s.th.1926 написа: 
tsonpen, всяко изречение го завършваш с удивителен знак?! Много ярост, много спотаена злоба. Другия път, нека твоя началник Петричев, да се държи така, както се полага на човек от ръководството на отбор шампион. Пловдивчани са кротки хора, но не търпят простаци. президентите на Реал, на Валенсия, на Барса си гледат мачовете един друг. Без просташки реакции.
И спрете да търсите контакти с нас! Имате си форум, коментирайте си отбора. Наиш колко ни интересувате? Случайно сега ни се пресякоха пътищата... След мача с Етър, няма и да си спомняме за вас. Сравнение м/у вас и нас не може да има, ако ще и всеки ден да вдигате по един камп и да окрадете всичките талантливи деца на Пирин и ЦСКА! Живи и здрави до догодина!
Удивителният знак не показва нито ярост, нито спотаена злоба. Моля те да се образоваш относно значението на този препинателен знак! (да, отново го използвах, както и ти си го направил в половината си изречения

)
Аз началник нямам от много години, което естествено няма как да знаеш, защото не се познаваме. Също така не съм адвокат на никого, още повече, че нямам никаква представа как е започнал проблема на централната ви трибуна. Но това, че някой е допуснал делегацията на гостуващия отбор да бъде унизявана говори за много ниско ниво на вашата организация.
Разбирам, че след двата мача за купите и последния мач искаш бързо да забравиш за Лудогорец. Нищо лошо няма, но едва ли е възможно, щом се интересуваш от футбол.
Иначе и аз съм с добри впечатления от пловдивчани. Имам немалко приятели във вашия град.
п.с. Чак сега видях, че нещо си се объркал и явно текстът, който си имал предвид не е писан от мен
Но съм напълно съгласен с автора му! Бих написал същото