Локомотив Пловдив - ЦСКА София - 0:3

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fero
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30

Мнениеот fero » 26 мар 2012 02:17

sure thing1926 написа:няма пълно щастие, майна. Вчера хубави новини от Търново и Несебър. Днес от Герена, бивши локомотивци Траянов и Том, показват тики-така футбол на най-жалкия и набеден български отбор. На трибуната доносник до доносник подсмърчат и се чудят какво правят в А група. И аз се чудя от години, ама ей на...

Викам сега и другите гнусари ще ги треснем на Лаута. Некакви мазни турчуля от Харманли и не знам къде, дошли в Пловдив. На мач. 70 минути гласчетата не им се чуха, ама накрая радост... Докога ще спасяваме отбори трупове? Левски на Лаута, миналата година. Ок, тогава беше заради Гарата, да го харесат. Ама есента. Вместо да им сложим 5-ца, ние оставихме най-големия нещастник да ни вкара 2 гола? С Цска есента беше .... сега пак. Цирк! Карвальо, за 3 пъти се контузва с/у тях?! в 4 мача. Най-стабилните бекове в А група, днес подариха победата на един измислен отбор с още по-измислен треньор. Кокала изобщо не е виновен. Той е служител. Обърка смените, нещо което в нормален мач, няма да му се отдаде. Сега ще видим, дали и за купата, ще саботират. Бива да паднат и оня цървул от Ясно поле, който български не може да говори. Колко трябва да си жалък, да се радваш на "победа" като днешната. Само с цскар или левскар може да се случи, нещо подобно. Честито, цесекари. Страшен отбор и треньор имате. ама в европа, няма Коковци, които да са приятели с Митко Гърнето със сините венци!

Ами така е като гледате другите отбори, защо не си гледате вашия отбор, а гледате Ботев, Левски и другите как падали и голяма радост. Защото пък вие сте цъфнали и вързали.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 мар 2012 14:11

Мачът го загубихме тактически :!:
Непонятно ми е, как може най-некадърния треньор у нас, който не може една бала слама на две магарета да я раздели, да те надиграе тактически :?: :!:
Някой ще ми каже ли каква беше тази работа още с първия съдийски сигнал нашите да тръгнат на юруш и да нападат с 10 човека все едно, че срещу нас бе илзезнал някой аматьорски отбор?!
Колкото и слаби да са "червените" благодарение на цял живот подкрепа от властта с годините са създали име и традиции, каквито и да са те са отбор със самочувствие.
Как може нашите така детински да подходят акъла не ми го побира?!
За къде бързахме, и какво гонехме?! Зор имаха ЦСКА, щото при победа излизат първи...при нас, какъв беше зора не разбрах?
Мишо Венков тръгна напред още в първата минута да вкарва гол, ако си беше стоял на местото този гол нямаше да стане...иначе голът е на Златински - Ицо как ще го оставиш така ве, майна?!
Ми събаряш го веднага ве, при това още в началото дори и да ти покаже жълт.
Безобразно слаби Даксон и Сержиньо - Даксон не можа нито веднъж да я отиграе правилно или да даде пас, а Сержиньо се скри, особено първото полувреме.
Здравко статичен и излизането на Карвальо беше капака, майна.
Иначе играха - тичаха, бореха се, но този път играта ни не вървеше.
Нашата тактика е :"организиран хаос"...вижте че не можем да си я подадем на два метъра повече от два пъти.
И уж имаме супер технични футболисти...или поне минават за такива - Даксон и Сержиньо.
Щом с такива халфове като Даксон, Сержиньо, Златински, че и Дани Георгиев не можеш да задържиш и разиграеш топката в центъра е ясно Кокала, на какво ги учи.
Превърна ги нашите в бегачи...то само с агресия не става.
И тоя път бяхме агресивни - тичат, борят се, пресират ама като не могат да вържат два паса, как да стане играта и да получиш надмощие срещу съперника си, след като изпускаш средата?
Дани Георгиев и Танко Дяков бяха големите отсъстващи в този мач.
Велев трябваше да рискува с Илиян Йорданов и Станислав Маламов,ама как може да не играят баш тарторите Здравко и Сержиньо :?: :!:

Жалко за публиката, която тъкмо беше започнала да се връща...жалко за пълните трибуни, които едва ли скоро ще ги видим отново пълни.
В повратния момент се провалихме...жалко.

На мен не ми пука, че сме паднали от най-омразния отбор...яд ме е за пълните трибуни.

Забравих да питам - Защо Кокалът още преди мача беше свил знамената?
Човекът явно се опита тънко да ни предупреди, че този мач няма взимане, но ние увлечени от инерцията на мощния Локомотив, не можахме да схванем посланието :!:
Изображение

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 26 мар 2012 16:26

Ванко_Ултраса написа:Мачът го загубихме тактически :!:
Непонятно ми е, как може най-некадърния треньор у нас, който не може една бала слама на две магарета да я раздели, да те надиграе тактически :?: :!:
Някой ще ми каже ли каква беше тази работа още с първия съдийски сигнал нашите да тръгнат на юруш и да нападат с 10 човека все едно, че срещу нас бе илзезнал някой аматьорски отбор?!
Колкото и слаби да са "червените" благодарение на цял живот подкрепа от властта с годините са създали име и традиции, каквито и да са те са отбор със самочувствие.
Как може нашите така детински да подходят акъла не ми го побира?!
За къде бързахме, и какво гонехме?! Зор имаха ЦСКА, щото при победа излизат първи...при нас, какъв беше зора не разбрах?
Мишо Венков тръгна напред още в първата минута да вкарва гол, ако си беше стоял на местото този гол нямаше да стане...иначе голът е на Златински - Ицо как ще го оставиш така ве, майна?!
Ми събаряш го веднага ве, при това още в началото дори и да ти покаже жълт.
Безобразно слаби Даксон и Сержиньо - Даксон не можа нито веднъж да я отиграе правилно или да даде пас, а Сержиньо се скри, особено първото полувреме.
Здравко статичен и излизането на Карвальо беше капака, майна.
Иначе играха - тичаха, бореха се, но този път играта ни не вървеше.
Нашата тактика е :"организиран хаос"...вижте че не можем да си я подадем на два метъра повече от два пъти.
И уж имаме супер технични футболисти...или поне минават за такива - Даксон и Сержиньо.
Щом с такива халфове като Даксон, Сержиньо, Златински, че и Дани Георгиев не можеш да задържиш и разиграеш топката в центъра е ясно Кокала, на какво ги учи.
Превърна ги нашите в бегачи...то само с агресия не става.
И тоя път бяхме агресивни - тичат, борят се, пресират ама като не могат да вържат два паса, как да стане играта и да получиш надмощие срещу съперника си, след като изпускаш средата?
Дани Георгиев и Танко Дяков бяха големите отсъстващи в този мач.
Велев трябваше да рискува с Илиян Йорданов и Станислав Маламов,ама как може да не играят баш тарторите Здравко и Сержиньо :?: :!:

Жалко за публиката, която тъкмо беше започнала да се връща...жалко за пълните трибуни, които едва ли скоро ще ги видим отново пълни.
В повратния момент се провалихме...жалко.

На мен не ми пука, че сме паднали от най-омразния отбор...яд ме е за пълните трибуни.

Забравих да питам - Защо Кокалът още преди мача беше свил знамената?
Човекът явно се опита тънко да ни предупреди, че този мач няма взимане, но ние увлечени от инерцията на мощния Локомотив, не можахме да схванем посланието :!:

Ех Ванко, жалко за кофите мастило... Най-омразният ти отбор се запъти към Европа и титла N32, а с Любимият какво стана бе мойто момче? Пак регионални дербита и Европа по сателитката :) :) :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 мар 2012 16:41

Stanimir-74 написа:Ех Ванко, жалко за кофите мастило... Най-омразният ти отбор се запъти към Европа и титла N32, а с Любимият какво стана бе мойто момче? Пак регионални дербита и Европа по сателитката :) :) :)

Ти също може да си спестиш мастилото и поучителния тон.Както вече казах,честита победа,радвайте се на подаръка от вчера.Като идете в Европа знаем какво става ,а и за титлата още е рано да се каже.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 26 мар 2012 17:03

Ех Ванко, жалко за кофите мастило... Най-омразният ти отбор се запъти към Европа и титла N32, а с Любимият какво стана бе мойто момче? Пак регионални дербита и Европа по сателитката :) :) :)[/quote]

Stanimir-74 ,според мен Ванко е дал много добра ,и реална оценка за мача! ако на тебе не ти харесва ,това си е твои проблем! трябва ли и аз да почна да копирам преди вашия мач срещу "гиганта" Септември Симитли какви прогнози сте давали? не мислиш ли,че е малко излишно?!наистина сте най-омразния отбор в страната,малко повече от колкото Левски ,ако това те успокоява :lol:
И за финал бих добавил че Европа и ти ще е гледаш по сателитката ,но просто още не го знаеш :lol: а титла 32 ви е толкова сигурна колкото, и на Левски, и на Лудогорец !

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 26 мар 2012 18:30

Пореден мач срещу 14 човека! Умората и сгъстения цикъл си казаха думата, не можахме да треснем поредния тим затлачен от далаверки.
Много съм доволен от 11-те на терена! Голям хъс и желание!
Винаги с Вас! Чакаме Монтана.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 мар 2012 18:42

Кви съдии, напрао ви смазахме.. и по терена, и на трибуните!! ВИНАГИ ВЕРНИ НА ЦСКА!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 26 мар 2012 18:45

Red_Girl написа:............ВИНАГИ ВЕРНИ НА ЦСКА!!

до 70мин.
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 26 мар 2012 18:48

Гагарин Обича Локо написа:
Red_Girl написа:............ВИНАГИ ВЕРНИ НА ЦСКА!!

до 70мин.

Нещо не се чувахте вчера? Що така? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 26 мар 2012 18:52

Red_Girl написа:Кви съдии, напрао ви смазахме.. и по терена, и на трибуните!! ВИНАГИ ВЕРНИ НА ЦСКА!!

...и на поляната :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”