ЛОКО ПД - Черно море

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ЛОКО ПД - Черно море

Мнениеот MORSKI » 21 авг 2010 22:15

stioks написа:
rump_shaker написа:Казах за новият сектор със седалки, а не фенския на който се преместихте. А на втората снимка сам си вкара автогол. Може да си направиш труда да ги проеброиш и да видиш че там невиждам повече от 800 човека. Както и да е то и Бонев си каза че фенския сектор е от 1 200 човека. А на новият се брояха на пръсти хората. Но доколкото разбрах не са пускали на повече от полвината седалки

Както и да е искам да се извиня че ви оспамих темата с този гглупав спор, но като чух 5 000 и направо ахнах. Всички снимки могат да се преброят хората дет се вика поименно но както и да е. Чао и вече няма да кисна тука че направих 5 мнения и нещо ми зацикли компа!

какво ще рече вкарал съм си автогол? Беше написал, че в Бесика има 500-600 човека.Вижда се със сигурност, че са повече.Не съм сигурен, че си ги броил,но в най-лошия случай са 800 само на тази снимка.Отделно вляво и вдясно има ощя доста хора, който не се виждат на тази снимка.Може да направиш справка в Пловдив24! Явно всички правите изводи с началните минути на мача, когато стадиона беше доста празен, но след 30 минута се напълни доста, особенно Бесика.

Пак те призовавам да сложиш една снимка на вашата трибуна И и ще видиш, че там със сигурност няма повече хора.

Пич и ние гостите коментирахме, че сте доста под очакваното... Бесика далеч не беше пълна, новия сектор и той.. Като цяло максимум 4000 фена.... Като се има в предвид фенския ви потенциал и първия мач като домакин можеше да сте доста повече ;)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 авг 2010 10:13

Има страшно много фактори - разочароващ първи мач, увеличени цени на билетите от 3 на 5 лева, проблеми с входовете, 40 градуса в Пловдив, 3/4 от града на море и тн, и тн. Имаше към 4-5 хиляди, то се вижда. Не знам къде е спора, не сме писали никъде, че сме 7-8 да се правим на това, което не сме. Иначе заповядай днес на мача с литекс :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 авг 2010 13:04

Те Левски и Цска с по 1000 фена на стадиона ги водят "грандове", ти от нас се оплакваш...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 авг 2010 15:06

Пловдив1926 написа:Има страшно много фактори - разочароващ първи мач, увеличени цени на билетите от 3 на 5 лева, проблеми с входовете, 40 градуса в Пловдив, 3/4 от града на море и тн, и тн. Имаше към 4-5 хиляди, то се вижда. Не знам къде е спора, не сме писали никъде, че сме 7-8 да се правим на това, което не сме. Иначе заповядай днес на мача с литекс :)

Спора е там че се вижда че не сте изобщо толкоз. И снимки и клипчета показват че се броят поименно феновете. Цялата нова трибуна беше празна. Има една снимчица кадето се ивждат всички там. Не повече от няколкостотин човека!!! Преброй ги и тогава ме опровергавай. На бесика да сте били максимум 1 000 човека защото Бонев сам каза че онзи сектор събира 1 200 а вие изощбщо ама изобщо не сте го изпълнили. и Като добавим 1 000 човека на централната смятай сам сигурен съм че не стре повече от 2 800 чвоека. Кълна се че провериш ли продадените билети ще установиш че са дори доста по малко. Ако могат да ти дадт инфо от клуба попитай за свое сведение. ;) Няма как да ми кажеш че при капацитет от 6 500 места без гостувающия сектор и снимки и видеа които показват ПРАЗНОТАТА по трибуните, да ми твърдите че сте 5 000 е просто смешно. Наистина неискам да се заяждам но не говоерете така.

Малко ретроспекция: Миналата година на мача с Левски кадето видимо бяхте много повече, официалната статистика бе 2 100 билета за Локомотив и 800 билета продадени на Левски !?!?!?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 авг 2010 15:37

ауе кво толкова спорите дейба като че ли ходим 100 000 души на мачовете . останахме една шепа народ и от двете страни сега си ги мерим дали имало 2000 или 2500 . ае стегнете се . по интересно е да проведем една дискусия каде са хората по стадионите . Пловдив е сърцето на футбола в България а ходим има няма 10 000 човека на мачове при половин милионен град ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 авг 2010 15:43

rump_shaker написа:
Малко ретроспекция: Миналата година на мача с Левски кадето видимо бяхте много повече, официалната статистика бе 2 100 билета за Локомотив и 800 билета продадени на Левски !?!?!?

:) А бе,Шейкър,или се правиш на "ударен",или наистина не си наясно с някои неща.Реалня брой на продадените билети, никога не се обявява в БГ.Сети се сам защо.Това го прави всеки,вкл. и вашето ръководство.Иначе как ще си обясниш факта,че Бакалчето казва "Имаме 3500 продадени билета",а в същото време сте били 7хил. :?:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 авг 2010 20:22

Модератор ЛокоПД написа:
rump_shaker написа:

:) А бе,Шейкър,или се правиш на "ударен",или наистина не си наясно с някои неща.Реалня брой на продадените билети, никога не се обявява в БГ.Сети се сам защо.Това го прави всеки,вкл. и вашето ръководство.Иначе как ще си обясниш факта,че Бакалчето казва "Имаме 3500 продадени билета",а в същото време сте били 7хил. :?:

Днес във http://football24.bg/ пишеше 8000 на нашия мач и 1500 на Левски. Второто полувреме на нашия станаха 6000, а на Левски 4000. Сега въобще не поглеждам вече, току виж са станали повече, хихи.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 22 авг 2010 20:50

Само където тия от футбол 24 са забравели така случайно да впишат,посаещаемоста на мача с Морето :lol:
Миналото първенство два мача ей така,без да искат бяха забравели да впишат :lol:
Интересно ,що все за Локомотив Пловдив грешат,а за другите отбори им се вписва всеки кръг-без да забравят :)
Знам защото ги следя,даже имах бан от измислиният им сайт.
Това е най смешния сайт за статистика.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 авг 2010 22:15

staria написа:Днес във http://football24.bg/ пишеше 8000 на нашия мач и 1500 на Левски. Второто полувреме на нашия станаха 6000, а на Левски 4000. Сега въобще не поглеждам вече, току виж са станали повече, хихи.

Стария,нали знаеш,че в последните години "статистиката",особено когато става въпрос за посещаемост на мачовете,е доста променливо и относително понятие/понеже разни драскачи - разни идиоти/...Това не пречи ,обаче,на хора като Шейкъра и прочее,да се впечатляват и да спорят за тези неща. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 авг 2010 09:27

rump_shaker написа:
Пловдив1926 написа:Има страшно много фактори - разочароващ първи мач, увеличени цени на билетите от 3 на 5 лева, проблеми с входовете, 40 градуса в Пловдив, 3/4 от града на море и тн, и тн. Имаше към 4-5 хиляди, то се вижда. Не знам къде е спора, не сме писали никъде, че сме 7-8 да се правим на това, което не сме. Иначе заповядай днес на мача с литекс :)

Спора е там че се вижда че не сте изобщо толкоз. И снимки и клипчета показват че се броят поименно феновете. Цялата нова трибуна беше празна. Има една снимчица кадето се ивждат всички там. Не повече от няколкостотин човека!!! Преброй ги и тогава ме опровергавай. На бесика да сте били максимум 1 000 човека защото Бонев сам каза че онзи сектор събира 1 200 а вие изощбщо ама изобщо не сте го изпълнили. и Като добавим 1 000 човека на централната смятай сам сигурен съм че не стре повече от 2 800 чвоека. Кълна се че провериш ли продадените билети ще установиш че са дори доста по малко. Ако могат да ти дадт инфо от клуба попитай за свое сведение. ;) Няма как да ми кажеш че при капацитет от 6 500 места без гостувающия сектор и снимки и видеа които показват ПРАЗНОТАТА по трибуните, да ми твърдите че сте 5 000 е просто смешно. Наистина неискам да се заяждам но не говоерете така.

Писах ти и на личното съобщение пиша ти го и тук. В момента, централната е за 1900 човека. Иди брой седалки ако не ми вярваш.

Отсреща към 1000 на бесика и 1500 на новата трибуна. Да има +- 200 човека преценка - 4-4500 човека на мача. Не ми ги смятай така душманската тия сектори, защото ти на тоя стадион си бил на 2 дербита, а аз съм на него 15 години вече всяка седмица и много добре знам кой сектор колко събира. И за седалки съм помагал, и знамена съм правил малки по бройка всеки да има, така, че повярвай ми - знам. Смешно беше като се изцепихте, че сте 8000 на първия ви мач. Виж тука много се посмяхме всички. Даже на култовото ви клипче от кой отбор си, почвам да се съмнявам, че и 4000 сте имали. И за разлика от твоите снимчици, то не беше правено в първите минути на мача, когато хората още влизат. Със здраве.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”