Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.

Мнениеот kubik » 31 авг 2014 14:08

Plovdiv_1926 написа:
kubik написа:нерделчо не е лош треньор.ако бяхме с друг вратар,някой от мачовете нямаше да свършат по този начин.според мен някой му нарежда да пуска тотоданчо ,не вярвам да е толкова глупав да пуска вратар,който да го предава 8-)

толкова е просто,ама ..... :roll:

Стига глупости, никой не му нарежда състава, знам го от сигурен човек. Той си го пуска.

значи и той е за смяна
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 31 авг 2014 15:00

Тва продажно вратарче е толкова зле че по -добре Камбура да влиза ,ама ако беше само той с мед са го намажеш.Ние не може да стигнем до голово положение.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 31 авг 2014 15:19

Нали говорихме, че започваме нещо, което изисква време. Селекцията продължава и в момента. Нека да не се превръщаме в ония отбори, които си сменят треньора след всяка загуба. Дайте му време да се избистри състава. Тази седмица взехме двама нови. Подкрепяйте отбора и имайте търпение. Аз смятам, че само след 1 месец отборът ще изглежда много по-различно. Само до преди 1 месец не се знаеше, дали изобщо ще ни има, а вие тука ревете след две загуби от Лудогорец и ЦСКА. Така или иначе тази година целта е да останем в А група.

Потребителски аватар
fitore
Контакти:

Мнениеот fitore » 31 авг 2014 15:49

Неделчо Матушев заслужава и предполагам ще получи кредит на доверие. Всеки казва, че отбор не се гради за два месеца, нямаме подготовка, физика и т.н., но как да си обясним, че вместо от мач на мач да подобряваме нивото ние го сваляме. Първите 2-3 кръга момчетата не се познаваха, но изнесоха сносни мачове нищо, че съперниците бяха по-слаби от последните 2 домакинства. Напред сме ужасно беззъби, а с подобни елементарни увисвания и разминавания в защита няма как да играем за 0:0. Дано след тази пауза видим променен Локомотив, защото тенденциите не са добри, а сравненията на треньора, че ще се мъчим да подражаваме на Лудогорец по стил са много неуместни. Нека се казват нещата с истинските им имена, хората не са слепи и може би и заради това снощи имаше по-малко хора и от мача с Лудогорец.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 31 авг 2014 16:14

Въпреки тежката загуба (вече втора такава след тази от Лудогорец), аз съм обнадежден за бъдещето на този отбор. Има много футбол в тези момчета. Харесаха ми как си я подават през първото полувреме, даже и второто не играха никак лошо въпреки головете които влизаха в нашата врата. Никой никъде не коментира, но имаше едно явно порязване което реши мача - първия гол на ЦСКА, е след явна засада. При центрирането Вальо Илиев отклонява топката към голмайстора, който е в половинметрова засада. Въпреки този гол обаче, както казах играта ми хареса. Отбора има бъдеще, трябва само да вярваме в тях и да ги подкрепяме навсякъде, за да им вдъхнем още по голяма вяра и смелост.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 31 авг 2014 16:23

Ivan-LPFC написа:Нали говорихме, че започваме нещо, което изисква време. Селекцията продължава и в момента. Нека да не се превръщаме в ония отбори, които си сменят треньора след всяка загуба. Дайте му време да се избистри състава. Тази седмица взехме двама нови. Подкрепяйте отбора и имайте търпение. Аз смятам, че само след 1 месец отборът ще изглежда много по-различно. Само до преди 1 месец не се знаеше, дали изобщо ще ни има, а вие тука ревете след две загуби от Лудогорец и ЦСКА. Така или иначе тази година целта е да останем в А група.

Това нещо ново си мислих,че започва като се махнат всички от коковия отбор.
на резултатите майната му на този етап.паднали паднали.тази година беше ясна.

Сега да го напиша.Не може до вчера да съм бил срещу коковия отбор,не може да съм бил срещу тотоданчо и днес да се правя на две и половина.

Защо не оставиха Здравко Лазаров,много повече щеше да помогне,например?!?

Ново начало с футболист,който ни продаде на неградските :oops:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 31 авг 2014 17:28

Всеки се надява да променим играта си на тази подготовка и дано след 2 седмици срещу Локо София отборът покаже нов облик и върне хората по трибуните. Данчо вече няма как да играе на същото ниво, както по времето на Марешки например, защото тогава ни изкара, но в момента само ни закопава с безумни грешки. Ще се радвам, ако ме опровергае, но се съмнявам. Както казах, ако не вземем поне 4-6 точки от следващите 4 кръга нещата не отиват на добре, затова момчетата трябва да се стегнат и със Сандански, Делев и Камбура да имаме по-добре лице.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 31 авг 2014 19:42

Пловдиврам идвал съм доста мачове на лаута и съм виждал и победи и загуби на ЦСКА там.За ходжата знаеш,че съм прав и нека си разпява човека,но само той да се чува сигурно и вас ви дразни.Това за мястото на агитката ви е леко заяждане,знам че там си стоите.И нали се сещаш,че при гол на Армията записа го пуска диктора,а не нашето момче,ние нямаме нужда някой да ни води за ръка та случайно да не забравим някой текст.И другия път не давайте газ с колите си като видите гадните шопие,едни келеши ги гонихме до моста зад столипиново,но ги изгубихме по улиците.Водите се господарите на Пловдив пък не искате да си направим един хубав бой 4х4 и после всеки по пътя си.Аз не искам да изпадате,това да ви гостуваме винаги има емоция и тръпка,пък ако направите гостуващия сектор като в Ловеч това ще бъде супер яко.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 31 авг 2014 20:34

COVINI написа:Пловдиврам идвал съм доста мачове на лаута и съм виждал и победи и загуби на ЦСКА там.За ходжата знаеш,че съм прав и нека си разпява човека,но само той да се чува сигурно и вас ви дразни.Това за мястото на агитката ви е леко заяждане,знам че там си стоите.И нали се сещаш,че при гол на Армията записа го пуска диктора,а не нашето момче,ние нямаме нужда някой да ни води за ръка та случайно да не забравим някой текст.И другия път не давайте газ с колите си като видите гадните шопие,едни келеши ги гонихме до моста зад столипиново,но ги изгубихме по улиците.Водите се господарите на Пловдив пък не искате да си направим един хубав бой 4х4 и после всеки по пътя си.Аз не искам да изпадате,това да ви гостуваме винаги има емоция и тръпка,пък ако направите гостуващия сектор като в Ловеч това ще бъде супер яко.

Covini,
гледам, че се правиш и на ХУЛИГАН!!! Объркал си форума!!! Като толкова ти се иска, мисля че знаеш към кои да се обърнеш и за "ходжата" и затова, което ти се иска!!! Сигурен съм, че няма да ти откажат дори да се заснемеш с камера как ги "гониш до моста на Столипиново"... Тези същите носят едно знаме "Къде§Кога"... Имат си и сайт, на който можеш да си отправиш предложението!!!

Колкото до "ходжата" със ЗАПИСА на Армията... ами като имате претенции, че при вас няма СЕЛСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ мисля, че сте достатъчно силни да кажете на този от който зависи да ги няма на стадиона ви и да ги СПРЕ, че наистина са изключително СЕЛСКИ в най-грубия смисъл на думата!!! И тогава вече може и да опредялете кое е "селско" по другите стадиони и кое не!!!
Последна промяна от plovdivram на 31 авг 2014 20:40, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 31 авг 2014 20:37

COVINI написа:Пловдиврам идвал съм доста мачове на лаута и съм виждал и победи и загуби на ЦСКА там.За ходжата знаеш,че съм прав и нека си разпява човека,но само той да се чува сигурно и вас ви дразни.Това за мястото на агитката ви е леко заяждане,знам че там си стоите.И нали се сещаш,че при гол на Армията записа го пуска диктора,а не нашето момче,ние нямаме нужда някой да ни води за ръка та случайно да не забравим някой текст.И другия път не давайте газ с колите си като видите гадните шопие,едни келеши ги гонихме до моста зад столипиново,но ги изгубихме по улиците.Водите се господарите на Пловдив пък не искате да си направим един хубав бой 4х4 и после всеки по пътя си.Аз не искам да изпадате,това да ви гостуваме винаги има емоция и тръпка,пък ако направите гостуващия сектор като в Ловеч това ще бъде супер яко.

http://lautahools.org/prearranged-fight ... ter-4-min/

Смешен си. Много смешен.

Върни се в “Локо Пловдив”