Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 11:08

Arto написа:Айде бе никой ли няма запис на мача?! :(

Във вторник ще го дават по РингБг от 16 часа до 18 ;). Няма да има коментатор,което е още по-добре,защото ще се чува черно-бялата публика още по-силно ;)!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 31 окт 2010 11:14

Честито на всички черно-бели!

Уникален Локомотив,невероятна публика :)

Ах,колко хубаво е да си ЛОКОМОТИВЕЦ!

Локомотив не ще умре,Локомотив той е вечен...[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2-K7qRWwV_E[/youtube]
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2010 11:23

bigbonusprize написа:Честита победа момчета. Не мога да си кривя душата, че ме кефи публиката ви... За пореден път показахте подкрепа до 90тата минута без псуване на противника. За радост и при нас беше така... :) Успех!

Даже и да бяхме паднали,пак щеше да е така.Справка - миналото гостуване,когато ни бихте.За този мач...имаше един момент,когато се размениха по-остри реплики с част от сектор А.Това се случи в момента,когато опънахме транспарант в подкрепа на Ераносян и започнахме да скандираме "Гол, Едо! Гол,Едо!...".Явно на някои хора в сектор А им се е счуло нещо друго ;) и започнаха да ни псуват.Всичко обаче се размина и нямаше проблеми.Иначе има два отбора в България,с чиито агитки си се псуваме цял мач...но и това мисля,скоро ще се изчисти.

ПС.Евала и на сектор Б,вие също бяхте коректни.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 31 окт 2010 14:42

Изображение

НЕКА НЕ СЕ ГЛАВОЗАМАЙВАМЕ, А ДА ВНИМАВАМЕ ДРУГИЯ МАЧ ДА ВЗЕМЕМ, ЧЕ С ПРОПИЛЯНИТЕ 8 ТОЧКИ ОТ РАВНИ, КОИТО МОЖЕШЕ И ДА БИЕМ, СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ НАЧЕЛО

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 14:53

Модератор ЛокоПД написа:
bigbonusprize написа:Честита победа момчета. Не мога да си кривя душата, че ме кефи публиката ви... За пореден път показахте подкрепа до 90тата минута без псуване на противника. За радост и при нас беше така... :) Успех!

Даже и да бяхме паднали,пак щеше да е така.Справка - миналото гостуване,когато ни бихте.За този мач...имаше един момент,когато се размениха по-остри реплики с част от сектор А.Това се случи в момента,когато опънахме транспарант в подкрепа на Ераносян и започнахме да скандираме "Гол, Едо! Гол,Едо!...".Явно на някои хора в сектор А им се е счуло нещо друго ;) и започнаха да ни псуват.Всичко обаче се размина и нямаше проблеми.Иначе има два отбора в България,с чиито агитки си се псуваме цял мач...но и това мисля,скоро ще се изчисти.

ПС.Евала и на сектор Б,вие също бяхте коректни.

Напротив,точно със тези 2 агитки никога няма да се изчисти ;). Причината не е във нас,а във манталитета на тези 2 въпросни "публики". Всеки във България знае,че черно-бялата публика е една от най-интелигентните. Друг е въпросът,че сме едни от най-верните,колоритни,темпераментни и многобройни публики,което никой не може да го отрече ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
TheUsualSuspect
Контакти:

Мнениеот TheUsualSuspect » 31 окт 2010 17:29

Гледам Локомотив от 30 години и това беше един от най-хубавите мачове, които съм виждал.

Благодаря на момчетата, че си повярваха и ни донесоха такава радост.

Локомотив Пловдив до смърт!!!
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 окт 2010 20:52

Евала, момци! Абсолютно заслужено ни бихте. Именно заради такива мачове като вчера и играта на Локото, те са може би 2рият ми любим отбор в България. Още веднъж честито. :)
Само Левски!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 31 окт 2010 21:00

siniq_fen написа:Евала, момци! Абсолютно заслужено ни бихте. Именно заради такива мачове като вчера и играта на Локото, те са може би 2рият ми любим отбор в България. Още веднъж честито. :)

Ами освен да кажа "благодаря" :roll: И да смачкате жабарите в четвъртък майна :!: Май само вие останахте.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 окт 2010 21:11

Благодаря и аз и дано наистина бием в четвъртък.
П.п. Между другото вчера тамън си мислех, че е дошло време след около година без загуба на Герена да паднем и си пожелах да е срещу вас, а не срещу Лил :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 31 окт 2010 22:22

siniq_fen написа:Благодаря и аз и дано наистина бием в четвъртък.
П.п. Между другото вчера тамън си мислех, че е дошло време след около година без загуба на Герена да паднем и си пожелах да е срещу вас, а не срещу Лил :mrgreen:

Определено е по-добре да биете в четвъртък.Ще стискам палци.А ти ни стискай палци след две седмици,щото играем с едни ваши любимци :lol:
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Върни се в “Локо Пловдив”