Исторически факти, информация и статии за Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Пловдив - Това сме ние

Мнениеот child in time » 31 мар 2011 18:28

since_1912 написа:Абе манго къв символ сте бе миризливи надрусани недоносчета.

Май и някой друг ще отмори известно време! :)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 31 мар 2011 18:29

Относно заглавието на темата - имаше анкета за символа на Пловдив .
Относно снимката много добра но дано и от другите два края се откроява така добре стадионът .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 мар 2011 18:31

child in time написа:

Май и някой друг ще отмори известно време! :)

Вече отмаря.Виждам,че пуснаха идентична тема във форума - няма нещо,което да не сме направили и те да не са го копирали след това ;) Там поне ще си пишат на спокойствие.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2011 18:34

За това им вика цяла България папагали. Цял живот COPY -> PASTE :mrgreen: Така е, всички малки копират от по-големите. Факт доказан научно.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 31 мар 2011 18:37

irriducibile1936 написа:

Нещастник, хората са направили форум, да се обсъждат по нормален начин въпросите. Ако искаш да псуваш на воля, питай си ходжата къде е ливадата на село и излез и викай колкото ти душа иска....

А, ние сме на едно мнение с теб :) Хораа са направили форум, да се обсъждат по нормален начин въпросите. Аз като жител в СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ имам право на мнение. Мнение, което не съдържаше обиди или провокации. Говорих с факти. Справка:
Посрещат ли ви навсякъде с онези възгласи, които започват с буквата Ц ? /тук съм още по-колегиален/ -> Посрещат ви, и цяла България знае за това.
Направихме ли най-мащабното гостуване за цялата година на разстояние от 350 километра ? - > Направихме го. Тук не се заяждам с никой, просто споделям мнение. Искам ти да ми кажеш с какво мнението ми заслужи да бъде изтрито от Мода ? :) Въпроса ми е отправен към @irriducibile1926.
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 31 мар 2011 18:38

Май и някой друг ще отмори известно време! :)[/quote]

Вече отмаря.Виждам,че пуснаха идентична тема във форума - няма нещо,което да не сме направили и те да не са го копирали след това ;) Там поне ще си пишат на спокойствие.[/quote]

Копирането не им е чуждо! В жълтия да пишат каквото искат но тук да не цапат !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2011 18:39

С това мнение си за бан. Надявам се той да ти бъде наложен. Може да прегледаш темата за правилата на форума по какъв начин се коментират модераторски решения. След това може да си хванеш автобуса и да се отправиш към родното ти Крумово/Катуница/Труд или от което там село си. И поздрави на КУРдов.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 мар 2011 18:45

Никой не ни вика цигани в България. Може би ЦСКА да са ни викали така, ама тях не можем да ги чуем щото бяхме повече. Иначе брат може на някой друг да викаш, аз брат от село дето вее турски знамена над главата си нямам.

Иди си направи още 2 МАНИПУЛИРАНИ анкетки в хитър петър да си успокоиш, че жалката истина е наистина жалка - 2-3000 души на мач, хубаво, че е Лишев да ги надува да има за кво да си приказвате.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 31 мар 2011 18:46

Един град-един отбор написа:Моде, отговори ми защо като се съгласих с факта, че цяла България ни викат папагали, ти не се съгласи с факта, че цяла България ви викат Цигани? Бъди малко колегиален бе брато :) Или триенето на мнения ти е най-лесно ..

Аи къш от тука бе , ходи си в твоя форум да се съживявате. Никой вече не ви брои за живи. Истинския Ботев умря, БФС го извади от всичките си структори, такъв отбор вече няма. Сега сте едно сдружение което открадна лиценза на Металик и рита незаконно във В група. Ти няма да даваш акъл какво ще правим ние в нашия си форум...Ясно?
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 31 мар 2011 18:46

Можем само силно да се надяваме, че нито Локото, нито Ботев са символи на Пловдив! Иначе горко му на нашия град.

Върни се в “Локо Пловдив”