Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 20:46

demy27 написа:Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.

Мнеееее,никой никога не е споменавал думата титла тая година,бъркаш ни с някой.
Нашата цел е да играем в Европа и засега добре върви горе долу плана..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 05 дек 2013 20:47

demy27 написа:
El Commandante написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Двойка. 3 т. от "Славия" в София след 19 години, 3 т. от ЦСКА след 6 години, време е за 3 т. срещу Локо на "Лаута".

Ндам....

За успокоение на превъзбудените фенове на черно-белите-мача е купен срещу заем за трибуната-да не се чудите после кво да се обяснявате.
Кратко и ясно-мача е даден.
Запомнихте ли?

Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.

и купата за''100 годишнината''

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 20:47

локо до живот написа:не знам кво е купено,ама оня Свиленградския е наточил черно-бялата пръчка на удоволствията

Той и миналия мач я беше наточил,ама Бобан и Спрокел го напраиха да си я навре на кравайче и да си я навре между краченцата,ако си спомняш...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 05 дек 2013 20:52

El Commandante написа:
demy27 написа:Тя и титлата тази година уж ви беше дадена, но нещо не се разви според очакванията.

ми трябва да накажат чорбата,нас и още 1-2 отбора за да стане :!: на вас аллах ви е отредил най-голямата изненада-най-скъпото 6-то място в историята,даже ще минете и черноморец на Балъков по тъпотия

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 05 дек 2013 20:54

El Commandante написа:

Може и аз да бъркам, но четох тема във форума "Има ли изобщо сили Лудогорец да ни спре?" както и много мнения че това ви е шампионската година.
А и е резил с такъв бюджет и такива възможности да не се борите за титлата. С много по-малко пари Литекс два пъти станаха шампиони, вие взехте едно много скъпо четвърто място, тази година ще видим. А най-големият резил е да говорите помежду си как сте купили мача на вашият стадион, как ще си го купите и на нашият стадион и въпреки тези покупки Локомотив пак е преди вас.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 05 дек 2013 20:55

El Commandante написа:
локо до живот написа:не знам кво е купено,ама оня Свиленградския е наточил черно-бялата пръчка на удоволствията

Той и миналия мач я беше наточил,ама Бобан и Спрокел го напраиха да си я навре на кравайче и да си я навре между краченцата,ако си спомняш...

да,спомням си,а за тея два тролея като гледам с кво уважение говориш :oops: точно те ще ви докарат до 6-то място

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 05 дек 2013 21:03

На трибуните е ясно.неградските ще са тихи и ще записват как се прави.На терена равностойни футболисти.Проблема е смешния ни треньор.В напечени мачове е пълен ташак.Доказал го е!

1-1 с помоща на публиката :(
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 05 дек 2013 21:05

El Commandante написа:

Последно мача даден ли е или не? Предният мач ако се е играл и Бобан и Споркел са направили Машингън смешен, сега от какво ви е страх, та сте го уредили?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 05 дек 2013 21:33

Искам да попитам онези пернати, които така търсиха правда вчера, днес защо са пуснали само 150 билета за нормалните фенове и са прибрали другото за препродажба?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 21:45

локо до живот написа:ми трябва да накажат чорбата,нас и още 1-2 отбора за да стане :

За вас ще се погрижи Коко, имай вяра!

Върни се в “Локо Пловдив”