В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Мнениеот bianchi » 30 юли 2012 22:20

fraport написа:
bianchi написа:
fraport написа:Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора

Ти кой беше?

Хе Хе нещо май и на теб не ти харесва ,че няма един Пловдивски бизнесмен да вземе Локото .Ама така е нали знаеш в ТОП 100 НА НАЙ-БОГАТИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ 18 СА ОТ ВАРНА :) :)

Ти на кой си фен?Кой беше ти в нашия форум да ми казваш аз да мьлча?По твойта логика значи Челси като ги е взел руснак какво става?

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:21

bianchi написа:
fraport написа:Искам да попитам феновете на Локо ПД - мисли те ли ,че на един Варненец като Марешки му пука за Локо ПД - ОТГОВОРА Е НЕ ! Просто Бойко го е накарал в замяна на нещо друго .С такъв собственик по скоро трябва да мълчите а не да скачате .Човека не е пловдивчанин не е емоционално обвързан с града ,камо ли с отбора

Ти кой беше?

Кой съм аз ли .Работя като счетоводител във ВАРНАФАРМА ХОЛДИНГ . Това е фирмата на Марешки .Познавам го от 6 години и повярвай ми по-голям местен шувенист -ВАРНЕНЕЦ не съм виждал .Марешки обича Варна много .От сега ще ти кажа как ще завърши мача ви с Черно Море .Повярвай ми казвам ти цялата истина

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:23

Ванко_Ултраса написа: fraport нещо ревнуваш ми се струва, а? :roll:

Теб не ти ли е кофти ,че някой който не му пука за ЛОКО ПД го взема.....я ми кажи ама чесно .След натуралният Пловдивчанин Коко Динев сега и Марешки .Аз щах да се скрия а не да подскачам ако някой от ловдив вземеше Варненски отбор

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 30 юли 2012 22:23

fraport написа:
bianchi написа:

Ти кой беше?

Кой съм аз ли .Работя като счетоводител във ВАРНАФАРМА ХОЛДИНГ . Това е фирмата на Марешки .Познавам го от 6 години и повярвай ми по-голям местен шувенист -ВАРНЕНЕЦ не съм виждал .Марешки обича Варна много .От сега ще ти кажа как ще завърши мача ви с Черно Море .Повярвай ми казвам ти цялата истина

Как ще завьрши мача я кажи?човек незнам с ква цел си тук но явно нещо не си добре.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 юли 2012 22:28

Те защото Роман Абрамович е трето поколение Лондончанин а Шеих Мансур е роден на пъпа на Манчестър. В такива моменти не ние трябва да се срамуваме а представителите на бизнеса в Пловдив. Или икономиката в Пловдив е толкова калпава, че няма пари за спорт или на пловдивските бизнесмени не им се дават пари. Относно това, че ББ натиска този или онзи да дава пари за спорт - така трабва да бъде и то за всички отбори.

П.С. Преди да ми гракнат насреща, за нахалството да сравнявам Локомотив с Челси и Сити - Собственика на Витес Арнем си е чист Холандец и даже е роден на стотина метра от стадиона им :)
Последна промяна от demy27 на 30 юли 2012 22:29, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 юли 2012 22:28

Честито ви собственик! Нека ви радва повече от предишния и да не се ослушва два-три месеца, ами да действа експедитивно.
[offtopic]Demy27, точно ти ли ми говориш за висене по чуждите форуми? Да, от три дена следя какво се случва с Локомотив и си позволих да напиша 5 мнения във вашия раздел. Преди това с години не съм посещавал секцията, защото не намирам за нужно. Но странно тогава, къде ли съм те засичал, човеко непосещаващ чужди форуми :twisted:
Ха, дори на профила ти седи като най-активна темата: "ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ..."[/offtopic]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:30

Ти кой беше?[/quote]
Кой съм аз ли .Работя като счетоводител във ВАРНАФАРМА ХОЛДИНГ . Това е фирмата на Марешки .Познавам го от 6 години и повярвай ми по-голям местен шувенист -ВАРНЕНЕЦ не съм виждал .Марешки обича Варна много .От сега ще ти кажа как ще завърши мача ви с Черно Море .Повярвай ми казвам ти цялата истина[/quote]
Как ще завьрши мача я кажи?човек незнам с ква цел си тук но явно нещо не си добре.[/quote]

Ще паднете бе приятел ,ще паднете .Г-н Марешки е тясно обвързан с ТИМ .Знаеш ,че без тяхната благословия нищо не става във Варна ,а вече и в цяла България .Ама не разбрах май сте нещо със смесени чуства .То с тези президенти - Коко Динев - я Сандански я Локо ПД ,Марешки -ако не знаеш до преди 5 години издържаше Спартак ВН .Не ти ли е странно с такъв президен ,накаран на сила от Б.Б да налива милиони при вас .Това определено не е любов от пръв поглед .Казах ти ознавам Марешки много добре ,човека е спартаклия .Идваше по-миналия сезон на 5-6 мача на Черно Море - казват ти на 200% НЕ МУ ПУКА ЗА ВАШЕТО ОТБОРЧЕ И ПО-КЪСНО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 30 юли 2012 22:34

demy27 написа:

Те защото Роман Абрамович е трето поколение Лондончанин а Шеих Мансур е роден на пъпа на Манчестър. В такива моменти не ние трябва да се срамуваме а представителите на бизнеса в Пловдив. Или икономиката в Пловдив е толкова калпава, че няма пари за спорт или на пловдивските бизнесмени не им се дават пари. Относно това, че ББ натиска този или онзи да дава пари за спорт - така трабва да бъде и то за всички отбори.

П.С. Преди да ми гракнат насреща, за нахалството да сравнявам Локомотив с Челси и Сити - Собственика на Витес Арнем си е чист Холандец и даже е роден на стотина метра от стадиона им :)

Средната посещаемост на отбора на Витес е 25 000 души .Средната цена на билета е около 30-40 евро .Умножи го и виж какво се получава около 1 000 000 Евро .Да не говорим за телевизиониите права :) Тази сума за да се изкара от билети на мачове на Локото ще трябват грубо около 10-15 ГОДИНИ .....ПАК неумесно сравнение приятел .....ПРОБВАЙ ПАК !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 юли 2012 22:37

fraport написа:Кой съм аз ли .Работя като счетоводител във ВАРНАФАРМА ХОЛДИНГ . Това е фирмата на Марешки .Познавам го от 6 години и повярвай ми по-голям местен шувенист -ВАРНЕНЕЦ не съм виждал .Марешки обича Варна много .От сега ще ти кажа как ще завърши мача ви с Черно Море .Повярвай ми казвам ти цялата истина

Добре би,fraport,ще го имаме предвид.Друго ми е интересно...Как човек като теб,който твърди ,че е счетоводител,прави две правописни грешки в една дума -шУвЕнист :o Ужас.Приятел,питам се,как си взел диплома от който и да е университет :?: :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”