Arto написа:Айде бе никой ли няма запис на мача?!
Във вторник ще го дават по РингБг от 16 часа до 18

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Arto написа:Айде бе никой ли няма запис на мача?!
bigbonusprize написа:Честита победа момчета. Не мога да си кривя душата, че ме кефи публиката ви... За пореден път показахте подкрепа до 90тата минута без псуване на противника. За радост и при нас беше така...Успех!
Модератор ЛокоПД написа:bigbonusprize написа:Честита победа момчета. Не мога да си кривя душата, че ме кефи публиката ви... За пореден път показахте подкрепа до 90тата минута без псуване на противника. За радост и при нас беше така...Успех!
Даже и да бяхме паднали,пак щеше да е така.Справка - миналото гостуване,когато ни бихте.За този мач...имаше един момент,когато се размениха по-остри реплики с част от сектор А.Това се случи в момента,когато опънахме транспарант в подкрепа на Ераносян и започнахме да скандираме "Гол, Едо! Гол,Едо!...".Явно на някои хора в сектор А им се е счуло нещо другои започнаха да ни псуват.Всичко обаче се размина и нямаше проблеми.Иначе има два отбора в България,с чиито агитки си се псуваме цял мач...но и това мисля,скоро ще се изчисти.
ПС.Евала и на сектор Б,вие също бяхте коректни.
siniq_fen написа:Евала, момци! Абсолютно заслужено ни бихте. Именно заради такива мачове като вчера и играта на Локото, те са може би 2рият ми любим отбор в България. Още веднъж честито.
siniq_fen написа:Благодаря и аз и дано наистина бием в четвъртък.
П.п. Между другото вчера тамън си мислех, че е дошло време след около година без загуба на Герена да паднем и си пожелах да е срещу вас, а не срещу Лил
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта