Литекс - Локомотив - 1:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ultra26
Контакти:

Re: Томе, не искаме Генов !!!!

Мнениеот ultra26 » 15 мар 2011 19:25

POPCORN написа:Еми не си спомням, надали и винаги е свирил във ваша полза!Ама от тая параноя така стават нещата!Сега ще почнат по сайтове по форуми как Генов реже Локо.Ще стане напрежение и тн!Да и аз съм го псувал Генов, но пък Генов свири ЦСКА-Левски последния мач и се справи перфектно!

Абе момче, за много работи незнаеш.Както аз не ви се бъркам във вашите работи така и ти не говори като не си запознат!
Да ти кажа ли друг случай в който показва несъществуващ червен картон на наш играч в 20-та секунда на мача????А след въпросния двубой е с Вуцов (треньора на Калиакра тогава) заедно в едно култово заведение?!Говоря за същата вечер!!!!Всичко е заснето и т.н.Ако си заинтересован намери материял сам ще се убедиш!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 19:26

Пловдив1926 написа:Има ли шанс да се справи перфектно в такава обстановка според теб?! Това назначение е предварително обречено на ПРОВАЛ.

еми да мисля!И съм сигурен, че ще се справи и повечето където сте от Локо Пд после няма влезнете във форума да се извините!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 мар 2011 19:27

ultra26 написа:
POPCORN написа:Еми не си спомням, надали и винаги е свирил във ваша полза!Ама от тая параноя така стават нещата!Сега ще почнат по сайтове по форуми как Генов реже Локо.Ще стане напрежение и тн!Да и аз съм го псувал Генов, но пък Генов свири ЦСКА-Левски последния мач и се справи перфектно!

Абе момче, за много работи незнаеш.Както аз не ви се бъркам във вашите работи така и ти не говори като не си запознат!
Да ти кажа ли друг случай в който показва несъществуващ червен картон на наш играч в 20-та секунда на мача????А след въпросния двубой е с Вуцов (треньора на Калиакра тогава) заедно в едно култово заведение?!Говоря за същата вечер!!!!Всичко е заснето и т.н.Ако си заинтересован намери материял сам ще се убедиш!

ок няма спориме!Искам в неделя след мача, ако е свирил като хората, ама не да ми гледаш от трибуните мача и ми кажеш той ни поряза, а да гледаш спорните полужения по телевизията!И ако свири като хората искам да влезнеш и да се извиниш!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 мар 2011 19:29

POPCORN написа:
Пловдив1926 написа:Има ли шанс да се справи перфектно в такава обстановка според теб?! Това назначение е предварително обречено на ПРОВАЛ.

еми да мисля!И съм сигурен, че ще се справи и повечето където сте от Локо Пд после няма влезнете във форума да се извините!

На кой да се извиним, на Генов? Който години наред ни реже брутално и очевадно? Хех, моля те.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

ultra26
Контакти:

Мнениеот ultra26 » 15 мар 2011 19:29

POPCORN написа:
ultra26 написа:

ок няма спориме!Искам в неделя след мача, ако е свирил като хората, ама не да ми гледаш от трибуните мача и ми кажеш той ни поряза, а да гледаш спорните полужения по телевизията!И ако свири като хората искам да влезнеш и да се извиниш!

Човече ти не разбираш....тук не говорим дали ще ни пореже или не.Аз на тоя боклук съм му набрал толкова много, че ако зависи от мен тоя мач няма да завърши!Не защото ще свири мача, а защото аз поне си имам принципи!Господ гледа, ако е решил Генов ще яде дървото накрая на кариерата си ! Това е !

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 15 мар 2011 19:32

Колко се е гаврил тази св*** с нас не е истина. Не го искаме, дори и с Левски Сопот да играем. Пак ще опорочи мача, но този път ще стане страшно. Не се заричам, но ми писна вече да ни ощетява така.
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 15 мар 2011 19:33

POPCORN написа:ок няма спориме!Искам в неделя след мача, ако е свирил като хората, ама не да ми гледаш от трибуните мача и ми кажеш той ни поряза, а да гледаш спорните полужения по телевизията!И ако свири като хората искам да влезнеш и да се извиниш!

Зак'во да ти се извинява?? Ако всеки мач ви реже А.А. примерно, но 1 мач си го изкара, както трябва, ти готов ли си да му простиш предните 6-7 в които е правил каквото си поиска???
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Не искаме Генов !!!!

Мнениеот Пловдив1926 » 15 мар 2011 19:37

Каквото и да си говорим това е поредната издънка на БФС! НЕ може да сложиш човек мразен и от 2та отбора да свири срещата между тях. ЗАЩО? Кому е нужно това?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 15 мар 2011 19:41

Пловдив1926 написа:Каквото и да си говорим това е поредната издънка на БФС! НЕ може да сложиш човек мразен и от 2та отбора да свири срещата между тях. ЗАЩО? Кому е нужно това?

Наистина ли не можеш да се досетиш?
- Дока го няма 4 мача.
- Нас ни реже АГ, полудяваме,нахлуваме,прекратяваме, ръководството се плюнчи и псува след края на мача и отнасяме наказание за N на брой дом. срещи + глоба.
- С оглед програмата и старта на пролетния дял нищо чудно да имаме нов кандидат на масата, или под нея ;)
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 15 мар 2011 20:14

Играйте си мъжки , пък след мача говорете за Генов. След толкова много шум покрай съдийските аванти за Ловеч , едва ли ще тръгне да ги подпира очевадно.

Върни се в “Локо Пловдив”