В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Мнениеот demy27 » 30 юли 2012 22:38

Pupper_ написа:Demy27, точно ти ли ми говориш за висене по чуждите форуми? Да, от три дена следя какво се случва с Локомотив и си позволих да напиша 5 мнения във вашия раздел. Преди това с години не съм посещавал секцията, защото не намирам за нужно. Но странно тогава, къде ли съм те засичал, човеко непосещаващ чужди форуми :twisted:
Ха, дори на профила ти седи като най-активна темата: "ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ..."

Благодаря за поредното доказателство, че четете евангелието като дявола и говорите само каквото ви отърва.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:47

Модератор ЛокоПД написа:
fraport написа:Кой съм аз ли .Работя като счетоводител във ВАРНАФАРМА ХОЛДИНГ . Това е фирмата на Марешки .Познавам го от 6 години и повярвай ми по-голям местен шувенист -ВАРНЕНЕЦ не съм виждал .Марешки обича Варна много .От сега ще ти кажа как ще завърши мача ви с Черно Море .Повярвай ми казвам ти цялата истина

Добре би,fraport,ще го имаме предвид.Друго ми е интересно...Как човек като теб,който твърди ,че е счетоводител,прави две правописни грешки в една дума -шУвЕнист :o Ужас.Приятел,питам се,как си взел диплома от който и да е университет :?: :roll:

Нямаш какво да кажеш ли майно .....много интересно .В момента работя ,гледам детето и пиша във форума толкова бързо ,че въобще не гледам за грешки .По този повод би ли ми обяснил какво би трябвало да значи ''Добре би,fraport'' ? И по същество .Темата е друга , но нещо май не ви се говори майни .Нормално е и на мен нямаше да ми се говори .

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 30 юли 2012 22:47

fraport Като Марешки е шУвЕнист и фен на Спартак Варна ,защо не инвестира в клуба ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:56

kubik написа:fraport Като Марешки е шУвЕнист и фен на Спартак Варна ,защо не инвестира в клуба ?

Ти май днес не си бил на стадиона .
На г-н Бойко Борисов му бяха необходими само пет минути, за да ме убеди, че бизнесът трябва да помага на футбола", бяха първите думи на Марешки
Ще е проява на някаква лудост ако ти звънне Б.Б и му откажеш да издържаш определен отбор посочен от него .
А ти какъв мислиш ,че е Марешки Локомотивец ли .Абе Вие сте много зле .Наистина ли мислите ,че на този човек му дреме за Локото . Вижте си президентите - Галя Топалова -фенове на Миньор я мятаха в басейна :) :) Мен лично щеше да ме е срам с такъв президент
Коко Динев - забременява и изхвърля една след други елитните '' к....и '' Така направи и с Вас
Марешки -там бъдещето ще покаже

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 30 юли 2012 22:57

Ем като не е фен и му е през к*ра,защо дойде и веднага даде 1 милион лева? :? :?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 юли 2012 23:02

fraport написа: :lol:

Нямаш какво да кажеш ли майно .....много интересно .В момента работя ,гледам детето и пиша във форума толкова бързо ,че въобще не гледам за грешки .По този повод би ли ми обяснил какво би трябвало да значи ''Добре би,fraport'' ? И по същество .Темата е друга , но нещо май не ви се говори майни .Нормално е и на мен нямаше да ми се говори .

:lol: От няколко дена ти гледам постовете бе,мой...Няколко пъти пишеш "шувенист".Не ме карай да ти вадя цитати.Иначе и аз като теб гледам детето и пиша "бързо". :lol:
Иначе,какво мога да кажа...Ако ти кажа,че по този въпрос се е работило с месеци и нищо не е станало "от ден до пладне",ще повярваш ли ? Всъщност,ако наистина работиш на по-високо ниво при Марешки,няма начин да не знаеш.Освен това,когато е трябвало да се говори,се е говорило каквото трябва и с когото трябва.

ПС.Апропо,какво значи "шувенист" ? ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 30 юли 2012 23:02

Изглеждаш ми нещо нестабилен :lol: :arrow: аптеки Марешки ще ти помогнат :mrgreen:

Никъде не съм написал ,че Марешки е ЛОКОМОТИВЕЦ .
Пак питам -защо не купи Спартак Варна преди няколко години преди да се разпърди и да изпадне в окръжните групи. Защо не го спаси ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 23:06

kirchaka написа:Ем като не е фен и му е през к*ра,защо дойде и веднага даде 1 милион лева? :? :?

Отиди утре до някоя аптека в Пловдив . Купи си някое лекарство без рецепта .Например CONCORD 5 mg.И познай ще ти го дадат без рецепта :) :) Знаеш ли колко е глобата за това .А знаеш ли ,че до момента няма нито един акт към нас за това .Познай защо :) Сега разбра ли защо Марешки дава един милион .Защото ако реши Бойко може да го съсипе за един ден .

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 23:07

kubik написа:Изглеждаш ми нещо нестабилен :lol: :arrow: аптеки Марешки ще ти помогнат :mrgreen:

Никъде не съм написал ,че Марешки е ЛОКОМОТИВЕЦ .
Пак питам -защо не купи Спартак Варна преди няколко години преди да се разпърди и да изпадне в окръжните групи. Защо не го спаси ?

Защото не го е '' помолил '' Б.Б ,за това !

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 30 юли 2012 23:08

fraport написа:
kirchaka написа:Ем като не е фен и му е през к*ра,защо дойде и веднага даде 1 милион лева? :? :?

Отиди утре до някоя аптека в Пловдив . Купи си някое лекарство без рецепта .Например CONCORD 5 mg.И познай ще ти го дадат без рецепта :) :) Знаеш ли колко е глобата за това .А знаеш ли ,че до момента няма нито един акт към нас за това .Познай защо :) Сега разбра ли защо Марешки дава един милион .Защото ако реши Бойко може да го съсипе за един ден .

Да,и за това нашия решава да си запълни времето да даде някое милионче на Локото,за да ги прецака или нещо подобно....стабилна логика,браво! :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”