Тема: Юношески и детски формации: резултати, информация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: ГЕОРГИ ФИДАНОВ ПОЕМА ШКОЛАТА ОТ 1-ВИ ЮЛИ

Мнениеот trakia » 24 юни 2011 21:25

Модератор ЛокоПД написа:
trakia написа:не бе търкай ,то ако оставиш нещо ще те упрекната от централата на 1926

Не бе,пиши кво мислиш за Фидана.Аз съм от "Централата на 1926" ,така че пиши спокойно. ;) Оня ,лошия/колегата/,дето изтри всичките простотии по адрес на Фиданов,го няма тая вечер.

Колкото и да ти е чудно на мене Фиданов ми е симпатичен и му пожелавам успех!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 юни 2011 22:08

trakia написа:
Модератор ЛокоПД написа:
trakia написа:не бе търкай ,то ако оставиш нещо ще те упрекната от централата на 1926

Не бе,пиши кво мислиш за Фидана.Аз съм от "Централата на 1926" ,така че пиши спокойно. ;) Оня ,лошия/колегата/,дето изтри всичките простотии по адрес на Фиданов,го няма тая вечер.

Колкото и да ти е чудно на мене Фиданов ми е симпатичен и му пожелавам успех!

На мен ми е чудно друго.Всички твои съмишленици,които писаха снощи в тази тема,бяха на коренно различно мнение,меко казано...ще цитирам : "Фидана затри Марица...","Фиданов се нагуши с толкова кинти от Марица...",тия от сорта "буфер","мангал" и прочее определения от вашия форум ,са ти ясни.Всеки,който е от Пловдив и се интересува от футбол,е наясно какво се случи с Маричката.Сам се сещаш защо се трият мненията на разни...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 24 юни 2011 23:41

Ами аз също смятам,че Фиданов участва в затриването на Марица, иначе защо сега не остане там (започват в "Б" окръжна),освен това наприказва едни мега глупости за Ботев ако си спомняте!

Хайде трийте......

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юни 2011 00:33

Muscarin написа:Ами аз също смятам,че Фиданов участва в затриването на Марица, иначе защо сега не остане там (започват в "Б" окръжна),освен това наприказва едни мега глупости за Ботев ако си спомняте!

Хайде трийте......

Кажи нещо конкретно - как точно Фиданов е участвал в затриването на Марица ? Прекалявате с това "затриване" :idea: Я ми кажи,не се ли опита " Сдружението" да купи лиценза на Марица,преди да купи този на Сопот ? И не беше ли това повод,за "наприказването на мега глупостите за Ботев",от страна на Фидана ? Апропо,същия номер пробвахте и със Спартак ПД. Точно вие ли ще рИвете за затриването на Марица ? Кой излезе с кинти и им изкупи част от футболистите ? Съобразявай се малко,преди да ги казваш тези неща,щото това е наглост.В Пловдив всичко се знае.

ПС.Нещо не мога да ви разбера,майна.Като трия - що ми триеш мнението...Като не трия - хайде трий ?!?! :roll: Последно - кво ше праим ся ? ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 25 юни 2011 01:30

Значи аз не съм наясно кой е затрил Марица ала 100% неможеш за тва да упрекваш Ботев. Казах ти вече за мене Фиданов е добро попадение за отбор като вас.
Не пиша често във форумът ви ,направи ми впечатление ,че на първата страница имаше луд монолог за тва колко са долни "жълтите" и как са охрачили вашият "голяма легенда Фидана" ,а там нямаше едно канарско мнение .Ок ти ми обясни ,че е играла цензурата (нещо много присъщо за вас като не ви кефи истината)
Друго ми направи впечатление как изведнъж Фидана стана велика легенда ,а той има ,няма 100 мача за Локото от които 70-80 в Б група ,а останалите в А . Ок има една купа на Съветската Армия не му се отрича.
Аре момчета, аре майна, по-трезво,по-малко храчки по градския съперник щото без нас тъпо ,без вас също тъпо...Така де говорете си колко е велик и как едва ли не си дава лявото мъдо за Локото ама откъв зор пак жълтите са ви виновни? Имало мнения кофти,турил си им цензурата . Е що още се реве?
Сега Ботев затрили Марица,утре ще ни кажете ,че ние сме виновни ,че Уинбълдън станаха МК Донс или там квото са и тем подобни догми, знаеш къде да си ги сложиш...
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 25 юни 2011 08:17

Поредни "остроумия" на някой, кото все едно вчера слиза от гората. Той не разбирал защо била изтрита мръсотията! Той не виждал мръсотия. Обаче веднага си намира клоака, която да намаже с гнъс срещу Локо. После и се чуди що го намираме за "долен".
Не разбирал как някой, без 100 в А група е пловдивска легенда! Чакай сега да разбере как пловдивчанин без 100 мача в А група е постигнал повече от не-пловдивчани с над 100 мача в А група. Ще го разбере - друг път.

Определено Ботев няма как да затрие Марица. Виж, ако юношите на Марица си тръгнат от тях, по-скоро ще стане обратното. И това няма как да го разбере.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 юни 2011 09:31

Тоя взимаше дейно участие в двете страници организирани храчки срещу Фидана, след това се чуди защо били истрити и темата почвала с монолог. Хехе. Колко сте нагли просто не е истина. Самия факт, че ЛЕГЕНДА на Локомотив и на Плодвив се заема с ДЮШ на Локомотив Пловдив е радваща нам новина. Вие какво по-точно коментирате по тази тема бе комплексари? Почна вече второ десетилетие черно-бяло господство в Пловдив ама няма да ви дойде акъла в главата, че докато не спрете да се пънете пред нас и почнете да си правите нещо за себе си ще сте на тоя хал - вечно втори и вечно равняващи се по големите. Айде иди да отвориш сега тема за някой мач преди 30 години все едно е изигран вчера и да си живееш с илюзията, че ви има още.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 25 юни 2011 10:29

Новината е добра,локомотивец ,пловдивчанин.Въпреки всичко за мен най-добър вариант е специалист от чужбина от доказаните школи,този модел се вижда как успява и в България където е приложен.Друг важен елемент е материалната база,дано скоро има един затревен терен за школата.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 25 юни 2011 12:29

Фидана е супер, но има и още нещо. За да се наложат момчета от школата ни трябва сателитен отбор от В, а още по-добре от Б група. Колкото и талантливи деца да имаш в школата, на тях им трябва практика, те не трябва да изпускат ритъма си. По-добре обаче да ги "поучукат" батковците по Б и В групите, отколкото да си губят времето с юношески мачове. Трябва да се сключи дългосрочен договор с някой отбор (Брестник, Марица или Спартак) и там да обиграваме юноши. Само така ще можем да берем плодовете от работата на школата.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 25 юни 2011 23:55

Успех на Георги Фиданов в работата му в любимото Локо!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”