Лятна подготовка и контролни срещи - стартът е на 15 юни

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PFK_Levski
Контакти:

Re: Днес: Локомотив Пловдив - Клуж - 19:00ч. /контрола/

Мнениеот PFK_Levski » 04 юли 2012 11:41

Модератор ЛокоПД написа:
PFK_Levski написа:
Ми по твоята логика вие колко мача бяхте изиграли преди да играете с Теута ? Или ако не смятате Теута и Ягодина за контроли , то тогава нека си говорим за контролата със Стяуа .......

Както казах,селекцията ни е слаба.И причините затова също съм ги споменал.

Абе ще го разкриете и вие "Кокала" , ама кога ще стане не знам ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 11:44

Фокусирай се повече към собствения си отбор. Ние Кокала няма нужда да го разкриваме, той не ни е проблем. Ама на такива като тебе хора без работа няма смисъл да им се обяснява каквото и да е било.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 юли 2012 19:53

PFK_Levski написа:
Абе ще го разкриете и вие "Кокала" , ама кога ще стане не знам ;)

Абе Кокала по принцип,вие трябваше да го разкриете и този полусезон имахте две възможности,ама.... ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Лятна подготовка и контролни срещи - стартът е на 15 юни

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 юли 2012 20:26

http://www.livesport.bg/Multimedia/live/stream_288 Тасио бележи...най-после.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 юли 2012 21:15

Моето мнение е, че НЕ сме готови нито за суперкупата, нито за мача с Витес.
Умишлено няма да споменавам слабостите в играта ни, но те никак не са малко.
Не искам да ставам лош пророк, братя, но това което видях ме плаши - доста от футболистите, на които се разчита не ги виждам да са във оптимална форма за най-важните ни мачове.
Ще загубим и мача с Лудогорец и двата с Витес...безобразно слабата ни селекция ще изяде главата на Кокала.
Нищо добро не ни чака.
Дай, Боже да не съм прав!
Кокалът каза, че не го интересували резултатите, а играта, ама като гледам и играта ни не е игра.
Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 09 юли 2012 13:17

Остават броени часове до мача за суперкупата и колкото повече приближава за мен е толкова по-сигурно, че няма начин в сряда между 8 и 11 аз да бъда на друго място, различно от стадиона, където игре моят любим отбор. Всички казват, че сме слаби, че нямаме шанс, но това мен по никакъв начин не ме интересува. Даже да имам подписана декларация от Господ, че Локомотив ще загуби този мач, аз ще бъда на трибуните и ще подкрепям отбора от първата до последната секунда, защото това е отбора, който аз обичам. Това е и огромната разлика, между черно-белите фенове и останалите червено-синьо-жълти любители на футбола. Те казват "Аз обичам Левски/ЦСКА/Ботев, защото..." и се започват едни безкрайни обяснения за купи, титли, победи, някои са толкова жалки, че понеже нямат успехи са си измислили такива и са горди с тях. Ние казваме "Аз обичам Локомотив Пловдив" и това е! На мен не ми трябва причина или оправдание да обичам любимият си отбор, нито търся насреща нещо срещу любовта която давам на Локомотив.

За всички, които са се притеснили или отчаяли от изхода на този мач - аз не виждам причина. Излизаме 11 срещу 11 и след като е сигурно, че феновете по трибуните ще дадат всичко от себе си, не виждам защо и играчите на терена да не го направят.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2012 13:58

Аз няма да присъствам на този мач. Не заслужаваме да го играем. Нито купата спечелихме, нито шампионската титла. Всеки си решава сам. Но като видите трибуните ще се убедите, че много хора мислят като мен.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 09 юли 2012 20:05

Пловдив1926 написа:Аз няма да присъствам на този мач. Не заслужаваме да го играем. Нито купата спечелихме, нито шампионската титла. Всеки си решава сам. Но като видите трибуните ще се убедите, че много хора мислят като мен.

Разбирам начина ти на мислене, но не е напълно вярно, че не сме си заслужили мача за суперкупата. 1/4 и 1/2 финалите за купата бяха НЕЗАБРАВИМИ! Минали са 3 месеца от мача с Левски, а не минава седмица без да изгледам головете, радостта ни по трибуните, спорните ситуации и пира след мача. Ако ние не сме си заслужили да играем в Европа, то кой тогава? ( изместих фокуса от суперкупата на ЛЕ, но малко се превъзбудих )

Лудогорец? Колко точки им подариха тези съдии само...
ЦСКА? Това беше шегата на миналогодишното първенство
Левски? Този смешен отбор си играе по default в Европа. Абсолютно незаслужено и подарено!

Да се върна на мача за суперкупата, аз също няма да мога да отида, но ще го гледам с голям интерес и ще се моля да играем... па каквото стане.
Вярно, Коко сра много тази година и няма да му се размине. Въпрос на време е дали ще се осети сам да си тръгне или ние ще го изритаме.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2012 20:23

Прав си. Всеки вижда нещата по различен начин. Аз само споделих личния си избор какъв е. Не ангажирам никой с него.

Върни се в “Локо Пловдив”