Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Re: 06.08. Лудогорец - Локомотив 1926 Пловдив, прогнози и мнения

Мнениеот hristo1306 » 06 авг 2011 22:24

ralimavridov написа:Мисля,че Локо щяха да са ощетени при положение,че Карвальо не се беше опитал да играе с топката.Той беше в засада и влияеше на играта,така че си е правилна засадата...Иначе се получи добър мач. ;)

браво за компетентното мнение, взе ми думите от устата ! Един човек да разбира от футбол !
Евала пич !

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 06 авг 2011 22:24

Какви каратистки прояви на Лучини,бе?Ейй това българите сме много прост народ,в очите ни лъжат и ние пак вярваме и си гледаме през розовите очила!Колев ритна Лучини два пъти,а май и онова бразилче го ритна,след което той отвърна,но го ритна много слабо,плюс това и двамата бяха виновни,но накрая Колев си го получи ;)

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 06 авг 2011 22:26

Колкото го ритна Лучини ,толкова го срита и Т.Колев ,кво е вдигнал съдията е друг въпрос,за Т.Колев кво вдигна?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 06 авг 2011 22:31

КОй подкрепям бе бате!!Боли ме кура за Лудогорец-се ми е тая!!Радвам се че има силни отбори-така става по-интересно.По-добре те отколкото некви измилсени тимове дет падат кат бръшнени чували!!Нека имаконкуренция!!Иначе съм им фен -колкото и на вас! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 06 авг 2011 22:31

И вие сте същите,понякога на мен ме и чудно ,защо се плюете като сте си лика прилика,засега не сте актуални щото не сте почнали,но вас ще ви видим. :evil:

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 06 авг 2011 22:33

theprideofplovdiv написа:Какви каратистки прояви на Лучини,бе?Ейй това българите сме много прост народ,в очите ни лъжат и ние пак вярваме и си гледаме през розовите очила!Колев ритна Лучини два пъти,а май и онова бразилче го ритна,след което той отвърна,но го ритна много слабо,плюс това и двамата бяха виновни,но накрая Колев си го получи ;)

Ами като са го ритнали Лучини, трябва да падне на земята и да се превива! Ако са го ритнали по крака, трябва да се хване за главта и да вика, че са му избили зъб, а не да отвръща на удара.

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Re: Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Мнениеот to6kata1912* » 06 авг 2011 22:54

Приличен мач за бг стандарти, феновете на лудогорец се чуваха доста, да не кажа и повече от своите съперници. На терена имаше яки влизания, лудогорец може би малко повече заслужаваха победата, но най-реалният изход от мача беше равен, аз и преди няколко дена го казах.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Re: Локо Пд - Лудогорец 0:0 FT

Мнениеот drums » 06 авг 2011 22:58

Според правилата на Фифа страничния съдия трябва да изчака до последно да види кой ще играе с топката,а той вдигна вдигна флага, още преди да види кой ще играе с топката.Все пак очаквахме такава подкрепа към Лудогорец

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2011 23:05

Вижте момчета, Лудогорец правят исторически дебют в А гр. и бяха страшно мотивирани да влезнат в елита на българския футбол с победа.Делиормана наистина има много добри футболисти, които си личи, че не са хванати от гората.Доста технически грамотни футболисти, които си подаваха много добре и дебнеха и за най-малката пролука в защитния вал на пловдивския любимец за да ни накажат.Физически също са изключително добре подготвени футболистите на Ивайло Петев.Гарантирам, че Лудогорец ще станат фактор в първенството още този сезон.Няма какво да говорим - направили са много добър отбор.Не знам дали Драган трябва да бъде критикуван в случая - срещу толкова бързи, технични и комбинативни футболисти, каквито несъмнено бяха тези на Лудогорец, ако бяхме се юрнали да нападаме щяха да ни размажат.Как искате да играем без нито един креативен футболист в отбора...много ясно, че като ти липсва такъв футболист не можеш да играеш офанзивно поради простата причина, че няма кой да я дава топката.Ако Даксон беше излезнал днес играта ни щеше да бъде съвсем друга.Абсолютно съм убеден, че с Даксон щяхме да сме много по-офанзивни...нямаше да играем целия мач дефанзивно и предимно защитавайки се.Кажете колко точни паса получиха нападателите ни...всичките пасове към тях бяха или неточни, или пресичани от съперника. Лудогорец разполагаха с доста по-технични футболисти в средата и затова играта им беше толкова офанзивна.Нека да играят Даксон и Еспиноза пък да видим дали щеше да се получи така.Нямахме футболист, който да може да излъже противников футболист, да даде прецизен пас към нападателите...да ги извежда зад гърба на защитата...да я задържи малко в центъра тази топка.Ми всичко това се вижда от съперника...да не са малоумни.Аз съм сигурен, че ако Ивайло Петев знаеше, че Даксон и Еспиноза ще излезнат за Локомотив, щеше доста да си преосмисли поведението на неговия отбор.Ицо Златински - дефанзивен, Любо Витанов - дефанзивен...Габор също.Ми много ясно, че ще пусне по-технични футболисти срещу тях, както и го направи - насища средата на терена с офанзивни футболисти и си налага неговата игра Ивайло...тва е.Много съм доволен от защитата - браво на тези момчета, майна бяха просто перфектни...как не сгрешиха поне веднъж бе.Перфектна защита имаме с отлични дефанзивни халфове.Когато влезнат в игра Даксон и Еспиноза отборът ни ще има далеч по-различен облик.Благодарим Ви момчета.Щастливи сме с Вас.Вие сте гордостта на Пловдив.Пловдив е черно-бял.Поклон пред всички фенове, които отидоха в Каварна.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 06 авг 2011 23:05

Според мен при отмененият гол, голямата грешка бе на Карвальо, който ако бе останал на място, без да прави крачка към топката, сега никой нямаше да има основание да се съмнява в редовността на гола...
В ситуацията с жълтия картон на Лучини съдията направи грешка показвайки картон само на Лучини.... той или трябваше да покаже червен картон и на двамата или само да ги предупреди...
Мача като цяло на мен много ми хареса.... може да не бе от най-красивите, но поне имаше борба 90 минути... колкото повече такива мачове, толкова по-добре за първенството ни!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”