Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот Boksiorcheto » 04 мар 2011 11:34

Пловдив1926 написа:
MORSKI написа:
Локомотив1926 написа:Града ще преобърнем , морето под тепето ще си върнем

[offtopic]:mrgreen: Не знаех, че морето е било под тепето :lol: Те и софиянци искаха канал да прекарват, изобщо голяма битка за морето, но ние не си го даваме, както и града :twisted: 8-)[/offtopic]

Преди хиляди години тракийската низина е била дъно на море.

Това ме плаши...
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Отборът на Пловдив на дълъг лагер преди мача във Варна!

Мнениеот Boksiorcheto » 04 мар 2011 11:35

MORSKI написа:Да има светровен заговор срещу Локомотив. Още отсега съдията е виновен, най-добре да се дават трите точки на Локомотив и да не излизат двата отбора, Локмото няма как да падне с игра, терена, съдията, домакина на Тича , чайките, всичко ще е виновно, само не и играта на Локото.... :roll: Не е истина какви мнения има тук ? Вече знам с ареснал от какви мненоия да се заредя, за да оправдая евентуалната загуба догодина на Лаута :lol:

Да, ако мачът е честен, без да ви подпират и ако не ритате, като катъри, е ясно, че Локомотив ще победи и то с разлика. Обаче знаем как се играе във Варна и на всички ни е ясно, че нищо няма да е честно, ще ритате, като животни, ще ви подпират съдийте, мачът ще се изнерви, но пак си мисля, че едно измъчено 1:2 ще се получи.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

staria
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот staria » 04 мар 2011 14:53

MORSKI написа:
Пак ти казвам не е важно какво е важно за теб, а какво Уефа ;) В статидстиката на Уефа имаме 3 частия и 14 мача, включае и това от 2007.

Хмм. Аз всяка една уважаваща себе си страница или статистика, която съм чел, за европейски клубни турнири, не води Интертото като такъв. Ще се радвам да видя къде си го прочел.
По темата: мача наближава и ставам все по-сигурен, че няма да паднем. Това наистина е рубикона за нас: при победа всичко е възможно, при загуба по-добре да се концентрираме върху купата, а в първенството каквото стане.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 04 мар 2011 14:57

Boksiorcheto написа:Да, ако мачът е честен, без да ви подпират и ако не ритате, като катъри, е ясно, че Локомотив ще победи и то с разлика. Обаче знаем как се играе във Варна и на всички ни е ясно, че нищо няма да е честно, ще ритате, като животни, ще ви подпират съдийте, мачът ще се изнерви, но пак си мисля, че едно измъчено 1:2 ще се получи.

Споко бе Тайсън, ще ги отнесем като куцо пиле домат...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2011 18:29

Пловдив1926 написа:Морски, ай стига бе колега? Какво искаш сега да докажеш на феновете на Локомотив колко сте големи ли? Само спам братче.. Хубаво не сте средняци вие сте ЕВРОБОЙЦИ. Честито.

1926 къде виждаш спам? Обсъждаме си темата, айде не използвай такива определения ;) Ккато виждаш се получава дискусия със Стария- вие изказвате мнение и е нормално от другата страна да има също мнение, както вашите фенове свободно си изказват мнението в нашия форум за мача, така и аз го правя ;) И никой не говори, че сме евробойци, както и вие не сте такива, защо нагнетяваш изкуствено напрежение?

Star - уточни какво е за теб уважаваща статистика и виж тук
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html - ако за теб Уефа като организация и респективно сайта им не е уважаващ няма смисъл да продължаваме дискусията :) Иначе сега е гадно оформено, но преди 2 години сайта им беше доста по-- прилежно направен и до емблемата в дясно си пишеше и мачовете - 14 за нас и 39 май бяха за вас(по памет цитирам) и головата разлика и т.н.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2011 18:37

Голямо нагнетяване на напрежение падна :mrgreen: :mrgreen: Ай стига заучени фрази. Темата е за мача Локомотив - Черно Море, не за страхотния турнир Интертото и вашето велико участие в него.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2011 18:40

Boksiorcheto написа:
MORSKI написа:Да има светровен заговор срещу Локомотив. Още отсега съдията е виновен, най-добре да се дават трите точки на Локомотив и да не излизат двата отбора, Локмото няма как да падне с игра, терена, съдията, домакина на Тича , чайките, всичко ще е виновно, само не и играта на Локото.... :roll: Не е истина какви мнения има тук ? Вече знам с ареснал от какви мненоия да се заредя, за да оправдая евентуалната загуба догодина на Лаута :lol:

Да, ако мачът е честен, без да ви подпират и ако не ритате, като катъри, е ясно, че Локомотив ще победи и то с разлика. Обаче знаем как се играе във Варна и на всички ни е ясно, че нищо няма да е честно, ще ритате, като животни, ще ви подпират съдийте, мачът ще се изнерви, но пак си мисля, че едно измъчено 1:2 ще се получи.

Пак пишеш някакви несериозни неща! Да не си маг Джуна, че да знаеш предварително какво ще стане, ако не ни пдопирали, и ако не сме се ритали :lol: Чакай малко, аз си гледам отбора от над 10 години и в мачовете с вас рядко е имало подобни изпълнения, друг въпрос е, че си търсите оправдание още от сега! Значи Черно Море, ако бие съдията ще е видновен и ритниците, както и терена, но ако Локомотив Пловдив бие, това ще е плод на великолепна игра??? Айде малко по-сериозни и обекртивни мнения да има, какво ще кажете! Не съм очаквал от вас такава липса на обективност! И знаете как се играе във Варна? Хммм интересно как вие знаете по-добре от нас феновете на Черно Море как се играе на нашия стадион :lol: Да и Сатурн ще спре да има спътници :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2011 18:44

Факт е, че на тича ви се дава по едно рамо редовно. Не виждам защо казваш на черното бяло като от вашия отбор реве половината А група. За стадиона, ще го видим в неделя, но айде на бас, че няма да е в перфектно състояние, дори и в състояние за да се играе нормално техничния футбол който Локомотив практикува?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2011 19:30

Пловдив1926 написа:Голямо нагнетяване на напрежение падна :mrgreen: :mrgreen: Ай стига заучени фрази. Темата е за мача Локомотив - Черно Море, не за страхотния турнир Интертото и вашето велико участие в него.

Заучени фрази са тези последните, които използва ;) И не вкарвай ирония в думите, ако обичаш :) Понеже и вие имате велики участия в евротурнирите :? Темата е за Локомотив- Черно Море, но тя и една друга тема(препдолагам се сещаш за коя говоря) се изроди от поустове между теб и един друг модератор, така че айде да не се нападаме ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2011 19:35

Няма как да не ти иронизирам мнението. Това, че си модератор не те прави световен футболен специалист, нито предава повече тежест на мнението ти. Цяла седмица се говори за първата ви победа как е постигната ти ще ми кажеш, че не ви подпирали :mrgreen: Тук не е мястото да обясняваш, кое как се е изродило :idea: Не е и мястото да се хвалиш със страхотни евро успехи. Тук никой не твърди, че сме Барса или отбор, който всяка година се бори за първо място и да става шампион на Европа. За това, ще те помоля да си ограничиш статистиките и информацията за величието на Черно Море. Просто не му е тук мястото както вече писах. Мерси предварително.

Върни се в “Локо Пловдив”