Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот jorjy1966 » 01 ное 2010 10:28

Страхотен Локомотив!Това беше един от великите ни мачове .Винаги в лоши серии,Левски възсръсваха срещу нас,но сега им вгорчихме живота още повече.Направим ли такава игра срещу ЦСКА и Черноморец,ЕКТ няма да са мираж!САМО ЛОКО!!!Празнувайте Локомотивци!
Локо завинаги!!!

1936_fan
Контакти:

Мнениеот 1936_fan » 01 ное 2010 17:48

M_1936 написа:Не мога да повярвам още, че е истина.. ВЕЛИКО! Един от най-хубавите дни в живота ми, най-прекрасния подарък, който получавам за рожденния ми ден! Благодаря ви машини, благодаря ти Господи! Да идем на Лаута да посрещнем момчетата.. заслужава си да не се спи цяла нощ..
Честито на всички с черно-бели сърца!

Надявам се да имаш още много поводи за наздравици с големият отбор.

"...Налей да пием бирата,
на-а-алей да се напием,
че Локо Пловдив победи,
да пием до зори..."

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 ное 2010 19:01

Едва 4 победа на Герена след 1939, 1969, 1985 и 2010... to be continued.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2010 19:56

Победата над Левски ми стана още по сладка, след всички изиграни мачове от 12 кръг :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 ное 2010 20:31

kubik написа:Победата над Левски ми стана още по сладка, след всички изиграни мачове от 12 кръг :)

Ммдаа...след издънката на Черноморец,се очертава много интересен мач на Лаута в края на полусезона... :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2010 20:45

Модератор ЛокоПД написа:
kubik написа:Победата над Левски ми стана още по сладка, след всички изиграни мачове от 12 кръг :)

Ммдаа...след издънката на Черноморец,се очертава много интересен мач на Лаута в края на полусезона... :idea:

Как бързо се обръщат нещата.До миналата седмица бяхме''умряли''за ЕКТ днес пак мечтаем :)
Наред за академиците.....всичко по реда си :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

1936_fan
Контакти:

Мнениеот 1936_fan » 01 ное 2010 21:57

ако не паднем от ЦСКА сезонът ще може да се счита за доста добър.

реалностите са такива, че едва ли ще можем да сме във върхова форма постоянно.

победата срещу Левски е просто един мач, трудното тепърва предстои.

изкефих се и още нямам глас, но да бъда максималист в очакванията просто отказвам.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 ное 2010 21:59

Здравейте!

Честита Победа на всички Черно - Бели Братя!
В Събота срещу левски не можах да си позная отбора, майна! :)
Баси т`ва не бяха хора ве, майна...`тва бяха машини-терминатори, които мачкаха всичко по пътя си!Коренна промяна в момчетата и в отбора като цяло!Такава внезапна промяна не бях виждал...шокиран съм!И то промяна не само в играта, ами най-вече в психиката и манталитета на нашите футболисти.Излезнаха на терена със съмочувствие и класа на голям отбор.Изключително добре подготвени тактически.Не знам, майна аз още не мога да асимилирам, на какво се дължи тази промяна.Дори и по времето на Жоро с Еду не сме ги мачкали "сините" по такъв категоричен начин по целия терен!

Въпреки всичко аз не съм доволен - трябваше на тези левскари да им сложим една четворка и да им го върнем за Тасев.Ха-ха лескито се хвърли на юруш от началото сякаш играят срещу белите орли, майна.Ама нашите като им отвърнаха с мълниеносни контраатаки и лески-то взе да я играе по друг начин.През целия мач - перфектни!
Перфектни във всяка една фаза от играта.В защитат т`ва момче Крачунов просто, каквото и да кажа за него все ще е малко.Много стабилен, спокоен и безпогрешен.Тоя Родригес не знам същия ли е дето играеше досега или беше някой друг.Въобще не позволи на малкия черньо да си играе играта.Самир също...да му завиди на самочувствието на това младо момче.Юнес пък беше като хеликоптер във въздуха...баси човека, майна - не му даде да диша на Дембеле-то, макар че Юнес направи гола, тъй като не можа да я изчисти силно напред.В Средата тоя унгарец - Ерош е просто уникален, майна.Толкова интелигентен футболист не сме имали не помня откога.Златински на обичайното си високо ниво.Драги много добре си играеше играта - правише пробиви и караше защитниците да се съобразяват и да не тръгват да ни нападат сляпо по фланга.Здравко не искам да го коментирам...Той няма нужда от коментар щото е уникален...просто най-добрия.Вкарвальо ги размаза напред.
Как гърдираше топката тва момче не е истина, майна.Много се движеше и с отлични отигравания през целия мач.Лучини продължава да си бъде ръб за мен...заради перфектното защита и прекрасната средна линия нямаше работа.Ей така искам да играят с всеки мач - като мъжкари, и като равен с равен с големите!

Локомотив Пловдив направи показно на отборите извън столицата, как трябва да се играе срещу големите!
Изображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Още за великата победата над Левски в София

Мнениеот AREA BIANCONERA » 04 ное 2010 08:50

Локо Пд не просто би Левски, а с красива игра, за кеф на феновете си
Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gfb0yijvCxI[/youtube]

Да си фен на Локомотив Пловдив и да не си бил в събота вечер на „Георги Аспарухов” си е направо непростимо. Но, ако и не си бил пред телевизора или радиоапарата, то направо няма как да не ти е малко горчиво след успеха, боя, над Левски насред София.

И не защото това се случва за първи път след 25 години чакане, а защото стана категорично и с признато превъзходство от всички.

Локомотив Пловдив не просто победи Левски, ами го направи с красива и агресивна игра, за кеф на феновете си. Мнозина от тях бяха, в тази паметна за отбора вечер, в София и нагледно показаха как се подкрепя отбор и как може по европейски да се отнесеш към съперник и бивши играчи на любимия тим, сега играещи срещу него. Само споменавам скандирането на името на Кирил Акалски.

Това, което се случи през първото полувреме изненада феновете на Левски, а най–вече играчите в синьо. Те бяха пометени от комбинативната, красивата и резултатната игра на гостите. Както се изрази на почивката един „син” фен : „ Сякаш Локомотив беше Левски, а Левски бе гостуващия отбор.”

Президентът на Локо Пд Коко Динев запази самообладание в радостта си и на полувремето заяви, че не е изненадан от двата гола предимство на момчетата му. Той само заяви, че отборът му има много добри играчи способни да победят на всеки един стадион в България.

Какво да кажем за видяното от Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Христо Златински и останалите? Първо да припомним, че капитанът Лазаров заяви преди мача, че отборът му отива в София да победи, а той да вкара гол. Локомотив не само вкара два много красиви гола, но и показа невероятна игра за отбор гостуващ на Герена. Ако не сте видели, вижте комбинацията при гола на Здравко. И още няколко брилянтни комбинации, спасени с майсторство от направилия злощастен дебют за Левски Кирил Акалски.

Тук е задължително споменаването на името на Крачунов, който заедно с Юнес Бенжалюн направи непристъпна вратата, пазена от Лучини. Крачунов има добро бъдеще, стига да ни си мисли, че футболът е един силен мач и другото е „и- хо и а- хо”, както някои негови предшественици загубили се сега по Б група или по-долните дивизии.

Заслуженият успех на тима от Пловдив бе признат и от феновете на Левски, които ръкопляскаха на победителите и се чудеха какво става с любимия им тим. Не вярваха на случващото се и се притесняваха за предстоящото домакинство на Лил.

Неделчо Матушев едва ли получава 12 000 евро, както се говори за евентуалното възнаграждение на Томас Хеслер, който от зимата да е начело на Локо Пд. Неделчо обаче ще остане в сърцата на „черно-белите” фенове именно като треньорът, водил отбора на сърцата им в този паметен мач.

Христо Бонев, легендата на българския футбол, каза след мача, че е благодарил на момчетата за победата и хубавата им игра. Това не е никак малко признание, да ти благодари самият Христо Бонев. Той е и човекът, който предупреди, че срещу Академик няма да е лесно, особено, ако някои от футболистите си вирнат носовете след този успех. Бонев знае, че тепърва ще е трудно, защото всички ще очакват от тима да побеждава, а съперниците ще знаят, че с Локо-то шега не бива.

След домакинството срещу Академик на Локомотив му предстои гостуване в София на ЦСКА. Тогава подкрепящите на стадиона фенове сигурно ще са още повече. Привържениците ще искат заявеното в началото на първенството от ръководството да не е само декларация, а реално изпълнимо. Това значи пловдивският тим да е реален кандидат за място, даващо право за участие в евротурнирите.

По-смелите фенове могат пак да мечтаят и за титла, но пък всички от „Лаута” знаят, че отборът се издържа от продажбата на най-добрите си футболисти, както бе с Гара Дембеле. Дали Коко Динев ще продължи с успешните трансфери само времето ще покаже. Той вече заяви, че е готов да се раздели с всеки, но и че ще има поне 3–4 нови през зимната пауза.

Това обаче е в близко бъдеще, сега всички в Локомотив се наслаждават за успеха над Левски. И заслужено. Песните започнаха по трибуните, преминаха през съблекалнята на Локомотив и стигнаха до Пловдив.

Завършвам коментара си с мнението на един от хилядите фенове на Локомотив, споделено във форума на Gong.bg, различаващ се от останалите само по това, че в събота бе и рожденик. За мен то е показателно за настроението на всички привърженици на тима от Пловдив.

„Не мога да повярвам още, че е истина.. ВЕЛИКО! Един от най-хубавите дни в живота ми, най-прекрасния подарък, който получавам за рождения ми ден! Благодаря ви машини, благодаря ти Господи! Да идем на Лаута да посрещнем момчетата.. заслужава си да не се спи цяла нощ.. Честито на всички с черно-бели сърца!”

Ето как футбола печели от такива мачове, независимо, че едните са на върха на щастието си, а другите се чудят какво става с любимия им тим ...
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”