staria написа:Тук ти не си прав. Интертото дълги години беше турнирче за разгрявка и подготовка на отбори. В България имаше един период, никой не искаше да участва в него. Спартак Варна бяха абонати за него. Последните 4-5 години се опитаха да го направят по атрактивен, но... за нищо не става този турнир освен както подсказва името му ... за тото. За мен всеки приятелски мач е маловажен и няма никаква стойност. Продължавам да твърдя, че европейски мачове/турнири са само КЕШ, КНК и УЕФА.
Пак ти казвам не е важно какво е важно за теб, а какво Уефа

В статидстиката на Уефа имаме 3 частия и 14 мача, включае и това от 2007. Тогава и тутнира си беше от интересен нагоре. Не знам как можеш да оприличиш мач с финалист в КЕШ и носител на КНК като САМП като несериозен... При все, че те Сампдория после достигнаха някъде до 1/4 финал в Уефа май.... Отделно, че 1982 може да е бил несериозен за някои турнир, но виж какви отбори са играели- Байер, Юве, Астън Вила и т.н.... Като с пшървите имаме равен

Така, че не си прав...
Приятелски мач за теб е несеиозен спрямо другите отбори, но ако вие играете приятелски мач с Юве и ги биете не ми се мисли как ще се гордеете, така че не на мен тези

А и всички препдолагам знаем по времето на комунизма за кои отбори е била челната тройка в класирането и как тогава се е играело с Аякс, ако нямаш качествен тим! Те Аякс и сега няма да се навият да играят с наш отбор, камоли преди 30 години по времето на бариерата...