Пловдив1926 написа:Аз няма да присъствам на този мач. Не заслужаваме да го играем. Нито купата спечелихме, нито шампионската титла. Всеки си решава сам. Но като видите трибуните ще се убедите, че много хора мислят като мен.
Разбирам начина ти на мислене, но не е напълно вярно, че не сме си заслужили мача за суперкупата. 1/4 и 1/2 финалите за купата бяха НЕЗАБРАВИМИ! Минали са 3 месеца от мача с Левски, а не минава седмица без да изгледам головете, радостта ни по трибуните, спорните ситуации и пира след мача. Ако ние не сме си заслужили да играем в Европа, то кой тогава? ( изместих фокуса от суперкупата на ЛЕ, но малко се превъзбудих )
Лудогорец? Колко точки им подариха тези съдии само...
ЦСКА? Това беше шегата на миналогодишното първенство
Левски? Този смешен отбор си играе по default в Европа. Абсолютно незаслужено и подарено!
Да се върна на мача за суперкупата, аз също няма да мога да отида, но ще го гледам с голям интерес и ще се моля да играем... па каквото стане.
Вярно, Коко сра много тази година и няма да му се размине. Въпрос на време е дали ще се осети сам да си тръгне или ние ще го изритаме.