Всичко по темата Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Обръщание към Базил Де Карвальо от феновете на Локомотив

Мнениеот stoyankd » 21 яну 2011 16:34

spiker написа:Нали се сещаш, че тези номера пред ФИФА и УЕФА не вървят и Левски ще отнесат глоба, която ще изплащат до следващата си 100 годинишнина :)

Мисля, че двата отбора ще се разберат. Нали се сещаш, че има само два отбора в света, на които Коко Динев може да продаде футболист и да вземе пари- Левски и с някои условности Литекс. Аз за други трансфери с трансферна сума не си спомням, може и да греша.

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 21 яну 2011 16:49

stoyankd написа:
donpacko написа:Тука чета мнение,че се попълвало бланка дали си здрав.Аз работя във голям завод,преди да почна там,като знам какви прегледи минавах за да ме видят здрав ли съм нямаш си на идея,само във гъз.. ми дето не бъркаха,от там си правя изводите какви трябва да са прегледите за спортист.Миналата зима Милан не купи играч от френски отбор(забривих името на играча),поради простата причина,че имал проблем със ЕДИН ЗЪБ.Къде са били ЛЕКАРИТЕ НА ЛЕВСКИ ПИТАМ АЗ.Иначе успех на Базил на Локото.Това беше един от малкото клубове със които се разбирахме какакто трябва,сега ГОНЗО ги заплю много лошо.

И на мен ми е чудно. Вчера чух по Гонг, че лекарите са предупредили за контузията на първите прегледи в "Пирогов". Защо Гонзо не ги е послушал, той да отговори. Как е възможно след първата контузия, дошла на първата тренировка, когато със сигурност са прегледали рамото по-внимателно да не са хванали проблема. Спомни си, че всички медии обявиха контузията за лека, и че играчът може да тернира на следващия ден.

Ми то това е най-интерсно в цялата ситуация.Значи тъй като и майка ми и баща ми са лекари-физиотерапевти та ги разпитах подробно.Една такава контузия може да се останови много лесно и не е нужно да си някакъв извънземен специалист.Един скенер или дори ренгенова снимка е достатъчно.Още повече,че всички знаеха,че има някакъв проблем с рамото.Извода е само един единствен.От Левски са знаели за този проблем.Вече от там насетне какво са смятали да правят и как да действат незнам но за този проблем който си мисли,че не са знаели дълбоко се лъже.
Най-лошото е че си го отнесе Карвальо,да го унижават така,да го доставят като безмитно карго и да си го подхвърлят като горещ картоф.А той е страшно готин като човек и най-малко от всички футболисти заслужава такова отношение.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 21 яну 2011 16:50

stoyankd написа:
Irish stout написа:
stoyankd написа: Плоско. Нали се сещаш, че ако тръгнеш да правиш тази схема на някой чужд отбор, да им кажеш ние сега ще го продадем в Родопа за 50 000, а после вие ще го вземете от тях за 3 000 000, ще ти помахат с ръка и ще видиш трансфер през крив макарон. Хората на запад на подобни селски тарикатлъци не се връзват. Щом тръгваш да правиш подобни номера, значи не ти е чиста работата.

Е, нормално е да плоско, не съм специалист по трансферите на футболисти, но схемата е възможна. давам ти два примера, за който се сещам веднага.Левски продаде Ивайло Андонов на Албасете за 50 000евро, точно защото в договора му с ЦСКА имаше клауза за процент от бъдещ трансфер или минимална сума за продажба в чужбина. Ивайло подписа договор вечерта с Левски и след 24 часа го продадоха на Албасете. Спомням си още един такъв случай-Ивко Ганчев. Премина в Левски от славия и без една тренировка(както бе и с Андонов) на Герена бе продаден на Бурса, а Левски с парите плати на Локо София за Пламен Николов.

Виж сега човече,тук не говорим хипотетично а съвсем за реални неща! Плюс това въпросните"врътки" дето ги споменаваш бяха в едни други времена преди много години! Тогава беззаконието цареше у нас(не че сега не цари),но не бяхме в европейския съюз и никой не ни контролираше! Сега сме в един кюп с всички,макар и да не сме на тяхното ниво и фифа,фуфа и фафа ни следят еднакво,както реал и Барса! Просто си пращаш казуса където трябва и ти го решават! Не си мисли,че Батков е най-умния и е най-големия тарикат! Да,тарикат е ама селски и последната му проява го доказва!Коко през последните 10 години "заля" първенството и "грандовете" ни с класни играчи(да не ги изреждам),бизнеса му определено не е за балъци,така че подобни схеми са абсолютно невъзможни! Друг е въпроса ако искаш да си спорим до сутринта! Все пак темата е за Карвальо и обръщението на Локомотивците към него,а гледам че доста бягаме от нея! Карвальо е изключително интелигентен и можещ футболист и заслужава признание,не само от черно-белите а и от всички,които са го гледали по ТВ или на живо! Левскарите също са го гледали доста,особено в домакинския им мач срещу Пловдивския Локомотив!
Последна промяна от fire на 21 яну 2011 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 21 яну 2011 17:00

kokic1986 написа:Като левскар съм много разочарован от постъпката на нашето ръководство спрямо Базил . Дано операцията му мине безпроблемно и се завърне по-скоро на терена . Трябваше да седнат босовете на една маса и да се разберат или , ако те не могат съда да се произнесе , но това разкарване все едно е панирджийска мечка е крайно неприемливо и некоретктно . Ако по някъкав начин съда го присъди на Левски как Гонзо , Ясен и Батков ще го гледат в очите това момче и как ще го мотивират да вкрва голове за Левски ???

Напълно съм съгласен с това мнение,мен ме е срам,че постъпихме така с Базил...Не се срамувам,че съм Левскар а от ръководството ни...впрочем до сега не бях съдил Гонзо но този път не съм на негова страна!Успех на Базил,успешна операция и безпроблемно възстановяване! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 яну 2011 17:58

Изобщо не мога да разбера логиката част от сините фенове. Отдавам го на това, че сред нашата публика преобладават хората с висок морал и чувство за отговорност. И че за тях едно джентълментско споразумение трябва да се спазва.
За съжаление случаят съвсем не е такъв. Едва ли ръководството на Локомотив не е било наясно че Карвальо е хронично контузен. Едва ли решението Карвальо да постави ултиматум да се оперира е взето непосредствено след подписването на договора. Аз мисля че е точно обратното. Но за късмет на ЛЕВСКИ тази контузия се обади в много подходящ момент. Защото не може да платиш няколкостотин хиляди евро за играч, който е трайно контузен и ще са необходими месеци за възстановяване. Тогава противниците на Гонзо веднага ще ревнат - "Къде спахте та го взехте тоя". Реакцията на ръководството е напълно адекватна и щом договорът позволява той да бъде върнат на Локомотив, трябва да сме луди да не се възползваме.
Това е в интерес на ЛЕВСКИ!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 яну 2011 18:00

Имайте малко достойнство. Говорим за жив човек, а не за телевизор. Много им се иска на някои хора нещата да са - Локото се опитаха да ни пробутат контузен играч. Е да ама не. Защото случая въобще не е такъв. Много добре хората от ръководството на Левски знаеха, че човека играе със стара контузия. Минал е прегледи, преценили са, че е наред в това състояние. Сега изведнъж като пропадна трансфера на Гара излезе цялата тази помия от която страда най-вече самия футболист. Има подписан договор и Батков ще си плаща до последната стотинка, защото ако не се бяха правили на много отворени разни гонзовци монзовци, нещата можеха да се решат за 1 час на масата между трима души. Ама явно някои хора в Левски имат голяма нужда да се отвлече вниманието от собствената им некадърност.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 21 яну 2011 18:04

n0_FeArBG написа:
kokic1986 написа:Като левскар съм много разочарован от постъпката на нашето ръководство спрямо Базил . Дано операцията му мине безпроблемно и се завърне по-скоро на терена . Трябваше да седнат босовете на една маса и да се разберат или , ако те не могат съда да се произнесе , но това разкарване все едно е панирджийска мечка е крайно неприемливо и некоретктно . Ако по някъкав начин съда го присъди на Левски как Гонзо , Ясен и Батков ще го гледат в очите това момче и как ще го мотивират да вкрва голове за Левски ???

Напълно съм съгласен с това мнение,мен ме е срам,че постъпихме така с Базил...Не се срамувам,че съм Левскар а от ръководството ни...впрочем до сега не бях съдил Гонзо но този път не съм на негова страна!Успех на Базил,успешна операция и безпроблемно възстановяване! ;)

:evil:
Последна промяна от ivanpg на 21 яну 2011 18:05, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 яну 2011 18:11

Пловдив1926 написа:Имайте малко достойнство. Говорим за жив човек, а не за телевизор. Много им се иска на някои хора нещата да са - Локото се опитаха да ни пробутат контузен играч. Е да ама не. Защото случая въобще не е такъв. Много добре хората от ръководството на Левски знаеха, че човека играе със стара контузия. Минал е прегледи, преценили са, че е наред в това състояние. Сега изведнъж като пропадна трансфера на Гара излезе цялата тази помия от която страда най-вече самия футболист. Има подписан договор и Батков ще си плаща до последната стотинка, защото ако не се бяха правили на много отворени разни гонзовци монзовци, нещата можеха да се решат за 1 час на масата между трима души. Ама явно някои хора в Левски имат голяма нужда да се отвлече вниманието от собствената им некадърност.

Обектът на сделката няма значение. И звучи напълно нелогично да търсим заместник на Дембеле, за когото знаем че няма да играе цял полусезон. Защо Карвальо поиска операцията точно сега? Защото иначе нямаше да има трансфер, нали? Нещата лъснаха много скоро и ние имаме право на справедливост.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 яну 2011 18:21

Имате права, но имате и задължения. Не може само едното без другото. Има ли подписан договор за трансфер тристранен - има. Беше ли представен като футболист на Левски - беше. ПРЕДИ ТОВА мина ли медицински прегледи - мина. Контузихте ли го ВИЕ на ДВА пъти докато тренираше с вас? Контузихте го. Единственото право в случая, което Левски има е да си излекува играча. На 26 Гара ако си чупи крака, какво ще правите, ще го върнете и ще си искате парите ли? То бива бива ама това на нищо не прилича. Карвальо "поискал" операция точно сега, той нищо не е поискал, а така са казали лекарите, които сте домъкнали от Германия, защото явно тези в София не стават за нищо.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 яну 2011 20:28

Пловдив1926 написа:Имате права, но имате и задължения. Не може само едното без другото. Има ли подписан договор за трансфер тристранен - има. Беше ли представен като футболист на Левски - беше. ПРЕДИ ТОВА мина ли медицински прегледи - мина. Контузихте ли го ВИЕ на ДВА пъти докато тренираше с вас? Контузихте го. Единственото право в случая, което Левски има е да си излекува играча. На 26 Гара ако си чупи крака, какво ще правите, ще го върнете и ще си искате парите ли? То бива бива ама това на нищо не прилича. Карвальо "поискал" операция точно сега, той нищо не е поискал, а така са казали лекарите, които сте домъкнали от Германия, защото явно тези в София не стават за нищо.

В случая си абсолютно прав,двата варианта които остават на Левски е да плати на Локо Пд и да си излекува Де Карвальо и да го чакаме да се възстанови или пък да плати на Локо Пд и да освободи Де Карвальо,което ми се струва нелогично.
За мен ще се получи първия вариант.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Локо Пловдив”