Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Областният управител отговори на декларацията на Локо Пд
Съгласен съм. Ако изчистим циганите и селяните, проблема с жълтурите ще се реши също - просто няма да са останали такива.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Vasko1912
Vasko1912, ако има някой, който намеси ДИРЕКТНО името на отбора ви в този скандал това е имено вашата си реакция... В декларацията, която наистина се съмнявам, че си чел то не е намесено ДИРЕКТНО, защото самата тя не е насочена към отбора или феновете ви... МНОЖЕСТВО пъти бе казано и обяснявано това, че декларацията не е насочена към Ботев и феновете му, които са си в правото като граждани на град Пловдив да поканят на своето празненство Кмета и Областния... не само това... даже е задължително тези хора да присъстват на него... НО!!! Васко, ще се съгласиш, че и ние имаме право да ги поканим! Нещо, което ние ОФИЦИАЛНО направихме, НО... забележи!!!... ето точно тук - беше ни ОТКАЗАНО С МОТИВА, че видите ли - "АКО ДОЙДЕМ - ДРУГИТЕ ЩЕ НИ СЕ ОБИДЯТ"!!! В онзи момент ние проявихме разбиране като смятахме, че това ще важи за всички!!! Да, ама се оказа, че не е така!!! Ето затова бе и реакцията ни, която бе плод по-скоро на СЕБЕУВАЖЕНИЕ, защото явно такова от Кмета и Областния поне към момента няма!!!
По-инетересното бе обаче ВАШАТА реакция!!! Странно вие започнахте да говорите за КОМПЛЕКСИ, за СМЕШЕН ПЛАЧ, за ЗЛОБА КЪМ БОТЕВ?!... Честно да ти кажа, единственото логично тълкование на абсолютно НЕАДЕКВАТНАТА ви позиция спрямо декларацията ни е че вие осъзнавате, че един разрастващ се скандал в тази насока може да прикове вниманието на всички към бъдещото взаимодействие между клуба ви и местната власт, на които вие вероятно ще разчитате ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО!!! Само че... да ти кажа НЕ Е НАШАТА ДЕКЛАРАЦИЯ виновна затова... Виновни са тези сред вас, които дадоха този "акъл и "сплашиха" местната власт да не дойде на нашето празненство, а да уважат само вашето... Сега нямаше да има нито декларация, нито скандал!!!
Драги приятели локомотивци дойдоха ви в повече емоциите последните дни.
Декларацията както и да е, вие си знаете какви позиции да заемата и кога!
Не мога да разбера злобата, която се изсипа върху Ботев(също така не разбирам и прекомерната злоба и от нас, към вас).
..........
Vasko1912, ако има някой, който намеси ДИРЕКТНО името на отбора ви в този скандал това е имено вашата си реакция... В декларацията, която наистина се съмнявам, че си чел то не е намесено ДИРЕКТНО, защото самата тя не е насочена към отбора или феновете ви... МНОЖЕСТВО пъти бе казано и обяснявано това, че декларацията не е насочена към Ботев и феновете му, които са си в правото като граждани на град Пловдив да поканят на своето празненство Кмета и Областния... не само това... даже е задължително тези хора да присъстват на него... НО!!! Васко, ще се съгласиш, че и ние имаме право да ги поканим! Нещо, което ние ОФИЦИАЛНО направихме, НО... забележи!!!... ето точно тук - беше ни ОТКАЗАНО С МОТИВА, че видите ли - "АКО ДОЙДЕМ - ДРУГИТЕ ЩЕ НИ СЕ ОБИДЯТ"!!! В онзи момент ние проявихме разбиране като смятахме, че това ще важи за всички!!! Да, ама се оказа, че не е така!!! Ето затова бе и реакцията ни, която бе плод по-скоро на СЕБЕУВАЖЕНИЕ, защото явно такова от Кмета и Областния поне към момента няма!!!
По-инетересното бе обаче ВАШАТА реакция!!! Странно вие започнахте да говорите за КОМПЛЕКСИ, за СМЕШЕН ПЛАЧ, за ЗЛОБА КЪМ БОТЕВ?!... Честно да ти кажа, единственото логично тълкование на абсолютно НЕАДЕКВАТНАТА ви позиция спрямо декларацията ни е че вие осъзнавате, че един разрастващ се скандал в тази насока може да прикове вниманието на всички към бъдещото взаимодействие между клуба ви и местната власт, на които вие вероятно ще разчитате ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО!!! Само че... да ти кажа НЕ Е НАШАТА ДЕКЛАРАЦИЯ виновна затова... Виновни са тези сред вас, които дадоха този "акъл и "сплашиха" местната власт да не дойде на нашето празненство, а да уважат само вашето... Сега нямаше да има нито декларация, нито скандал!!!

plovdivram написа:Vasko1912Драги приятели локомотивци дойдоха ви в повече емоциите последните дни.
Декларацията както и да е, вие си знаете какви позиции да заемата и кога!
Не мога да разбера злобата, която се изсипа върху Ботев(също така не разбирам и прекомерната злоба и от нас, към вас).
..........
добре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
- HoldenCaulfield
- Контакти:
nikullas написа:добре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран
"дилектен и уличен стил" ???
"да врътнеш един телефон на кмета" ???
Ти някога чел ли си се ?
Някога да си чел вашия фенсайт, ония с името на революционера и една година залепена зад него ?
Проблемът ви наистина е в разликата в стила...на мислене, на действие, на позиция...!!!
Поне това осъзнавате !
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."
- plovdivram
- Контакти:
nikullas
nikullas,
мислиш, че аз КОНКРЕТНО съм писал или мислил декларацията ли?!
... Много се лъжеш... Даже и идея нямах, че такава се подготвя... Виж... определено обаче почуствах удовлетворение, когато тя излезе, защото наистина смятам, че действията на местната власт бяха едно НЕУВАЖЕНИЕ към всички тези близо 700 човека - ГРАЖДАНИ НА ПЛОВДИВ, които изпълниха залата до краен предел, че и правостоящи имаше.... Хора, които бяха дошли освен за ЕЖЕГОДНОТО празненство да уважат и повече от ПОЛОВИНГОДИШНИЯ труд на едни хора - СЪЩО ГРАЖДАНИ НА ПЛОВДИВ, които си бяха поставили за цел да направят един ИДЕЕН ПРОЕКТ касаещ ОБЛАГОРОДЯВАНЕТО НА ОБЩИНСКИ ИМОТ и ВЪЗСТАНОВКИ НА ЗАБРАВЕНА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА ГРАДА!!! т.е. ако ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и нещата около клуба са им през оная ра'ота... то поне това беше нещо, С КОЕТО БЯХА ЗАПОЗНАТИ, че ще се случи, но НЕ УВАЖИХА!!! За какъв ТЕЛЕФОН ми говориш... Това нещо НЕ са "МИ" ЛИЧНИТЕ ПРОБЛЕМИ
, че да им звъня по телефона, бе майна?!! ТОВА Е ПЛОВДИВ!!! "лично дискриминиран"?!!
...
добре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран
мислиш, че аз КОНКРЕТНО съм писал или мислил декларацията ли?!

HoldenCaulfield написа:nikullas написа:добре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран
Ти някога чел ли си се ?
Някога да си чел вашия фенсайт, ония с името на революционера и една година залепена зад него ?
Проблемът ви наистина е в разликата в стила...на мислене, на действие, на позиция...!!!
Поне това осъзнавате !
аз нямам претенции това което съм написъл да е официална декларация,да водя официална кореспонденция с всички медии.никъде не съм писал такова нещо.а това че няма какво да напишете по смисъла на текста,а всичките ви мнения са ви някакви педeраски изгъзици за шрифта,за текста,за пунктоация и т.н показва мозъчната ви безтегловност
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Само като ти видя подписа и колко поста имаш в нашият форум и става ясно колко надълбоко сме ти влезнали...явно ти харесва.

- Irish stout
- Контакти:
nikullas написа:HoldenCaulfield написа:nikullas написа:добре де,а защо не го написахте това,а изсрахме такава декларация.прочети пак точно какво ви пише в декларацийката-политически трупове,закани и всичко това написано в много странен дилектен и уличен стил.и въобще за какво ви беше въобще такава декларация при положение че може да врътнеш един телефон на кмета и да му кажеш лично че се чувстваш дискриминиран
Ти някога чел ли си се ?
Поне това осъзнавате !
аз нямам претенции това което съм написъл да е официална декларация,да водя официална кореспонденция с всички медии.никъде не съм писал такова нещо.а това че няма какво да напишете по смисъла на текста,а всичките ви мнения са ви някакви педeраски изгъзици за шрифта,за текста,за пунктоация и т.н показва мозъчната ви безтегловност
Току що даде перфектно описание на собственото си мнение.
Поради липса на сила на аргументите, прибягваш до аргументите на силата (или поне така си мислиш).
Кой какво показва - мисля, че от едната страна има гражданска позиция, а от другата - нечленоразделно мучене на тълпа илитерати. Няма място за сравнение просто.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Кво го траете тоя палячо Коцето
Айриш лепи му бана завинаги и да ходи да си регистрира 1916-я никнейм 
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
nikullas
Nikullas, nikullas, ако има някой, който добре разбира смисъла на всичко, което се пише - то това сте вие...
Да така е... много са ми /говоря за себе си/ граматическите "дупки", но това не пречи да разбирате за какво става въпрос... По-скоро ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО е това, че всеки път точно вие бягате от същността на всяка една дискусия опитвайки се да я насочите към незначителни за нея неща, като пропуските ни в училище по български език или пък в измислени от вас истории за "цигани", "кюстендилци", "стрелочници с колела" и т.н... 
[/quote]аз нямам претенции това което съм написъл да е официална декларация,да водя официална кореспонденция с всички медии.никъде не съм писал такова нещо.а това че няма какво да напишете по смисъла на текста,а всичките ви мнения са ви някакви педeраски изгъзици за шрифта,за текста,за пунктоация и т.н показва мозъчната ви безтегловност