Контроли лято 2012
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Днес от 19:00 ч Локомотив Пловдив-Стяуа Букурещ
Защото на тия лагери в Банско мислят повече за механите от колкото за подготовката.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
До тук Локото са едно много голямо нищо.
Тия албанците също ще играят в Европа, така че не ги подценявай.
А, Милиев като знам колко е силен и в "б" група да го искат веднага трябва да подписва.
А, Милиев като знам колко е силен и в "б" група да го искат веднага трябва да подписва.
-
- Контакти:
sandi74 написа:До тук Локото са едно много голямо нищо.
Очаквах повече от Локо .... явно бяха до тук в ЛЕ , а мислех ,че можеше да излъжат Витес

Локо ще се стегне и ще успее да вкара един гол според мен, но най-вероятно е и стяуа да вкара още един. господинов е бетон обаче
PFK_Levski написа:sandi74 написа:До тук Локото са едно много голямо нищо.
Очаквах повече от Локо .... явно бяха до тук в ЛЕ , а мислех ,че можеше да излъжат Витес
Взеха ни 5 човека от основния сьстав на 10 дена подготовка ти кво искаш?
bianchi написа:PFK_Levski написа:sandi74 написа:До тук Локото са едно много голямо нищо.
Взеха ни 5 човека от основния сьстав на 10 дена подготовка ти кво искаш?
Никoй не ви ги е взел, а те си тръгнаха сами, защото знаят какво ще стане.
- Пловдив1926
- Контакти:
Нищо ненормално. С повечето имаше уговорки да са до края на сезона. Стига сте се вързвали на елементарните провокации на жълтурите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Работа отива на много лошо.Отзад сте като разграден двор.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
А отпреде не е и разграден двор, защото няма никoй.
Кокала има късмет, че няма бг медии, които да отразяват Локото, че незнам как ще се обяснява.
Ако трябва да съм честен резултатът трябваше да е 7-0, а даже и вдигнаха 1 засада, която изобщо я нямаше.
Кокала има късмет, че няма бг медии, които да отразяват Локото, че незнам как ще се обяснява.
Ако трябва да съм честен резултатът трябваше да е 7-0, а даже и вдигнаха 1 засада, която изобщо я нямаше.