За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот silverbg » 18 апр 2010 21:35

plovdivram написа:silverbg
Нищо странно няма, просто тази имам

Така ли?!! :) А такива ЮБИЛЕЙНИ ваши нямаш ли?!! :) Странно?!! Тази я имаш...а онези ги нямаш?!! :lol: Къде отидоха "ПОКОЛЕНИЯТА"?! :)

silverbg
Ама викаш игрище сме притежавали, другите стадиони, ние игрище.

Ха-ха... Ами "ПОКОЛЕНИЯТА"?!! :) Ами те не са ли ви казали, че до постояването на БДЖ-Левски имено ВАШЕТО игрище е НАЙ-ДОБРЕ устроеното в града... ... Имено там се играят мачовете на представителите на Пловдив за Държавното ни първенство...
Ако незнаеш... стадион БДЖ–Левски е построен с пари дадени от БДЖ и игрище предоставено от "Левски" Пловдив... започнато е през 1941-ва и завършено през 1943-та... като там играят отборите на ЖСК Пловдив и Левски Пд... След 1949-та там играят Локомотив, Спартак и познай... до построяването на Девети септември и вие... аааа.... името на стадиона по оноа време вече е "Локомотив-Спартак"... Градскат управа построява ст. Девети септември и ВИЕ се местите там, а Локомотив и Спартак играят по-големте си мачове на същото място... Та!!! Това е... Много БЪРЗО обаче... НЕОБХОДИМОСТТА от МОДЕРЕН за онова време СТАДИОН за Ботев е решен... КАК ОБАЧЕ?!! Това упорито не искате да кажете!!! И какво му срамното незнам?!!

Ем, само тва имам за момента, кво да напрайм ся. :)

То че сме играли някъде е ясно, ама за притежание си говорихме. Имало е нужда от стадион, построили са го, наистина нищо лошо и срамно няма в това. Проблема е при вас и изводите, които си вадите от това.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 18 апр 2010 21:41

plovdivram написа:plan-2012
И кой на кого е наследник ?

Ами това изречение, от споменатия от Туше устав на дружеството трябва да ти каже всички... :lol:
Изображение

Или може би... и ти сега ще кажеш, че щом Велбъжд е обявен на първо място то значи те са водещият клуб... :) Ами аз отдавна ви говоря, че е хубаво да четете повече за нещата, които толкова много спорите... но ... никой не ме слуша... :) 'щото ако четете повече, ще видите, че привсяко едно такова обединение "новото" дружество се явява наследник на двете, но взима ИСТОРИЯТА и СТАТИСТИКАТА на ЕДНОТО!!! Вие сами си направете сметка КОЙ е ВОДЕЩИЯ КЛУБ ПРИ НАС?!!!

Аз тука леко се пообърках при ЖСК/Спортклуб се наследява историята на ЖСК, при Велбъжд/Локо на Локо, ама сте на различни мнения по двата въпроса? :)

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 18 апр 2010 21:50

Абе гледайте си вие кефа, ама тоя Славчо няма да го оставим на мира. И имайте предвид, че ще е доста по-трудно в бъдеще да твърдите за него, като за Христолов - "Той не е наш фен!" Не спират да ви правят добрини тия селски хора, ей!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2010 21:51

silverbg
Имало е нужда от стадион, построили са го, наистина нищо лошо и срамно няма в това. Проблема е при вас и изводите, които си вадите от това.

Така е... имали сте нужда... НАПРАВИЛИ СА ВИ!!! Забележи.. .за ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ... МОДЕРЕН /както казах - за времето си/ И ГОЛЯМ - КОЛКОТО ГРАДСКИЯ НИ ТАКЪВ СТАДИОН... Е!!! За разлика от ВАС... За нас... нещата са били малко по-различни... ЗА 20 ГОДИНИ Е НАПРАВЕНА НА ПОЛОВИНА ЕДНА СЪБОРЕТИНА, КОЯТО ТЪКМО 'ДЕТ' СЕ ВИКА ЗАВЪРШИХА СЛЕД БЛИЗО 30 ГОДИНИ... ИЗКАРА ИМА-НЯМА 10 И САМА ПАДНА!!! Странно е че намираш ПРИЛИКА!!! :)

silverbg
Аз тука леко се пообърках при ЖСК/Спортклуб се наследява историята на ЖСК, при Велбъжд/Локо на Локо, ама сте на различни мнения по двата въпроса?

Ха-ха...silverbg... Кога ще си прочетеш историята бе майна?!!! :) Искаш ли да се обзаложим дали и при вас няма точно-толкова обединения, колкото и при нас... някой от които толкова си приличат на това нашето с Велбъжд, че не е истина :) ... Странно... по същата логика бих те попитал.... каква е логиката при всичките ви обединения да се приема Ботев за водещ клуб?!!! :lol: Сигурен съм, че отговора ще е нещо от сорта на... "АМИ 'ЩОТ' ТАКА!"... :) Е!!! Да, ама това за нас не важи!!! :lol: ОК... Ама ПРОБЛЕМА е, че дори и да ви покажем неща, които определено са си ФАКТИ.... то и те "не важат"... :lol: Не само това... ами на всичко отгоре ни наричате "ЛЪЖЦИ' и "КРАДЦИ", а пък нямате смелост да го направите ОФИЦИАЛНО, а само "зад клавиетурата" по анонимно, НО ПОПУЛЯРНИ форуми!!! НЕСЕРИОЗНО Е!!!
Ето тук ви постнахме ИЗВАДКИ от ОФИЦИАЛНИ документи, а вие само "празни приказки" и меко-казано странни по отношение на СЪЩНОСТТА на дискусията фотоси на книжки, които определено за всички е ясно, че нямат никакво отношение към същността на зададения въпрос!!!
Изображение

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 18 апр 2010 22:09

Имало е нужда от стадион, построили са го, наистина нищо лошо и срамно няма в това. Проблема е при вас и изводите, които си вадите от това.

Така е... имали сте нужда... НАПРАВИЛИ СА ВИ!!! Забележи.. .за ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ... МОДЕРЕН /както казах - за времето си/ И ГОЛЯМ - КОЛКОТО ГРАДСКИЯ НИ ТАКЪВ СТАДИОН... Е!!! За разлика от ВАС... За нас... нещата са били малко по-различни... ЗА 20 ГОДИНИ Е НАПРАВЕНА НА ПОЛОВИНА ЕДНА СЪБОРЕТИНА, КОЯТО ТЪКМО 'ДЕТ' СЕ ВИКА ЗАВЪРШИХА СЛЕД БЛИЗО 30 ГОДИНИ... ИЗКАРА ИМА-НЯМА 10 И САМА ПАДНА!!! Странно е че намираш ПРИЛИКА!!! :)

silverbg
Аз тука леко се пообърках при ЖСК/Спортклуб се наследява историята на ЖСК, при Велбъжд/Локо на Локо, ама сте на различни мнения по двата въпроса?

Ха-ха...silverbg... Кога ще си прочетеш историята бе майна?!!! :) Искаш ли да се обзаложим дали и при вас няма точно-толкова обединения, колкото и при нас... някой от които толкова си приличат на това нашето с Велбъжд, че не е истина :) ... Странно... по същата логика бих те попитал.... каква е логиката при всичките ви обединения да се приема Ботев за водещ клуб?!!! :lol: Сигурен съм, че отговора ще е нещо от сорта на... "АМИ 'ЩОТ' ТАКА!"... :) Е!!! Да, ама това за нас не важи!!! :lol: ОК... Ама ПРОБЛЕМА е, че дори и да ви покажем неща, които определено са си ФАКТИ.... то и те "не важат"... :lol: Не само това... ами на всичко отгоре ни наричате "ЛЪЖЦИ' и "КРАДЦИ", а пък нямате смелост да го направите ОФИЦИАЛНО, а само "зад клавиетурата" по анонимно, НО ПОПУЛЯРНИ форуми!!! НЕСЕРИОЗНО Е!!!
Ето тук ви постнахме ИЗВАДКИ от ОФИЦИАЛНИ документи, а вие само "празни приказки" и меко-казано странни по отношение на СЪЩНОСТТА на дискусията фотоси на книжки, които определено за всички е ясно, че нямат никакво отношение към същността на зададения въпрос!!!

Както казах по-горе аз не съм архитект, както и не съм бил съвременник на събитията и за това изобщо не мога да коментирам строенето на стадиона ви. Но като гледам пак си намирате причина да се изкарате прецакани от няква конспирация, ама то тва при вас е доктрина. :)

Заеби ти ся наща история, не съм отричал че има обединения при нас. Работата е там, че според това, което си написал по-горе се получава един контрапункт във вашата си собствена история (тази която лансирате от няколко години).

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 18 апр 2010 22:16

silverbg написа:Аз тука леко се пообърках при ЖСК/Спортклуб се наследява историята на ЖСК, при Велбъжд/Локо на Локо, ама сте на различни мнения по двата въпроса? :)

Не е верно, силвър! Даже и в брошурката от 86та, където Спортклуб въобще не е споменат, всичките му успехи директно са преписани на Локомотив за сметка на ЖСК. На другарите им е отървало да ни водят единствено като железничари и са влезли в "лека" обърквация. Твърде повърхностно за да се затрие дори и само на книга началието на Спортклуб.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2010 22:49

silverbg
Както казах по-горе аз не съм архитект, както и не съм бил съвременник на събитията и за това изобщо не мога да коментирам строенето на стадиона ви. Но като гледам пак си намирате причина да се изкарате прецакани от няква конспирация, ама то тва при вас е доктрина.

Така ли?! :lol: Аз също не съм бил ствременик, но пък то затова са документите и архивите.... И ти много добре знаеш, че имено във вашите книги много добре и подробно е описано как и от кого е построен стадиона ви... А ние искахме само това... Да вземете оттам информацията и да ни е постнете тук... Та нали все пак това са думите на "ПОКОЛЕНИЯТА" преди вашето... т.е. ако нямате доверие на тях... то на нас ли?! :lol:

silverbg
Работата е там, че според това, което си написал по-горе се получава един контрапункт във вашата си собствена история (тази която лансирате от няколко години).

И какъв точно е този "контрапункт"?!! Да не би да сеокаже, че не е според това, което съм написал, а според теб?! :)

И понеже попита... как точно това, че Славчо е обещал 400 000 лева за залите на ст. Хр. Ботев ще помогне на клуба?!!.... Аз веднага мога да направя едно предположение, което да представя тази ИДЕЯ на г-н Кмета като един много хитър ход да помогне на бъдещия концесионер на клубният ви стадион с парите на ПЛОВДИВЧАНИ!!! Та!!! Ако не се лъжа... Според КОНЦЕСИЯТА на ст. в кв. Лаута бъдещият концесионер на съоръжението се ЗАДЪЛЖАВА ДА ОТРЕМОНТИРА ЗАЛИТЕ НА ДРУГИТЕ СПОРТОВЕ, КОИТО СЕ НАМИРАТ В МОМЕНТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОНЦЕСИЯТА!!! ... Такааааа!!! Както виждаш... Ако Коко Динев се реши на една такава стъпка... трябва да предвиди една доста сериозна сума за тези ЗАЛИ... т.е. вместо те да бъдат насочени към ФУТБОЛА... те трябва да бъдат дадени за други цели!!!!... Може би вече схващаш КАК ТОЧНО ЩЕ БЪДЕ ПОМОГНАТО НА ФК "БОТЕВ"... Ами... просто ще бъде решен от ОБЩИНАТА един бъдещ проблем, който иначе трябва да бъде решаван от СТОПАНИТЕ НА ФУТБОЛНИЯ СТАДИОНА!!! Логично!!!
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 18 апр 2010 22:54

Както казах по-горе аз не съм архитект, както и не съм бил съвременник на събитията и за това изобщо не мога да коментирам строенето на стадиона ви. Но като гледам пак си намирате причина да се изкарате прецакани от няква конспирация, ама то тва при вас е доктрина.

Така ли?! :lol: Аз също не съм бил ствременик, но пък то затова са документите и архивите.... И ти много добре знаеш, че имено във вашите книги много добре и подробно е описано как и от кого е построен стадиона ви... А ние искахме само това... Да вземете оттам информацията и да ни е постнете тук... Та нали все пак това са думите на "ПОКОЛЕНИЯТА" преди вашето... т.е. ако нямате доверие на тях... то на нас ли?! :lol:

silverbg
Работата е там, че според това, което си написал по-горе се получава един контрапункт във вашата си собствена история (тази която лансирате от няколко години).

И какъв точно е този "контрапункт"?!! Да не би да сеокаже, че не е според това, което съм написал, а според теб?! :)

И понеже попита... как точно това, че Славчо е обещал 400 000 лева за залите на ст. Хр. Ботев ще помогне на клуба?!!.... Аз веднага мога да направя едно предположение, което да представя тази ИДЕЯ на г-н Кмета като един много хитър ход да помогне на бъдещия концесионер на клубният ви стадион с парите на ПЛОВДИВЧАНИ!!! Та!!! Ако не се лъжа... Според КОНЦЕСИЯТА на ст. в кв. Лаута бъдещият концесионер на съоръжението се ЗАДЪЛЖАВА ДА ОТРЕМОНТИРА ЗАЛИТЕ НА ДРУГИТЕ СПОРТОВЕ, КОИТО СЕ НАМИРАТ В МОМЕНТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА КОНЦЕСИЯТА!!! ... Такааааа!!! Както виждаш... Ако Коко Динев се реши на една такава стъпка... трябва да предвиди една доста сериозна сума за тези ЗАЛИ... т.е. вместо те да бъдат насочени към ФУТБОЛА... те трябва да бъдат дадени за други цели!!!!... Може би вече схващаш КАК ТОЧНО ЩЕ БЪДЕ ПОМОГНАТО НА ФК "БОТЕВ"... Ами... просто ще бъде решен от ОБЩИНАТА един бъдещ проблем, който иначе трябва да бъде решаван от СТОПАНИТЕ НА ФУТБОЛНИЯ СТАДИОНА!!! Логично!!!

@Рамче да те питам нещо?
Колко пари прибира отбора ви от концесията на подлеза?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 апр 2010 23:01

sokkoban
@Рамче да те питам нещо?

Ами доколкото знам футболният клуб не прибира нищо.... но ще те питам и теб... :) Как можеш да сравняваш нещо, което е дадено на КОНЦЕСИЯ, за която е имало КОНКУРС, на който можеш ако искаш 'дет' се вика да се явиш и ти и това, което заяви кмета по отношение на парите, които ОБЩИНАТА е отделила за стадиона ви?!! :lol: ... т.е. при ЕДНОТО има КОНЦЕСИЯ, където КОНЦЕСИОНЕРА е ЗАДЪЛЖЕН да направи ИНВЕСТИЦИИ в ОБЕКТА и след това да си чака "девидента".... а в ДРУГОТО един човек твърди, че ще НАЛЕЕ ОБЩИНСКИ ПАРИ в ОБЕКТ, който ще бъде ПОЛЗВАН ОТ ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!...
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 18 апр 2010 23:05

sokkoban написа:@Рамче да те питам нещо?

:lol: Пак си чел между редовете.Концесия бе,майна,ти сам го каза.За тази концесия можеше да бъде кандидат и да я вземе Селю,и Нинов и който реши да участва.Има разлика между концесията и това,общината да ти сипе близо половин милион като помощ,ей така,от добри чувства,не мислиш ли ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”