demy27 написа:Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.
Мнеееее,никой никога не е споменавал думата титла тая година,бъркаш ни с някой.
Нашата цел е да играем в Европа и засега добре върви горе долу плана..
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
demy27 написа:Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
demy27 написа:El Commandante написа:Ботевъ Пловдивски написа:Двойка. 3 т. от "Славия" в София след 19 години, 3 т. от ЦСКА след 6 години, време е за 3 т. срещу Локо на "Лаута".
Ндам....
За успокоение на превъзбудените фенове на черно-белите-мача е купен срещу заем за трибуната-да не се чудите после кво да се обяснявате.
Кратко и ясно-мача е даден.
Запомнихте ли?
Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.
локо до живот написа:не знам кво е купено,ама оня Свиленградския е наточил черно-бялата пръчка на удоволствията
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:demy27 написа:Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.
El Commandante написа:demy27 написа:Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.
El Commandante написа:локо до живот написа:не знам кво е купено,ама оня Свиленградския е наточил черно-бялата пръчка на удоволствията
Той и миналия мач я беше наточил,ама Бобан и Спрокел го напраиха да си я навре на кравайче и да си я навре между краченцата,ако си спомняш...
El Commandante написа:локо до живот написа:не знам кво е купено,ама оня Свиленградския е наточил черно-бялата пръчка на удоволствията
Той и миналия мач я беше наточил,ама Бобан и Спрокел го напраиха да си я навре на кравайче и да си я навре между краченцата,ако си спомняш...
локо до живот написа:ми трябва да накажат чорбата,нас и още 1-2 отбора за да стане :
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта