Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Гонзо напусна Локо

Мнениеот rhaegar » 11 окт 2012 16:22

Един вагон думи от Гонзо, колко обичал Локо и т.н., още един от Марешки, как той му има пълно доверие и му е осигурил всичко необходимо и изведнъж айде довиждане след една тренировка :shock: Няма друго такова първенство като нашето, никъде не се случват подобни неща.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
options_1912
Контакти:

Мнениеот options_1912 » 11 окт 2012 16:22

Георги Иванов: Тръгнах си от Локо Пд

Назначеният вчера за старши треньор на Локомотив Пловдив Георги Иванов вече не е на този пост. Самият той не си вдига телефона за коментар.

На въпрос към него с текст „Вярно ли си напуснал Локомотив Пловдив?” , той отговори с краткото и красноречиво „Да”.

Той официално си тръгна .. сега да видим кой ще сложат като треньор. Тъжно ми е за Локомотив за това което става в клуба .. искам 2 силни отбора и да направим силно дерби но като гледам няма да е тази година... :(
Последна промяна от options_1912 на 11 окт 2012 16:32, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 окт 2012 16:23

favaca8888 написа:
В "Надежда" от бая време караме по тоя начин :)

И какво правите ? Отбор ли имате , стадион ли имате или пък фенове , които пълнят мачовете :?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 11 окт 2012 16:24

favaca8888 написа:В "Надежда" от бая време караме по тоя начин :)

Докато има хора, които работят за без пари, ще има и такива, които не плащат.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 окт 2012 16:35

В Локомотив само трябва да се радват, че Гонза не им стана треньор. В момента отбора няма нужния потенциал, отговорящ на името и феновете, а Гонзето щеше съвсем да убие футбола. Той не успя с играчи за хиляди евро, а със сегашните в Локо щеше съвсем да се провали. На отбора му трябва човек верен на Локомотив, готов да работи с по-слаби играчи, но със сърце и отдаденост. Не съм пловдивчанин, но виждам само един, който може да спаси положението-Еду Ереносян! А Гонзо да ходи да пасе патките с дипломата си за више образование. Барем там го отценят, защото в Рен, Самсун и Левски не успяха.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 окт 2012 16:38

Уволненият вчера старши-треньор на Локомотив (Пд) Емил Велев заяви за Topsport.bg, че не е изненадан с оставката на наследника си Георги Иванов. Кокала обаче акцентира, че напускането на Гонзо все още не е потвърдено от ръководството на тима.

„От вас научавам, че Гонзо си е тръгнал. Решението му не ме изненадва по ред причини, но не е редно да взимам отношение по всички проблеми. Изненадва ме само, че вчера Гонзо сподели как е изграден като мъж и човек в Локомотив. Мъжеството му май не продължи и 24 часа.

Мисля, че Гонзо се е уплашил от една конфигурация в Локо (Пд). Като тарикат-момче бързо разбра, че няма никакви шансове срещу един ръководен дует (бел.ред. със сигурност визира Христо Бонев и Атанас Узунов). До вчера всички ми се кланеха, че съм свършил перфектна работа и колко са доволни от постиженията ми. За мен дойде като гръм от ясно небе моето уволнение. В този смисъл ще припомня, че през лятото 3 пъти градях отбора на Локо (Пд), което няма аналог и в световен план", отсече пред Topsport.bg Емил Велев.

Специалистът каза още, че никога няма да се завърне в Локомотив (Пд) като треньор, ако въпросният дует работи в клуба.

„Знам, че Гонзо дойде в Локомотив само защото подари два сака екипировка на ръководните фактори преди два месеца. На „Лаута" нещата наистина са крайно сбъркани и аз съжалявам само за едно - предоверих се и не направих нищо срещу конфигурацията. И да ме повикат обратно няма да се върна. Те не могат и да ме поканят, защото нямат очи след всичко, което се случи", каза още Велев.

Засега софиянецът не смята да се занимава с футбол в близките 1-2 месеца, защото имал да навакса други въпроси от семеен и личен характер.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1209676585
oще breaking news от сайтовете

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 11 окт 2012 16:46

джони написа:

Уволненият вчера старши-треньор на Локомотив (Пд) Емил Велев заяви за Topsport.bg, че не е изненадан с оставката на наследника си Георги Иванов. Кокала обаче акцентира, че напускането на Гонзо все още не е потвърдено от ръководството на тима.

„От вас научавам, че Гонзо си е тръгнал. Решението му не ме изненадва по ред причини, но не е редно да взимам отношение по всички проблеми. Изненадва ме само, че вчера Гонзо сподели как е изграден като мъж и човек в Локомотив. Мъжеството му май не продължи и 24 часа.

Мисля, че Гонзо се е уплашил от една конфигурация в Локо (Пд). Като тарикат-момче бързо разбра, че няма никакви шансове срещу един ръководен дует (бел.ред. със сигурност визира Христо Бонев и Атанас Узунов). До вчера всички ми се кланеха, че съм свършил перфектна работа и колко са доволни от постиженията ми. За мен дойде като гръм от ясно небе моето уволнение. В този смисъл ще припомня, че през лятото 3 пъти градях отбора на Локо (Пд), което няма аналог и в световен план", отсече пред Topsport.bg Емил Велев.

Специалистът каза още, че никога няма да се завърне в Локомотив (Пд) като треньор, ако въпросният дует работи в клуба.

„Знам, че Гонзо дойде в Локомотив само защото подари два сака екипировка на ръководните фактори преди два месеца. На „Лаута" нещата наистина са крайно сбъркани и аз съжалявам само за едно - предоверих се и не направих нищо срещу конфигурацията. И да ме повикат обратно няма да се върна. Те не могат и да ме поканят, защото нямат очи след всичко, което се случи", каза още Велев.

Засега софиянецът не смята да се занимава с футбол в близките 1-2 месеца, защото имал да навакса други въпроси от семеен и личен характер.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1209676585
oще breaking news от сайтовете

Благодарим ти жони!Карай я малко по-спокойно да не ти стане нещо,развълнуван ми се струваш :mrgreen: Иначе кокала е прав на сто процента :!: А колкото до гонзо,дано си отстоява позициите докрай,или ще се работи професионално и ще се прави адекватна селекция,или без него,а скоро и без някой други :!:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 11 окт 2012 16:53

Моля ви, кажете ми, че това не е истина. Кажете ми, че футболът в България не е цирк :(
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 11 окт 2012 16:53

favaca8888 написа:Е...
Бива ли така са, парата била важна.

С пари всеки може, а да видим за без пари.

Естествено че е важна!Постигането на добри резултати и надграждане е немислимо без пари!Иначе мога да ти дам доста примери на провалили се хора, въпреки че са имали добри финансови възможности.. ;)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 11 окт 2012 17:08

САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЬРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЗАВИНАГИ.Локомотив няма тренер няма Собственик но има едно което малко отбори имат Публика която няма да спре да обича клуба :(.

Върни се в “Локо Пловдив”