Успех на останалите отбори по темата " продажници и тото игри "

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Asterix написа:По-комплексирано заглавия не измислихте ли ?![]()
Успех на останалите отбори по темата " продажници и тото игри "
nicromanser написа:винаги може да се случи такова нещо безредици и прекратяване на мача, но не и в тези велики християнски дни.
наказанието трябва да е жестоко, не защото е чудо голямо, а защото се поруга празника
изхвърляне веднага от групата без право на участие в А група за 5 години.
soccerav написа:blac_black_cat написа:Този отбор съвсем скоро ще рита с Кричим и Садово.
Който не е разбрал да разбере:
Пловдивските комплексари си показаха се-ля-ни-ята. Този град е съставен от комплаксари. Изпитал съм го на гърба си. Колкото и човек да е кадърен в този град, той не може да се изяви. А познайте защо????!!!!!. За това аз съм избрал да се развивам и живея на друго място, където комплексите за радост са по-малко.
Те са комплексирани от София и всички други ги смятат, че са им в краката. Няма такъв комплексиран град. Ако не са всички поне 90% са такива.
Тия столипиновци видяхте ли ги как играят срещу ЦСКА и др. отбори ????!!!
Нямам по противен отбор от тия и също техните приятелки от СФ.
С тия изцепки съм почти сигурен, че няма нормален човек да си дава парите за тоя отбор, а ако случайно има такъв и той е от др. населено място извън Пловдив, резултата ще е същия. А собственик от Пловдив няма как да има, защото всички деца знаят, че най-големите мафиоти и тъмни сделки се организират в града под ТИМЕЙЕТАТА....
Айде у леву се..ля..д-у-р-и в селската група и след има няма 20-30 г. пак в А група да си демонстрирате комплексите....
Говориш за комплекси, а целият ти пост е пълен с такива. Комплексирани сме били от шопите..хахахах смях
blac_black_cat написа:soccerav написа:blac_black_cat написа:Този отбор съвсем скоро ще рита с Кричим и Садово.
Който не е разбрал да разбере:
Пловдивските комплексари си показаха се-ля-ни-ята. Този град е съставен от комплаксари. Изпитал съм го на гърба си. Колкото и човек да е кадърен в този град, той не може да се изяви. А познайте защо????!!!!!. За това аз съм избрал да се развивам и живея на друго място, където комплексите за радост са по-малко.
Те са комплексирани от София и всички други ги смятат, че са им в краката. Няма такъв комплексиран град. Ако не са всички поне 90% са такива.
Тия столипиновци видяхте ли ги как играят срещу ЦСКА и др. отбори ????!!!
Нямам по противен отбор от тия и също техните приятелки от СФ.
С тия изцепки съм почти сигурен, че няма нормален човек да си дава парите за тоя отбор, а ако случайно има такъв и той е от др. населено място извън Пловдив, резултата ще е същия. А собственик от Пловдив няма как да има, защото всички деца знаят, че най-големите мафиоти и тъмни сделки се организират в града под ТИМЕЙЕТАТА....
Айде у леву се..ля..д-у-р-и в селската група и след има няма 20-30 г. пак в А група да си демонстрирате комплексите....
Говориш за комплекси, а целият ти пост е пълен с такива. Комплексирани сме били от шопите..хахахах смях
Имам колеги от пловдивския клон. От всички колеги от цяла България : те са най-комплексирани, никога нищо все не разбрали, всяка една задача изпълнена от тях винаги е недовършена, недонаправена. Като им кажеш нещо се правят на много знаещи, ама след ден два не им стига лимита от тел. разговори за да уточняват. Радвам се, че не живея след тия господа комплексари.
Когато беше мача миналия път в София между Ботев и столипиновоспор си помислих, че от избиване на комплекси срещу т.н. шопи ще напълнят стадиона, ама уви събраха се около 2-3000 комплексчета.
Винаги комплекса от т.н. "шопи" от теб и всички като теб, ще бди над Вас. Продължавайте....................... Ах колко сте жалки.............
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта