Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Отборът на Пловдив на дълъг лагер преди мача във Варна!

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 мар 2011 19:59

Някой знае ли защо на толкова рисков мач се изпращат рефери-новобранци?
Не е ли логично мач с такъв заряд да се свири от опитен съдия?
Тези новобранци в реферската професия, които ще ни свирят във Варна много ме съмнява, че са камикадзета, които са определени да изпълнят поръчка от някой душманин.
Още отсега съм сигурен, че ще изтърват мача!

Айде всички на коридата във Варна! :mrgreen:

От интервюто на Неделчо разбирам, че нашите ще са подготвени психически за родеото в Неделя.
Кураж на момчетата!
Дано издържат!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2011 22:26

Да има светровен заговор срещу Локомотив. Още отсега съдията е виновен, най-добре да се дават трите точки на Локомотив и да не излизат двата отбора, Локмото няма как да падне с игра, терена, съдията, домакина на Тича , чайките, всичко ще е виновно, само не и играта на Локото.... :roll: Не е истина какви мнения има тук ? Вече знам с ареснал от какви мненоия да се заредя, за да оправдая евентуалната загуба догодина на Лаута :lol:

MORSKI
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2011 22:31

staria написа:Тук ти не си прав. Интертото дълги години беше турнирче за разгрявка и подготовка на отбори. В България имаше един период, никой не искаше да участва в него. Спартак Варна бяха абонати за него. Последните 4-5 години се опитаха да го направят по атрактивен, но... за нищо не става този турнир освен както подсказва името му ... за тото. За мен всеки приятелски мач е маловажен и няма никаква стойност. Продължавам да твърдя, че европейски мачове/турнири са само КЕШ, КНК и УЕФА.

Пак ти казвам не е важно какво е важно за теб, а какво Уефа ;) В статидстиката на Уефа имаме 3 частия и 14 мача, включае и това от 2007. Тогава и тутнира си беше от интересен нагоре. Не знам как можеш да оприличиш мач с финалист в КЕШ и носител на КНК като САМП като несериозен... При все, че те Сампдория после достигнаха някъде до 1/4 финал в Уефа май.... Отделно, че 1982 може да е бил несериозен за някои турнир, но виж какви отбори са играели- Байер, Юве, Астън Вила и т.н.... Като с пшървите имаме равен ;) Така, че не си прав...
Приятелски мач за теб е несеиозен спрямо другите отбори, но ако вие играете приятелски мач с Юве и ги биете не ми се мисли как ще се гордеете, така че не на мен тези :) А и всички препдолагам знаем по времето на комунизма за кои отбори е била челната тройка в класирането и как тогава се е играело с Аякс, ако нямаш качествен тим! Те Аякс и сега няма да се навият да играят с наш отбор, камоли преди 30 години по времето на бариерата...

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 03 мар 2011 22:40

MORSKI написа:Да има светровен заговор срещу Локомотив. Още отсега съдията е виновен, най-добре да се дават трите точки на Локомотив и да не излизат двата отбора, Локмото няма как да падне с игра, терена, съдията, домакина на Тича , чайките, всичко ще е виновно, само не и играта на Локото.... :roll: Не е истина какви мнения има тук ? Вече знам с ареснал от какви мненоия да се заредя, за да оправдая евентуалната загуба догодина на Лаута :lol:

Споко ще ги ударите с 2:0 ;) Те като Батков преди мача с ЦСКА е карат!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2011 22:46

cska - maina написа:
MORSKI написа:Да има светровен заговор срещу Локомотив. Още отсега съдията е виновен, най-добре да се дават трите точки на Локомотив и да не излизат двата отбора, Локмото няма как да падне с игра, терена, съдията, домакина на Тича , чайките, всичко ще е виновно, само не и играта на Локото.... :roll: Не е истина какви мнения има тук ? Вече знам с ареснал от какви мненоия да се заредя, за да оправдая евентуалната загуба догодина на Лаута :lol:

Споко ще ги ударите с 2:0 ;) Те като Батков преди мача с ЦСКА е карат!

То дори не е забавно .... И били готови за родеото :lol: Интересно дали няма и те да участват в него.... Силни сме в оправданията българите, никога не виждаме грешката в себе си, това ни е най-големия минус.... Ние, ако паднем, аз ще кажа, че съдията е новобранец и е решил да покрпе Локото :lol: Че гостите са дошли да играят родео...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 03 мар 2011 22:52

от Локото са прави да се опасяват, че ще бъдат порязани, все пак предния кръг Пирин изпищя от съдийско подпиране за Морето, а моряците бяха даже гости в Благоевград!
Черно Море са домакински отбор и това също е притеснително за пловдивчани!
другата вълна за опасения е, че Локото нямат сериозен гръб, а пък са тръгнали да се мешат в разпределението на местата в зона Лига Европа, което при очертаващ се шампион Литекс, означава, че ще трябва да оставят или ЦСКА или Левски с калъфка, което ще е много стресиращо и може да доведе до края на света!
така, че се очертава един много интригуващ двубой, в който ясно ще си проличи, дали Локото имат мускули за призовите места и дали ще бъдат оставени да ги достигнат!

и тъй като някой мек модератор е изтрил предното ми мнение, ще повторя, че мача е жесток Х, с няколко кунтузии и може би един кървав червен картон, за балтия срещу Лазаров!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 мар 2011 23:36

Lyubooo написа:от Локото са прави да се опасяват, че ще бъдат порязани, все пак предния кръг Пирин изпищя от съдийско подпиране за Морето, а моряците бяха даже гости в Благоевград!
Черно Море са домакински отбор и това също е притеснително за пловдивчани!
другата вълна за опасения е, че Локото нямат сериозен гръб, а пък са тръгнали да се мешат в разпределението на местата в зона Лига Европа, което при очертаващ се шампион Литекс, означава, че ще трябва да оставят или ЦСКА или Левски с калъфка, което ще е много стресиращо и може да доведе до края на света!
така, че се очертава един много интригуващ двубой, в който ясно ще си проличи, дали Локото имат мускули за призовите места и дали ще бъдат оставени да ги достигнат!

и тъй като някой мек модератор е изтрил предното ми мнение, ще повторя, че мача е жесток Х, с няколко кунтузии и може би един кървав червен картон, за балтия срещу Лазаров!

И с какво ни подря съдията викаш :lol: Понеже вашите играчи стигант ли до наказателното поле друго освен да паднат на земята за дузпа не правеха? Реално спорове за дузпа може да има само при последната ситуация, но дори тя не е 100% .... Мале не е истина как всеки път отбора, който загуби все съдията му е виновен, а не това, че в случая нападателите на Пирин имат шут точен като воден пистолет.... Ще знам вече и аз как да оправдавам това, че сме на 9 място.... Добре, че съдиите все са с нас и затова сме на девето място :lol: Някои хора не мислят май...

MORSKI
Контакти:

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот MORSKI » 04 мар 2011 01:59

Локомотив1926 написа:Града ще преобърнем , морето под тепето ще си върнем

[offtopic]:mrgreen: Не знаех, че морето е било под тепето :lol: Те и софиянци искаха канал да прекарват, изобщо голяма битка за морето, но ние не си го даваме, както и града :twisted: 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2011 10:25

MORSKI написа:
Локомотив1926 написа:Града ще преобърнем , морето под тепето ще си върнем

[offtopic]:mrgreen: Не знаех, че морето е било под тепето :lol: Те и софиянци искаха канал да прекарват, изобщо голяма битка за морето, но ние не си го даваме, както и града :twisted: 8-)[/offtopic]

Преди хиляди години тракийската низина е била дъно на море.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот Пловдив1926 » 04 мар 2011 10:26

Морски, ай стига бе колега? Какво искаш сега да докажеш на феновете на Локомотив колко сте големи ли? Само спам братче.. Хубаво не сте средняци вие сте ЕВРОБОЙЦИ. Честито.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”