Тема: Базил де Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Карвальо може да се завърне в Локомотив от понеделник!
Тази новина я чаках отдавна и наистина ме зарадва, сега се чувствам още по-уверен в постигането на целите пред Локомотив. Карвальо ще донесе още класа и блясък на отбора. Невярмам, че Левски изхвърлиха този диамант, ще съжаляват за това, но егото на някой хора от Левски стои над всичко!
[offtopic]Тва си е чиста конспирация. Казан 2. Накрая Батков пак ще ... "Вината е изцяло на ЦСКА и папата." Батков, Гонзо и другите около тях са ангели. Грехота е да не им съчувстваш.
А Карвальо на снимката ми се вижда един такъв черен като Сатаната...не му е чиста работата
[/offtopic]
Народът го е казал - fool me once shame on you fool me twice shame on me (демек като не си се поучил от грешката си пъривя път, вторият си е само за твоя сметка). Левски да плащат и да спрат да се правят на интересни. Само се надявам с Коко да не ги решат нещата извънсъдебно - тогава със сигурност до 5 години ще има Казан 3.

Народът го е казал - fool me once shame on you fool me twice shame on me (демек като не си се поучил от грешката си пъривя път, вторият си е само за твоя сметка). Левски да плащат и да спрат да се правят на интересни. Само се надявам с Коко да не ги решат нещата извънсъдебно - тогава със сигурност до 5 години ще има Казан 3.
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
черно-бял написа:Тази новина я чаках отдавна и наистина ме зарадва, сега се чувствам още по-уверен в постигането на целите пред Локомотив. Карвальо ще донесе още класа и блясък на отбора. Невярмам, че Левски изхвърлиха този диамант, ще съжаляват за това, но егото на някой хора от Левски стои над всичко!
+1... жалко че изтървахме добър нападател, който е доказал, че е класа за родната футболна действителност. Сега лятото като шитнат Гарата ще докарат поредния Матондо или Слори

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- cska - maina
Дано е вярно и Батков ще се чувства оноден за пореден път!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Дано Карвальо осъди Левски!!! Нека му излезе на Гонзо през носа, пък дано му дойде акъла в главата! Всичко най-добро му желая на Карвальо, нека продължи да радва феновете на Локо.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- n0_FeArBG
- Контакти:
черно-бял написа:Тази новина я чаках отдавна и наистина ме зарадва, сега се чувствам още по-уверен в постигането на целите пред Локомотив. Карвальо ще донесе още класа и блясък на отбора. Невярмам, че Левски изхвърлиха този диамант, ще съжаляват за това, но егото на някой хора от Левски стои над всичко!
Съгласен съм,че е диамант и е отличен играч,наистина би ни помогнал и на нас много,но...представи си,купуваш нещо обаче,не са ти казали,че е повредено...естествено би искал да си върнеш парите и да върнеш стоката...да знам,че правя сравнение м/у човек и стока,но в тези днешни-откачени времена,има много такива случаи.
Та според мен,вашето ръководство е трябвало да предупреди,че Карвальо има контузия...но явно са искали парите!
Второ,не оправдавам нашето ръководство,ако наистина не се е стигнало до договор,тогава ги оправдавам,но ако има...тогава и ние имаме голяма вина за ситуацията!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Дано се завърне Карвальо. Сигурен съм че с него няма кой да ни спре за 3-тото място! 

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
- Марти Камбуров
- Контакти:
n0_FeArBG написа:Съгласен съм,че е диамант и е отличен играч,наистина би ни помогнал и на нас много,но...представи си,купуваш нещо обаче,не са ти казали,че е повредено...естествено би искал да си върнеш парите и да върнеш стоката...да знам,че правя сравнение м/у човек и стока,но в тези днешни-откачени времена,има много такива случаи.
Та според мен,вашето ръководство е трябвало да предупреди,че Карвальо има контузия...но явно са искали парите!
Второ,не оправдавам нашето ръководство,ако наистина не се е стигнало до договор,тогава ги оправдавам,но ако има...тогава и ние имаме голяма вина за ситуацията!
Добре де, нали е минал мед. прегледи! Кой е виновен тогава?

Любовта е черно-бяла!
-
Много простотий изписахте за нищо! Няма как да разтрогне едностранно,защото не се е произнесла евроцентралата. Ход на делото в БГ съд,не е дадено защото от Локо не са се явили. Втория път ще дадат! Когато има спор за договор няма как същия да бъде разтрогнат преди да се произнесат подписван ли е! Абе тоя Карвальо го изкарахте Меси! Да си играе в Локо и да е жив и здрав. Левски ще го има и без Карвальо! Страшен проблем за тоя "старец" ! Нали плямпаха всички от Локо че бил на Левски? Сега май само на феновете не им е ясно,че и пукната стотинка няма да видят Локо за него. Айде разсъждавайте малко върху събитията!
- Пловдив1926
- Контакти:
Стана ясно на всички, че ръководството на Левски са долни измамници. Заслужават да бъдат осъдени и да плащат яко компенсаии с лихвите и се надявам това да се случи! Да подчертая, че нямам нищо към феновете на отбора.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]