Роснефт взима Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Роснефт взима Локо Пд!

Мнениеот El Commandante » 30 май 2014 11:54

plovdivram написа:Искаш да кажеш, че ако Общината търси начини да направи ст. "ПЛОВДИВ" ти и останалите "данъкоплатци" ще скочите по същия начин срещу това начинание... така ли?!! 'щото логично е да е така!

Не,не е логично.
В посочената по-горе метафора, ст. Пловдив е детската площадка пред входа,на която играят децата на всички...отделен въпрос е дали изобщо има смисъл да се инвестира в нещо толкова порутено или е по-добре да се разкара и на негово място да се построи нещо ново...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 30 май 2014 11:58

Нека да не се забравя, че по времето на Славчо бяха обещани по един милион лева на двата пловдивски отбора и бяха дадени малко по-късно- тогава голямата нужда от тези пари бе на Ботев, Локомотив имаше стабилно финансиране...

малко не си в час, ама карай :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 11:58

El Commandante написа:
plovdivram написа:Искаш да кажеш, че ако Общината търси начини да направи ст. "ПЛОВДИВ" ти и останалите "данъкоплатци" ще скочите по същия начин срещу това начинание... така ли?!! 'щото логично е да е така!

Не,не е логично.
В посочената по-горе метафора, ст. Пловдив е детската площадка пред входа,на която играят децата на всички...отделен въпрос е дали изобщо има смисъл да се инвестира в нещо толкова порутено или е по-добре да се разкара и на негово място да се построи нещо ново...

"Хич не" е същото! Тази - другата "площадка" да не би да е за "пенсионерите пред блока, за игра на карти".... нали един вид и тя е за "ДЕЦА" на Пловдив!
Точно същото е!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 30 май 2014 12:02

plovdivram написа:
El_Brujo написа:
plovdivram написа:
El_Brujo написа:А вие не скочихте ли, когато Цветан Василев още не се беше захванал с нашия отбор и същата тази Община искаше да се погрижи по някакъв начин за ОБЩИНСКИЯ ст. "Хр. Ботев"? Да търся ли сега из медиите и декларацията, която тогава пуснахте с призив това да НЕ се прави?

Ами потърси... Само че ако е имало нещо такова, 'що ли си мисля, че то не е поставяло въпроса да НЕ се прави за вас, а каквото се прави за ВАС, да бъде същото и за НАС, което е доста РАЗЛИЧНО от това, което ви "данъкоплатците" направихте... 'щото съм сигурен, че ако на нас ни бяха направили тази трибуна.... то и за вас щяха да направят нещо, което най-малкото да бъде РАВНО на направеното за нас... УБЕДЕН съм в това!!!

Хич не сте нагли обаче! Щя потърся и ще я постна, въпреки, че съм сигурен, че много добре помниш за какво става дума. Ако пък не помниш - толкова по-зле. Даже плашихте, че щяло да има избори рано или късно. Един вид: "Внимавайте, че ще гласуваме за друг"!
Колкото до това "каквото на нас, такова и на вас", кажи ми по какъв начин ще ни компенсират за това, че сега ще ви изсипят едни близо 700к за стадиона? Щото за нас такива пари не се предвижда да се дадат. Или пък за ония 60к за работния проект на трибуната, които минаха през район "Тракия"? Или пък за ония 200к, които бяха за ДДС за осветлението и бяха НАД милиона, който взехме и ние?

El_Brujo... тези пари за игрището ще дойдат от УЕФА, а доколкото мога да предположа, такива като тях пари дават АКО преценят, че ИМА НУЖДА!!! Т.е. ако при вас положението бе като това при нас и при вас щеше да е същото... Колкото до тези 260 000 в плюс, които са дадени за нашето осветление и проекта не се притеснявай... през годините всяка година да ни дават по толкова никога няма да стигнем ПОМОЩТА, която сте получавали по отношение на базите ви през годините от местната власт или други институции в държавата като цяло! Така че не се притеснявай... ще бъдете КОМПЕНСИРАНИ!!! :)

Рам, част от парите наистина ще дойдат от УЕФА, но не всички. Официалната информация е, че Общината ще даде това, което не достига и ще дофинансира проектите. Пак казвам, нека се дава за спорт, защото това е едно от малкото полезни неща, които радват хората, но наистина нека е и по равно, защото такава неравнопоставеност винаги дразни и е причина за конфликти.
И забележки от сорта на "ако и при вас положението беше такова", не мисля, че са удачни за разумен човек като теб, защото помниш много добре, че когато преди години писахте декларация до тогавашния кмет, ситуацията беше коренно различна и тогава буквално бяхме на ръба на оцеляването и зависихме от тези средства!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 12:10

El_Brujo написа:.....
И забележки от сорта на "ако и при вас положението беше такова", не мисля, че са удачни за разумен човек като теб, защото помниш много добре, че когато преди години писахте декларация до тогавашния кмет, ситуацията беше коренно различна и тогава буквално бяхме на ръба на оцеляването и зависихме от тези средства!

Абе, дайте да я видим тази декларация! Нека видим какво точно пише в нея!
... и другото... това за парите от УЕФА... Аз лично мисля, че като цяло наистина Общината ще направи терена, но след това УЕФА ще покрие поне това, което касае самото ПРОВЕЖДАНЕ на едно такова мероприятие, а ТЕРЕНА определено е сред най-важните, ако не и най-важната "подробност" за такова... или с други думи казано - "данъкоплатеца" няма да бъде ощетен.
Изображение

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 30 май 2014 12:16

plovdivram написа:
El_Brujo написа:.....

Абе, дайте да я видим тази декларация! Нека видим какво точно пише в нея!
... и другото... това за парите от УЕФА... Аз лично мисля, че като цяло наистина Общината ще направи терена, но след това УЕФА ще покрие поне това, което касае самото ПРОВЕЖДАНЕ на едно такова мероприятие, а ТЕРЕНА определено е сред най-важните, ако не и най-важната "подробност" за такова... или с други думи казано - "данъкоплатеца" няма да бъде ощетен.

Те още в началото бяха казали, че изискването е добър терен и трибуна за 1000 или 2000 човека, до вчера реваха, че терена ни е леш сега като го оправят пак реват, като за тези пари се знае от много отдавна, те дори като доста по-запознати с делата в нашия отбор трябваше да го знаят!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 30 май 2014 12:42

Изображение
http://sport.plovdiv24.bg/70775.html

и кво правим сега?!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 12:50

nib написа:Изображение
http://sport.plovdiv24.bg/70775.html

и кво правим сега?!

ЧУДЕСНО!!!
И каква е разликата с това, което казвам и аз... Тук се говори, точно затова, че трябва да има "ЕДНАКЪВ АРШИН", а не че на някой не трябва да му се помогне! Поне аз така го разбирам.... иначе тук виждам едно изречение, което ме кара да се замисля... т.е. нещо май съм забравил... "Точно 1 000 000 лв. бяха дадени на Ботев под формата на спонсорство, с изричното застъпничество на Славчо Атанасов"...

И другото... в случая говорим дори за ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ, а не "анонимни" обаждания на "разгневени данъкоплатци"!!!
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 май 2014 12:57

Действащ кмет да обикаля за спонсори на частен клуб и да налее по този начин около милион лева в клуба. Да призовава публично многократно собственика на частния клуб да си ходи, че чак да му повишава тон-това действащ кмет. Да обикаля по всички държавни институции, за да намери начин да изгони собственика- кметът на всички Пловдивчани :!:

Този кмет не търсеше спонсори на Локомотив, това не е ли неправилно, не е ли работа в една посока. Но нали Ботев беше в нужда , всичко беше наред. Сега НИЕ сме в нужда, сами си търсим собственик и пак са недоволни жълтите :!:

Бесика би струвала максимум 2 000 000 милиона- ако общината я направи ще даде толкова и на жълтите. Дава им за стадиона пък парите на Цецо се спестяват за селекция, даже и за толкова богат човек 2 МИЛИОНА са прекрасна помощ. А какво става- рев до небесата :!: Важно е на НАС да ни е зле ," не е важно дали Ботев ще изпадне, ВАЖНО е Локомотив да не стане шампион", както казва класикът в жълто Боби :!:

Колко злоба има по този свят...

п.п Ей, Дербито ме изпревари, но все пак и аз си пускам мнението.

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 30 май 2014 12:59

plovdivram написа:... иначе тук виждам едно изречение, което ме кара да се замисля... т.е. нещо май съм забравил... "Точно 1 000 000 лв. бяха дадени на Ботев под формата на спонсорство, с изричното застъпничество на Славчо Атанасов"...

Само че това не е факт, както посочените от мен примери(за които дори и зам-кмета говореше), а просто ваше твърдение, което не може да стъпи на никакви доказателства.

Върни се в “Локо Пловдив”