stioks написа:rump_shaker написа:Казах за новият сектор със седалки, а не фенския на който се преместихте. А на втората снимка сам си вкара автогол. Може да си направиш труда да ги проеброиш и да видиш че там невиждам повече от 800 човека. Както и да е то и Бонев си каза че фенския сектор е от 1 200 човека. А на новият се брояха на пръсти хората. Но доколкото разбрах не са пускали на повече от полвината седалки
Както и да е искам да се извиня че ви оспамих темата с този гглупав спор, но като чух 5 000 и направо ахнах. Всички снимки могат да се преброят хората дет се вика поименно но както и да е. Чао и вече няма да кисна тука че направих 5 мнения и нещо ми зацикли компа!
какво ще рече вкарал съм си автогол? Беше написал, че в Бесика има 500-600 човека.Вижда се със сигурност, че са повече.Не съм сигурен, че си ги броил,но в най-лошия случай са 800 само на тази снимка.Отделно вляво и вдясно има ощя доста хора, който не се виждат на тази снимка.Може да направиш справка в Пловдив24! Явно всички правите изводи с началните минути на мача, когато стадиона беше доста празен, но след 30 минута се напълни доста, особенно Бесика.
Пак те призовавам да сложиш една снимка на вашата трибуна И и ще видиш, че там със сигурност няма повече хора.
Пич и ние гостите коментирахме, че сте доста под очакваното... Бесика далеч не беше пълна, новия сектор и той.. Като цяло максимум 4000 фена.... Като се има в предвид фенския ви потенциал и първия мач като домакин можеше да сте доста повече