Честита първа победа на Лудогорец над Локомотив Пловдив! Победиха без най-добрия им нападател, Коко Динев. Докараха си Сватбар, да ги успокоява, когато стане напечено! Но после идва Загреб и пак ррр казанчето, водата и обратно там, откъдето извадиха преди 1 година.
За "феновете". Гледам болестта, "Синдрома на 100 те ника" вече е стигнал и до Разград? Явно г-н Петричев, освен, че плаща на журналисти, плаща и на фенове, да клечат по форуми! Преди 1 година отидоха на мач в А група, преди 1 година откриха и интернета. Допреди няколко месеца, даже и не ви забелязвах. Отрудени хорица от Делиормана. Но откакто станахте калайджии и почнахте с различни никове да водите дискусия, ръсейки едни и същи щуротии, почнах да изпитвам същото чувство.
Аз съм доволен от духа на момчетата в черно и бяло! Затова се борехме, затова изритахме КД и другите търговци на финали от... ХРАМА!
ПП. Има и няколко нормални "зелени" момчета. Забележките ми не се отнасят за тях, а за ратаите на Петричев, печелещи заплата в интернет. Кои са те? скоро сами ще изпискат!
Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр. 7 кр. - 2:5 КР
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив(Пловдив)-Лудогорец(Разград)-"А" гр 7 кр - ПРОГНОЗИ
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
- Пловдив1926
- Контакти:
Абсолютно. Първа честна победа на Лудогорец в историята им над нас! Може да паднахме, но момчетата изораха терена!
Поизлиза доста интересно инфо за продадения финал. Дано видим зад решетките някой в тая чупена държава. Един кръчмар и човек с изкуствена коса със сигурност са за там!
Поизлиза доста интересно инфо за продадения финал. Дано видим зад решетките някой в тая чупена държава. Един кръчмар и човек с изкуствена коса със сигурност са за там!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
s.th.1926 написа:Честита първа победа на Лудогорец над Локомотив Пловдив! Победиха без най-добрия им нападател, Коко Динев. Докараха си Сватбар, да ги успокоява, когато стане напечено! Но после идва Загреб и пак ррр казанчето, водата и обратно там, откъдето извадиха преди 1 година.
За "феновете". Гледам сопУтската болест, "Синдрома на 100 те ника" вече е стигнал и до Разград? Явно г-н Петричев, освен, че плаща на журналисти, плаща и на фенове, да клечат по форуми! Преди 1 година отидоха на мач в А група, преди 1 година откриха и интернета. Допреди няколко месеца, даже и не ви забелязвах. Отрудени хорица от Делиормана. Но откакто станахте калайджии и почнахте с различни никове да водите дискусия, ръсейки едни и същи щуротии, почнах да изпитвам същото чувство, като чувството, което изпитвам като видя хлебарка....
Аз съм доволен от духа на момчетата в черно и бяло! Затова се борехме, затова изритахме КД и другите търговци на финали от... ХРАМА!
ПП. Има и няколко нормални "зелени" момчета. Забележките ми не се отнасят за тях, а за ратаите на Петричев, печелещи заплата в интернет. Кои са те? скоро сами ще изпискат!
Тъкмо мислех да ви похваля публиката, но първото, което прочетох е твоето мнение и то показва елементарно неуважение към феновете на Лудогорец, а текстът ти е гарниран с измислици и лъжи!
За съдийството - нямаше ли дузпа за Лудогорец през първото полувреме? Спъване отзад в наказателното поле, докато играч на Лудогорец е с топката? Съдията дори не спря играта.
Самата спорна ситуация преди четвъртия гол ще я видим когато от Лудогорец публикуват видеото и тогава ще приказваме. За сега е по-добре да не бързаме с упреците. Чест прави на Лудогорец, че публикува видео от всеки мач. Призовете и вашето ръководство да прави същото и да се позовава на факти, не на празни приказки. Може да е имало, може и да е нямало засада. Може да грешка, може да е нарочно. За сега не е нищо, защото няма видео на цялото положение.
Имайте малко мярка като ревете и като се оправдавате. Пяхте една песен преди мача, сега друга. Не било 2:5, било 2:4...
Имайте предвид, че Лудогорец спечели на ужасен терен и при всяко изритване на топката това, което се вдигаше май беше пепел. Прогнозирах 1:4, получи се 2:5 - с по един гол повече за отбор. Съвсем резонно и показателно като продължение на 1:2 и 1:3.
[center]
[/center]
[/center]- mad forest
- Контакти:
s.th.1926 написа:Честита първа победа на Лудогорец над Локомотив Пловдив! Победиха без най-добрия им нападател, Коко Динев. Докараха си Сватбар, да ги успокоява, когато стане напечено! Но после идва Загреб и пак ррр казанчето, водата и обратно там, откъдето извадиха преди 1 година.
За "феновете". Гледам сопУтската болест, "Синдрома на 100 те ника" вече е стигнал и до Разград? Явно г-н Петричев, освен, че плаща на журналисти, плаща и на фенове, да клечат по форуми! Преди 1 година отидоха на мач в А група, преди 1 година откриха и интернета. Допреди няколко месеца, даже и не ви забелязвах. Отрудени хорица от Делиормана. Но откакто станахте калайджии и почнахте с различни никове да водите дискусия, ръсейки едни и същи щуротии, почнах да изпитвам същото чувство, като чувството, което изпитвам като видя хлебарка....
Не е лошо да уточниш, че това е първа победа в А група, защото лично аз съм гледал как ви разпиляхме с 3-0 в Разград в Б група в края на 90-те!
Искам да ми кажеш кои никове точно са на един и същ човек, защото аз лично знам повечето които пишат тук кои са и наистина недоумявам как се пише ей така! Назови ги кои са иначе оставаш смешен писач по форумите! ОБОСНОВИ СЕ! Интересен си ми как установи за интернета? Само просто парче може да си мисли това! Страшни сте, големи фенове! Гледам от клипчето не сте повече от 3500 , най-много 4000 , иначе сте голяма работа! Айде със здраве и си мислете, че сте някаква сила!
Относно мача след 2-5 не знам какво да кажа! Чета във вашият форум, че даже ваши фенове са видели, че няма засада, но като видим по-добро видео ще се разбере!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- D.Georgiev
- Контакти:
Ето още две от "спорните" ситуации:
Това е нарушението на Кайсара, при което твърдите, че той е последен в защитата и недоволствате, че не е изгонен:

Ето и едно от положениява, при които целият стадион става и недоволства от грубата игра на нашите:

След всичко, което изчетох от вас и което видях от видеоматериалите, ще си взема поука повече изобщо да не взимам мненията ви на сериозно, защото явно те са просто плод на яд и мъка.
П.П. С бладодарности към tsonpen за видеото
Това е нарушението на Кайсара, при което твърдите, че той е последен в защитата и недоволствате, че не е изгонен:

Ето и едно от положениява, при които целият стадион става и недоволства от грубата игра на нашите:

След всичко, което изчетох от вас и което видях от видеоматериалите, ще си взема поука повече изобщо да не взимам мненията ви на сериозно, защото явно те са просто плод на яд и мъка.
П.П. С бладодарности към tsonpen за видеото

Тези индивиди от разград са страшна работа, бе. Този последния се има за по-компетентен от Зума на тема футбол. Можехте да ни биете и без съдията, но не минахте без застраховка. Спирам да коментирам тази тема. Няма какво да се каже повече.
- D.Georgiev
- Контакти:
Arto написа:Тези индивиди от разград са страшна работа, бе. Този последния се има за по-компетентен от Зума на тема футбол. Можехте да ни биете и без съдията, но не минахте без застраховка. Спирам да коментирам тази тема. Няма какво да се каже повече.
Няма какво да се каже, защото каквото сте казали до тук не е било вярно. Зума ще ме извинява, но аз вярвам на очите си. Поствам ви неща, за които сте имали претенции, има ги на видеозапис и питате защо няма червен картон. Мисля, че наистина няма какво повече да се каже. В един момент е по-добре да замълчите.

Arto написа:Тези индивиди от разград са страшна работа, бе. Този последния се има за по-компетентен от Зума на тема футбол. Можехте да ни биете и без съдията, но не минахте без застраховка. Спирам да коментирам тази тема. Няма какво да се каже повече.
Аз пак да питам - имаше ли дузпа, когато Иван Стоянов беше спънат в наказателното поле? И там ли съдията помогна на Лудогорец? Ако тази дузпа беше в полза на Локомотив си представям какво щеше да се дудне сега. Но понеже беше в полза на Лудогорец, никой не говори за това.
Д.Георгиев се обосновава за думите си и вместо да се радвате, че прави конкретни коментари или да влезете в спор по същество, нападате пораженчески.
В раздела на Лудогорец има линк към любителско видео от срещата.
Последна промяна от tsonpen на 30 сеп 2012 13:54, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]- mad forest
- Контакти:
D.Georgiev написа:Arto написа:Тези индивиди от разград са страшна работа, бе. Този последния се има за по-компетентен от Зума на тема футбол. Можехте да ни биете и без съдията, но не минахте без застраховка. Спирам да коментирам тази тема. Няма какво да се каже повече.
Няма какво да се каже, защото каквото сте казали до тук не е било вярно. Зума ще ме извинява, но аз вярвам на очите си. Поствам ви неща, за които сте имали претенции, има ги на видеозапис и питате защо няма червен картон. Мисля, че наистина няма какво повече да се каже. В един момент е по-добре да замълчите.
Е те както виждаш мълчат! След видео материалите се обаждат само най-компетентните (най-заблудените)! Довечера след като се появи и официалния репортаж от нашият клуб, ще видим и положението за засада при четвъртият гол!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
Вземете се застреляйте бе. В 3-та минута на мача жълт картон на Дюлгеров за "опасна игра".. Кайсара и Димо Бакалов имаха по над 5-6 фала, след които оная хлебарка-сватбата само ги предупреждаваше. Жалко, че няма по-подробна статистика от мача да се видят нарушенията на двата отбора. За засадите ще видим с кво видео ще излезнат ваш'те пък тогава да се червите вие. Страничните си изпълниха поръчката и тва е. Говорете си на гората, колко честни сте били. Ако не бяха подаръците резултата щеше да е с най-много 1 гол разлика. По-добри сте - факт, много по-добри, като качество ит.н., но вчера станахте смешни.. та чак и тръгват да спорат. Тука, като гледам от всичките само 1 момче е бил на мача, тсорпен, и единствените кадри, които ви дава са от 20 метра зад вратата... с тия кадри засадите така се виждат че... а колкото до онова видео от телефона.. ако не можете да различите зеленото, от черно-бялото не мога да ви помогна...