Мнениеот Ванко_Ултраса » 06 авг 2011 23:05
Вижте момчета, Лудогорец правят исторически дебют в А гр. и бяха страшно мотивирани да влезнат в елита на българския футбол с победа.Делиормана наистина има много добри футболисти, които си личи, че не са хванати от гората.Доста технически грамотни футболисти, които си подаваха много добре и дебнеха и за най-малката пролука в защитния вал на пловдивския любимец за да ни накажат.Физически също са изключително добре подготвени футболистите на Ивайло Петев.Гарантирам, че Лудогорец ще станат фактор в първенството още този сезон.Няма какво да говорим - направили са много добър отбор.Не знам дали Драган трябва да бъде критикуван в случая - срещу толкова бързи, технични и комбинативни футболисти, каквито несъмнено бяха тези на Лудогорец, ако бяхме се юрнали да нападаме щяха да ни размажат.Как искате да играем без нито един креативен футболист в отбора...много ясно, че като ти липсва такъв футболист не можеш да играеш офанзивно поради простата причина, че няма кой да я дава топката.Ако Даксон беше излезнал днес играта ни щеше да бъде съвсем друга.Абсолютно съм убеден, че с Даксон щяхме да сме много по-офанзивни...нямаше да играем целия мач дефанзивно и предимно защитавайки се.Кажете колко точни паса получиха нападателите ни...всичките пасове към тях бяха или неточни, или пресичани от съперника. Лудогорец разполагаха с доста по-технични футболисти в средата и затова играта им беше толкова офанзивна.Нека да играят Даксон и Еспиноза пък да видим дали щеше да се получи така.Нямахме футболист, който да може да излъже противников футболист, да даде прецизен пас към нападателите...да ги извежда зад гърба на защитата...да я задържи малко в центъра тази топка.Ми всичко това се вижда от съперника...да не са малоумни.Аз съм сигурен, че ако Ивайло Петев знаеше, че Даксон и Еспиноза ще излезнат за Локомотив, щеше доста да си преосмисли поведението на неговия отбор.Ицо Златински - дефанзивен, Любо Витанов - дефанзивен...Габор също.Ми много ясно, че ще пусне по-технични футболисти срещу тях, както и го направи - насища средата на терена с офанзивни футболисти и си налага неговата игра Ивайло...тва е.Много съм доволен от защитата - браво на тези момчета, майна бяха просто перфектни...как не сгрешиха поне веднъж бе.Перфектна защита имаме с отлични дефанзивни халфове.Когато влезнат в игра Даксон и Еспиноза отборът ни ще има далеч по-различен облик.Благодарим Ви момчета.Щастливи сме с Вас.Вие сте гордостта на Пловдив.Пловдив е черно-бял.Поклон пред всички фенове, които отидоха в Каварна.