Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 23:17

Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:Нека ни се разясни политиката на новото ръководство- plovdiv1926 не се крий, кажи с какво аз с НАПРЯГАНЕТО(според теб) на обстановката, попречих на Неделчо, НЕПОСТИГНАЛ нищичко в т.н. си кариера :?: :?: :?:

И споко , аз подадох вече оставка като фен на НЕДЕЛЧОВОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ :idea: :idea: :idea:

Мога само да ти се представя, истината не знае страх, или поне при мен е така!

Имаше специална среща, на която всичко можеше да ти се разясни, ако беше присъствал и ако беше попитал. Нали искаш да се представиш, да беше дошъл да се представиш, не да си стоиш вкъщи и да чакаш всичко наготово.

Оо работното ми място не ми позволява да присъствам сега, но нека се представя, нося едни пуловери на ЛОКОМОТИВ където само аз ги имам!

И като ме срещнат няма да отрека кой съм и какво съм писал, хайде сега разяснете как Неделчо, отритнат от всякъде и НАЙ-ВЕЧЕ ОТ КЪСМЕТА ще ни оправи???

До БАН ИСТИНАТА!!!

На последния пуловер ми пише- СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА...

Изгони ме Неделчо, давайте...

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 23:24

mark1926 написа:
Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:Нека ни се разясни политиката на новото ръководство- plovdiv1926 не се крий, кажи с какво аз с НАПРЯГАНЕТО(според теб) на обстановката, попречих на Неделчо, НЕПОСТИГНАЛ нищичко в т.н. си кариера :?: :?: :?:

И споко , аз подадох вече оставка като фен на НЕДЕЛЧОВОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ :idea: :idea: :idea:

Мога само да ти се представя, истината не знае страх, или поне при мен е така!

Имаше специална среща, на която всичко можеше да ти се разясни, ако беше присъствал и ако беше попитал. Нали искаш да се представиш, да беше дошъл да се представиш, не да си стоиш вкъщи и да чакаш всичко наготово.

Оо работното ми място не ми позволява да присъствам сега, но нека се представя, нося едни пуловери на ЛОКОМОТИВ където само аз ги имам!

И като ме срещнат няма да отрека кой съм и какво съм писал, хайде сега разяснете как Неделчо, отритнат от всякъде и НАЙ-ВЕЧЕ ОТ КЪСМЕТА ще ни оправи???

До БАН ИСТИНАТА!!!

На последния пуловер ми пише- СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА...

Изгони ме Неделчо, давайте...

Не виждам къде са ти предложенията. Аз моите ги казах. Аз също съм фен и нямам нищо общо с хората, които в момент ръководят клуба, но смятам, че с влизането на новите футболисти отборът ще изглежда различно. Това е МОЕТО мнение, не видях обаче какво е твоето виждане за бъдещето на отбора, а само едно и също нещо повторено 100 пъти. Кво ми се превъзбуждаш с тия глупости "до бан истината", ако моята истина е различна от твоята? Давай чакам да ти чуя предложенията!
P.S. Като нямаш възможност да дойдеш защо недоволстваш, че не е разяснено? Да дойдат специално хората на твоята работа да ти разяснат, ако искаш. Имаше си среща, която беше обявена навсякъде в медиите кога и къде ще се състои!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 23:32

Аз не видях какво отричаш в твърденията ми?! :?:

Все пак ще кажа предложения, представих се най-културно и културно призовавам да се погледнат предишните ми мнения в темата. Там се говори за некадърност, ако не си съгласен обоснови се, аз съм го направил :!:

Предложението е всичко без некадърници, дай БОЖЕ ФЕРАРИО, но ще чакаме!!!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 сеп 2014 23:35

Всъщност,няма значения кои са футболистите,треньора след като няма пари.С сегашното управление всяка година ще се борим да не изпаднем.
Няма за какво да се караме,нищо няма да се промени.истината е в парата.Трябва човек с пари,всичко друго е чесъне на взиците 8-)
Дано скоро се намери чичко паричко до тогава без нерви.Бонус ще е оставнето ни в А група ;)

Хасково вече са единия,другия е марек.Така,че спокойно до другата година :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 23:40

mark1926 написа:Аз не видях какво отричаш в твърденията ми?! :?:

Все пак ще кажа предложения, представих се най-културно и културно призовавам да се погледнат предишните ми мнения в темата. Там се говори за некадърност, ако не си съгласен обоснови се, аз съм го направил :!:

Обосновах се поне 3 пъти вече - 5 човека нямат възможност да играят за Локомотив в момента поради различни причини - футболисти, които ще вдигнат нивото на отбора и които Неделчо привлече в клуба. Как да имам претенции към него, като не съм видял все още какво ще ми предложи неговата селекция? Той започна първенството с това, което имаше, а не с това което искаше. Сега тепърва започват да се привличат играчи.
Ако правилно съм разбрал, че искаш Ферарио Спасов :) те моля повече да не ми губиш времето с глупави спорове. Това е човек, който имаше поне 10 пъти по-голям бюджет в Ботев от този който имаме ние в момента и се представи поне 10 пъти по-зле от Неделчо... така че лека вечер! :)

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 23:42

kubik написа:Всъщност,няма значения кои са футболистите,треньора след като няма пари.С сегашното управление всяка година ще се борим да не изпаднем.
Няма за какво да се караме,нищо няма да се промени.истината е в парата.Трябва човек с пари,всичко друго е чесъне на взиците 8-)
Дано скоро се намери чичко паричко до тогава без нерви.Бонус ще е оставнето ни в А група ;)

Видяхме ги и хората с парите, които идват... После няколко години не можем да си платим дълговете от тях. Нека първо сами да си помогнем и тогава да чакаме други да дойдат!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 23:44

kubik написа:Всъщност,няма значения кои са футболистите,треньора след като няма пари.С сегашното управление всяка година ще се борим да не изпаднем.

И как ИНТЕР вдигна ШАМПИОСКА лига, с треньор, не с парите на Реал, нали :?:

Трябва ресурсът ни , колкото и да е ограничен ,да се ИЗПОЛЗВА по начин даряващ ни с ВЯРА!!!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 23:46

mark1926 написа:

Трябва ресурсът ни , колкото и да е ограничен ,да се ИЗПОЛЗВА по начин даряващ ни с ВЯРА!!!

Ресурс няма как да има докато такива, като теб не идват на мачове и не помагат на клуба ама това е друга тема...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 23:50

Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:Аз не видях какво отричаш в твърденията ми?! :?:

Обосновах се поне 3 пъти вече - 5 човека нямат възможност да играят за Локомотив в момента поради различни причини - футболисти, които ще вдигнат нивото на отбора и които Неделчо привлече в клуба. Как да имам претенции към него, като не съм видял все още какво ще ми предложи неговата селекция? Той започна първенството с това, което имаше, а не с това което искаше. Сега тепърва започват да се привличат играчи.
Ако правилно съм разбрал, че искаш Ферарио Спасов :) те моля повече да не ми губиш времето с глупави спорове. Това е човек, който имаше поне 10 пъти по-голям бюджет в Ботев от този който имаме ние в момента и се представи поне 10 пъти по-зле от Неделчо... така че лека вечер! :)

И стигаме до въпросът КОЙТО ТЕ ПИТАМ- кога Неделчо ще постигне нещо извън ОПРАВДАНИЯ!? ЧОВЕКЪТ ГЛАС, неделчо- не ми трябва ОБЯСНЕНИЕ на некадърник,аз си имам свободно мислене, един УВОЛНЕН какво прави след 0- на мога да преброя головете в нашата врата!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 23:53

Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:

Ресурс няма как да има докато такива, като теб не идват на мачове и не помагат на клуба ама това е друга тема...

АЗ В МОМЕНТА ПОМАГАМ, А ТИ МИ ПРАВИШ УСЛУГА, ЧЕ СПОРИШ...

Върни се в “Локо Пловдив”