Хамър написа:ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ МАЙНИ !!! Което си е наше - наше си е, никой не може да ни го отнеме.Спомените топлят.
Хахахах, истински се наслаждавам на жалките жълти напъни... то бива комплекс, ама т`ва вашето на нищо не прилича вече.Няма по-голям кеф от това ние да сме шампиони, а жълтите в Беееее.....
Сега малко да се върна и на така широко отразеното клипче с въпросния картон на В.Камбуров.Папагалчета, вие хубаво виждате, че Камбуров играе с ръка, ама защо сте кьорави та не виждате, че зад вратаря има ЦЕЛИ ТРИМА ЗАЩИТНИЦИ на Локомотив, един от които е на самата гол линия. При това положение картона може да бъде само и единствено с жълт цвят.Точно по тази тема и за показаната от Синоте ситуация с НЕОТСЪДЕНАТА дузпа при 1 на 0 лично съм спорил, в частен разговор, с един от вашите футболисти, който тогава игра цял мач за вас.Той, по същия начин ми приказваше, че няма дузпа, че трябвало червен картон да се даде на Камбура, но за щастие под ръка ми беше компютъра, та му пуснах запис от мача...Защо не пуснете клипа и с това, как Лилчо целува топката след поредната греда... Е, ще си останете завинаги морални победители.
Освен това, няма такъв филм, да дойдеш на Лаута, да са ти жизнено важни трите точки и да вдигнеш еднометрови букви с надпис "сбогом курви" и после да искаш да няма Шумен, Шумен, Шумен... при положение, че точно вие предишното първенство, напълнихте гостуващия сектор и викахте за Олимпик Галата (с които бяхте побратимени) с едничката надежда те да победят, а ние да изпаднем.... НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ...Каквото почукало, такова се обадило.
Както виждате и евентуално знаете, че винаги вие започвате да се ебавате с нас (неуместно), а естествено ние успяваме да си го върнем, когато му дойде времето.
Хамър не се изказвай неподготвен. На мача ви срещу Олимпик не сме пълнили никакъв сектор, а нашите си влязоха като пичове през централния ви вход откъм таблото. А за засадата на Боби Димитров нещо да кажеш ?