огрее навсякъде, както се казва. Просто не иска и толкова.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Гонзо решава дали остава в Локо след среща с Марешки

Мнениеот drughi » 11 окт 2012 19:31

Моля някой моедератор да коригира Заглавието на темата на "Гонзо решава дали да остане на Лаута след среща с Марешки"
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Георги Иванов e новият треньор на Локомотив Пловдив

Мнениеот TristaNNN » 11 окт 2012 21:20

Бог да ви е на помощ :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TeMeJIk0
Контакти:

Re: Гонзо напуска Локо ПД,ако не се разбере с Марешки

Мнениеот TeMeJIk0 » 11 окт 2012 22:56

Марешки ако искаш да не ти се разклати стола и на теб ,по-добре послушай Гонзо какво иска и му дай правата за да управи Локомотив! А така наречените твой доверени хора ги изгони защото ще стане страшно! Не си играйте с любовта на феновете, тази игра е много опасна и ще ви заболи страшно много. Бойко и ти примиере... кажи на човека на който натрапи Локомотив , че Локомотив се издържа със сърце иначе няма как да стане! Не трябват само пари и познания за бизнес , трябва и да се прави от сърце!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 12 окт 2012 00:33

redpride написа:В Локомотив само трябва да се радват, че Гонза не им стана треньор. В момента отбора няма нужния потенциал, отговорящ на името и феновете, а Гонзето щеше съвсем да убие футбола. Той не успя с играчи за хиляди евро, а със сегашните в Локо щеше съвсем да се провали. На отбора му трябва човек верен на Локомотив, готов да работи с по-слаби играчи, но със сърце и отдаденост. Не съм пловдивчанин, но виждам само един, който може да спаси положението-Еду Ереносян! А Гонзо да ходи да пасе патките с дипломата си за више образование. Барем там го отценят, защото в Рен, Самсун и Левски не успяха.

Той оба4е вас не пропускаше да ви оцени :mrgreen:

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 12 окт 2012 00:35

bilyaletdinov написа:
favaca8888 написа:
В "Надежда" от бая време караме по тоя начин :)

И какво правите ? Отбор ли имате , стадион ли имате или пък фенове , които пълнят мачовете :?

Ами пред Вас сме в класирането ;)
Идеята ми беше, че все пак това е Локо Пд, Гонзо можеше да работи на поле, където предполагам че щеше да има подкрепа от всички в клуба,
а и от феновете.Лоша работа като цяло :?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 12 окт 2012 10:06

................Без да коментирам нещо по темата,фактите говорят сами по себе си и е ясно,че с подобно отношение към отбора от страна на Марешки,няма да я бъде.......искам само да задам един риторичен въпрос!
Защо 70% от темите за Локомотив Пловдив се публикуват от жълти субекти????????????????????????? :?:
Нали по други теми,постоянно се водят безсмислени и необосновани теми за това,кои фенове са по-комплексирани от другите????????????????
Мисля,че именно този въпрос трябва да си го зададе всеки и когато се почнат отново "споровете" и нападките,нека всеки да го има в предвид!
Сега сдружението е на ръба на вълната а Локомотив затъва..........! Защо тогава съществата в жълто не се радват на просперитета на клуба си а се занимават с Локомотив Пловдив.....????? Отново риторичен въпрос.......!!!!!
Как такива "хора" и такива публики да бъдат УВАЖАВАНИ????? Ми няма как!
Убеден съм,че въпреки всичко Локомотив Пловдив ще се оправи и този път,защото съдбата на този клуб е такава,все да се оправя сам........,но накрая винаги успява! Жалко е,че подкрепата към този голям БГ клуб и неподражаемите му фенове почти я няма в сравнение с няколко други ФК от нивото на пловдивското Локо,но такава си ни е държавата а респективно и структурата в нея! За едни само "цветя и рози" а за други само преовеличени клевети и инсинуации?! Нищо!Ние сме свикнали,но пак ще се оправим! САМО ЛОКО!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 12 окт 2012 10:42

Жълтият субект който е отворил темата е пловдивчанин, който се интересува от футбола в града ни. Той не се заяжда с никого. Ще е жалко ако отбора на Локомотив изпадне в ситуацията в която беше изпаднал Ботев. А нещата вървят натам.Който не го е изпитал, нищо не му е ясно. Локомотив трябва да го има. На Марешки не му дреме, той просто беше принуден да дойде и при първия удобен случай ще ви остави, след като Б.Борисов падне от власт. Така че след това му мислете. С цирковете които сътворява, ще трябва да свиквате.Това е положението. Жалко за феновете.

Върни се в “Локо Пловдив”