Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Pldatanasbg
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр 7 кр - ПРОГНОЗИ

Мнениеот Pldatanasbg » 30 сеп 2012 22:08

hetfield написа:Колкото и да е тъпо,че взимам страна на Локомотивци,защо президенти и ръководители в разград та дори и Веско Вълчевци нападнаха съдията на мача в Загреб?

Прави ти чест сигурно осъзнаваш, че и при вас ше дойдат така. Кажи ми честно гледай видеото има ли засада при третия ти си неутрален.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр 7 кр - ПРОГНОЗИ

Мнениеот tsonpen » 01 окт 2012 11:17

Pldatanasbg написа: вие май не схвашате проблема не е в това има ли засада при 4-я гол а е тънкото подпиране при положение, че всички знаем че сте по добрия отбор в момента...пак гледах видеото на пауза го давах над 100 пъти при третия ви гол е засада при 4-я не

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Я пак изгледай записа за 101-ви път. И помен няма от засада при 3-тия гол. Едните фенове роптаят за едни неща, другите за други. И при нас имаше ропот, вече писах. Но не всичко се вижда от трибуните, а сме и пристрастни. Издънихте се в този мач - факт. Не толкова с играта си, колкото с онова нахлуване на терена. Там съдията можеше да прасне и няколко наказания, но не го направи. Няколко от футболистите ви доста гневно поискаха обяснение от страничния съдия.
Играта ви от една страна беше слаба и бяхте зле, но от друга страна играхте енергично и мъжки и си вкарахте двата гола за което можете да бъдете поздравени.
Това тънко подпиране трябва да е толкова тънко, че да е напълно невидимо. А имаше едно вдигане на засада срещу Лудогорец, където зелен играч въобще не игра с топката. За това какво ще кажеш? Има го на видеото, за което съм сложил линк в раздела на Лудогорец. Махни си черно-белите очила поне за малко!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР

Мнениеот plovdivram » 01 окт 2012 14:05

ihalamadrid
Феновете на железарията са такива, дори някой косъм на главата на нападателя на Л-ц да е бил в засада ще го гледат 100 пъти и ще го пускат на пауза и ЩЕ СИ ДЪРЖАТ НА СВОЕТО!

Вас пък какво ви интересува "железарията" бе майна?! :mrgreen: ... Гледайте си там "ГРАНДЕ" съперничеството с "Левски" и оставете "малките и незначителни" отбори да си водят техните спорове...

Конкретно... В една друга тема за "Лудогорец" вече постнах тази снимка ще я постна с коментара си оттам и тук, за да няма повече дискусии по темата с 4-ия гол!

plovdivram
01 Окт 2012 11:58
В интерес на истината трябва да бъде отбелязано, че 4-ият гол на Лудогорец, който предизивика доста бурна реакция както на терена, така и по трибуните е АБСОЛЮТНО ЧИСТ!!! Поиграх си малко, за мога да съм сигурен в това, което на трибуните ми изглеждаше по корено различен начин, но гледайки го сега съм напълно съгласен с твърденията на хората от Лудогорец!!! Малко по-долу съм постнал една снимка от този момент, където съм си поиграл да ви представя нещата в "перспективна мрежа"... Така най-добре може да се добие представа и всички съмнения да отпаднат... Факт е и това, че отбора на Лудогорец е в момента с класи над този на Локомотив.... С това обаче се изчерпва всичко ПОЛОЖИТЕЛНО, което мога да кажа за този отбор... За ПОРЕДЕН път изключително ГЛУПАВО впечатление прави "НИСКАТА ТОПКА" на ОФИЦИАЛНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ по повод възникнали проблеми между Лудогорец и някой измежду другите клубове. Изялвения, които биха отивали по-скоро на някакви ФОРУМНИ ИЗЯВИ, отколкото на ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА КЛУБ, който е ШАМПИОН на България и с основателни притенции за една от добрите организации на клуб в страната... Не просто ниско НИВО, а ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКО НИВО!!!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 01 окт 2012 17:03

След записите виждам,че лично аз в коментарите си съм сгрешил много и явно съм се заблудил доста на стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 01 окт 2012 17:22

Стига вече все съдийте ни виновни, Лудогорец ни нанизаха 5 парцала, а можеха и още.
С Курдов и Димо Аатанасов-толкова.
В Разград последните три години се гради постояно, а при нас се руши.Най-нормалното нещо беше да ни отвеят.
Не може да чакаме постояно на Ицо и Дани да носят целия отбор на гърба си.
Чакаме втория полусезон да видим както обеща Марешки...ако се продължава по същия начин, някои хора от ръководството ще ядът брадвата.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 окт 2012 17:49

Най-накрая съм доволен! Това е мъжка позиция, като си сбъркал да можеш да си признаеш! Поздравявам феновете на Локомотив за това! Хубаво е да се спре с тази предварителна конспирация! Така беше и преди финала предния сезон! Много закани имаше, но до там!
Дано обаче вашето ръководство бъде солено наказано, заради глупавата постъпка и предизвиканите скандали и да си помислят следващия път как ще се държат!
Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 01 окт 2012 20:59

mad forest написа:Най-накрая съм доволен! Това е мъжка позиция, като си сбъркал да можеш да си признаеш! Поздравявам феновете на Локомотив за това! Хубаво е да се спре с тази предварителна конспирация! Така беше и преди финала предния сезон! Много закани имаше, но до там!
Дано обаче вашето ръководство бъде солено наказано, заради глупавата постъпка и предизвиканите скандали и да си помислят следващия път как ще се държат!
Поздрави!

:mrgreen: tsonpen, всяко изречение го завършваш с удивителен знак?! Много ярост, много спотаена злоба. Другия път, нека твоя началник Петричев, да се държи така, както се полага на човек от ръководството на отбор шампион. Пловдивчани са кротки хора, но не търпят простаци. президентите на Реал, на Валенсия, на Барса си гледат мачовете един друг. Без просташки реакции.

И спрете да търсите контакти с нас! Имате си форум, коментирайте си отбора. Наиш колко ни интересувате? Случайно сега ни се пресякоха пътищата... След мача с Етър, няма и да си спомняме за вас. Сравнение м/у вас и нас не може да има, ако ще и всеки ден да вдигате по един камп и да окрадете всичките талантливи деца на Пирин и ЦСКА! Живи и здрави до догодина!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 01 окт 2012 21:25

mad forest написа:Най-накрая съм доволен!

Горски,не се надценявай !Много важно,че си доволен. Нямаше засада,но това не означава,че съдиите не ви подпираха в много спорни положения.Вашите ,като са толкова отворени,да пуснат записа на целия мач.Имате по-добри футболисти,бихте ни и точка.Честито.Честита ви шампионска титла.
Тука имам едно предложение за вас,мисля че ще ви свърши работа,а пък на Кирчо Манекена няма да му е проблем,да ви купи едно такова

http://img17.imageshack.us/img17/2169/capture1ybj.jpg

http://img39.imageshack.us/img39/7960/capturenp.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/7103/capture2sl.jpg

Ще ви свърши идеална работа при гостуванията в Пловдив,даже единия сектор ще ви е айляк
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 окт 2012 21:28

s.th.1926 написа: :mrgreen: tsonpen, всяко изречение го завършваш с удивителен знак?! Много ярост, много спотаена злоба. Другия път, нека твоя началник Петричев, да се държи така, както се полага на човек от ръководството на отбор шампион. Пловдивчани са кротки хора, но не търпят простаци. президентите на Реал, на Валенсия, на Барса си гледат мачовете един друг. Без просташки реакции.

И спрете да търсите контакти с нас! Имате си форум, коментирайте си отбора. Наиш колко ни интересувате? Случайно сега ни се пресякоха пътищата... След мача с Етър, няма и да си спомняме за вас. Сравнение м/у вас и нас не може да има, ако ще и всеки ден да вдигате по един камп и да окрадете всичките талантливи деца на Пирин и ЦСКА! Живи и здрави до догодина!

Удивителният знак не показва нито ярост, нито спотаена злоба. Моля те да се образоваш относно значението на този препинателен знак! (да, отново го използвах, както и ти си го направил в половината си изречения ;) )
Аз началник нямам от много години, което естествено няма как да знаеш, защото не се познаваме. Също така не съм адвокат на никого, още повече, че нямам никаква представа как е започнал проблема на централната ви трибуна. Но това, че някой е допуснал делегацията на гостуващия отбор да бъде унизявана говори за много ниско ниво на вашата организация.
Разбирам, че след двата мача за купите и последния мач искаш бързо да забравиш за Лудогорец. Нищо лошо няма, но едва ли е възможно, щом се интересуваш от футбол.
Иначе и аз съм с добри впечатления от пловдивчани. Имам немалко приятели във вашия град.

п.с. Чак сега видях, че нещо си се объркал и явно текстът, който си имал предвид не е писан от мен :mrgreen:
Но съм напълно съгласен с автора му! Бих написал същото :)
[center]Изображение[/center]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 01 окт 2012 21:59

tsonpen написа:
s.th.1926 написа: :mrgreen: tsonpen, всяко изречение го завършваш с удивителен знак?! Много ярост, много спотаена злоба. Другия път, нека твоя началник Петричев, да се държи така, както се полага на човек от ръководството на отбор шампион. Пловдивчани са кротки хора, но не търпят простаци. президентите на Реал, на Валенсия, на Барса си гледат мачовете един друг. Без просташки реакции.

Удивителният знак не показва нито ярост, нито спотаена злоба. Моля те да се образоваш относно значението на този препинателен знак! (да, отново го използвах, както и ти си го направил в половината си изречения ;) )
Аз началник нямам от много години, което естествено няма как да знаеш, защото не се познаваме. Също така не съм адвокат на никого, още повече, че нямам никаква представа как е започнал проблема на централната ви трибуна. Но това, че някой е допуснал делегацията на гостуващия отбор да бъде унизявана говори за много ниско ниво на вашата организация.
Разбирам, че след двата мача за купите и последния мач искаш бързо да забравиш за Лудогорец. Нищо лошо няма, но едва ли е възможно, щом се интересуваш от футбол.
Иначе и аз съм с добри впечатления от пловдивчани. Имам немалко приятели във вашия град.

п.с. Чак сега видях, че нещо си се объркал и явно текстът, който си имал предвид не е писан от мен :mrgreen:
Но съм напълно съгласен с автора му! :)

Бях фен на Локо като паднаха с 9-0 от Славия. Бях от Локо, след два пъти 5-0 и един път 5-2 загуби от жълтите. Останах си такъв и след тях. Що си мислиш, че след продаден финал, ще се стресна? Или пък да искам да забравя? Нали и загубите са част от спорта? Нямам намерение да ти обяснявам случки след "финала". все пак си на стадиона да гледаш мачове от А група от 1 година? Вярвай, че "си заиграхте играта". Хубавото е, заради вас се отървахме от Коко! :twisted:

Като си неясно какви простащини е правил твоя шеф, най-добре да не коментираш! Не смятам да водя дискусия с теб. след като ти опровергах щуротиите, че сме били пресни преди вашия мач, отложения кръг, ти ме нарече лъжец и каза, че съм дрънкал глупости?! Така не се води дискусия!

ПП. Хора със собствен бизнес, не киснат по цял ден по форуми. Пуска се съобщение и ти вече си тук. Аз поглеждам без да пиша, но ти си тук. Като Гюро Михайлов! Още веднъж: Жив и здрав, но не се мъчете да коментирате А група и Локо Пд, чийто играчи не си знаеха имената преди два месеца.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”