Еми естествено, че БКП е мащеха а са носили името на комунист, Петър Ченгелов. Финансирани са от държавна структура и са лапали пари като офицери и ми се правят на десиденти.Хайде моля Ви се!
Да не говорим за мутрите...и техния период в историята им!
За един майка за други мащеха...
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Yellow major
- Контакти:
Re: За един майка за други мащеха...
plovdivram написа:
Странно... като гледам отговорите ви... май не само НЕзнаете кой е построил стадиона в кв. Лаута... но и вашият не знаете КАК и ОТ КОЙ е построен!!!
От същите, които са построили и вашия, а защо ?! Mи май отговора е ето тук:

Yellow major написа:Еми естествено, че БКП е мащеха а са носили името на комунист, Петър Ченгелов. Финансирани са от държавна структура и са лапали пари като офицери и ми се правят на десиденти.Хайде моля Ви се!
НА КОЛКО ХИЛЯДИ ВЪПРОСА ТРЯБВА ДА ТИ СЕ ОТГОВОРИ ЗА ДА ОТГОВОРИШ САМО НА ЕДИН
ИЛИ АКО МИНЕ НОМЕРА...........
АЗ ЩЕ ЗАДАВАМ,ЗАЩОТО НЕМОГА ДА ОТГОВОРЯ
ТИПИЧНО ЗА ПАПАГАЛ!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- plovdivram
- Контакти:
silverbg
Ами май не е от СЪЩИТЕ... и ти много добре знаеш отговора!!!
И не е тази книгата, от която трябва да ни постнеш цитат като отговор на въпроса ми... Има една юбилена ваша книга, където отговора си го има подробно, но незнам защо упорито не искате да я цитирате!!!
Yellow major
Yellow major, името на Петър Ченгелов за "Спортклуб" е това, което е Стефан Кираджиев за "Ботев"!!!
Yellow major
Покажи как точно сме "лапали пари като офицери".... Покажи 'що за войски са били тези, в които хората, за които говориш са били офицери, защото със сиурност мога да ти кажа, че ведомствено хората, а които говориш са се водили работ в "Транстрой" Пловдив, което далеч не е военизирана организация!
Yellow major
Като говорим за "мутри" би ли ми казал, къде и какво прави Васко Нинов в момента... Айде... нали имено неговото дружество е сега актуално за вас... Айде кажете колко чист и неопетен е той!!!
От същите, които са построили и вашия, а защо ?! Mи май отговора е ето тук:
Ами май не е от СЪЩИТЕ... и ти много добре знаеш отговора!!!
Yellow major
Еми естествено, че БКП е мащеха а са носили името на комунист, Петър Ченгелов
Yellow major, името на Петър Ченгелов за "Спортклуб" е това, което е Стефан Кираджиев за "Ботев"!!!
Yellow major
Финансирани са от държавна структура и са лапали пари като офицери и ми се правят на десиденти.Хайде моля Ви се!
Покажи как точно сме "лапали пари като офицери".... Покажи 'що за войски са били тези, в които хората, за които говориш са били офицери, защото със сиурност мога да ти кажа, че ведомствено хората, а които говориш са се водили работ в "Транстрой" Пловдив, което далеч не е военизирана организация!
Yellow major
Като говорим за "мутри" би ли ми казал, къде и какво прави Васко Нинов в момента... Айде... нали имено неговото дружество е сега актуално за вас... Айде кажете колко чист и неопетен е той!!!

- Yellow major
- Контакти:
Казах ти да питаш Бонев и Гочо за пагоните и заплатите!
А за Кираджиев и Ченгелов 1:1 и къде отиде темата за мащехата и майката?????
plovdivram написа:silverbg
Ами май не е от СЪЩИТЕ... и ти много добре знаеш отговора!!!И не е тази книгата, от която трябва да ни постнеш цитат като отговор на въпроса ми... Има една юбилена ваша книга, където отговора си го има подробно, но незнам защо упорито не искате да я цитирате!!!
От абсолютно същите - КОМУНИСТИ, каквито са ви го построили и на вас. И точно тва е книжката "Справочник на Пловдив 1960г." - открийте разликите?! Ще обясниш ли на твойте колеги защо е така или само удобните неща ще казваш, както винаги?!
И Васко Нинов не е по-различен от Филчо Колев, а брокерите от Николай Гигов. Разликата идва от там, че брокерите още навремето бяха недолюбвани, а на вашия си бос имате плоча на стадиона.
Последна промяна от silverbg на 18 апр 2010 20:18, променено общо 1 път.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Yellow major написа:Казах ти да питаш Бонев и Гочо за пагоните и заплатите!
Ще питаме - Бонев и Гочето.Друг кого да питаме ? А ти можеш да питаш всички,които са играли през годините в АФД-то.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- plovdivram
- Контакти:
От абсолютно същите - КОМУНИСТИ, каквито са ви го построили и на вас. И точно тва е книжката "Справочник на Пловдив 1960г." - открийте разликите?! Ще обясниш ли на твойте колеги защо е така или само удобните неща ще казваш, както винаги?!
'ми странно, но СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИ са ви построили на вас ЗАВЪРШЕН стадион за има-няма две години, докато при нас НЕ СА ИМ СТИГНАЛИ 20 (ДВАДЕСЕТ) ГОДИНИ... И са го направили така че да ти се доплаче... 'щото ако знаеш, повечко подробности за нашият стадион ще се замислиш как изобщо е завършен... ам какво ли да говоря, когато фактите си говорят сами и той е ПЪРВИЯТ САМОСРУТИЛ СЕ СТАДИОН в БГ... Ти сам си направи сметката дали са същите... и само да ти кажа, ако намекваш нещо за стадион БДЖ-Левски... той е построен преди 1944-та... т.е. и там явно КОМУНИСТИТЕ НЕ СА СЪЩИТЕ!!!
А...
Последна промяна от plovdivram на 18 апр 2010 20:24, променено общо 1 път.

- Yellow major
- Контакти:
Защо аз да питам? Вие не вярвате ,че са били офицери в ЖП войски. Това не е наш проблем.
ВАЖНОТО Е НЯМА МАЙКИ И МАЩЕХИ!
Всичко е било едно и също.
ВАЖНОТО Е НЯМА МАЙКИ И МАЩЕХИ!
Всичко е било едно и също.
plovdivram написа:От абсолютно същите - КОМУНИСТИ, каквито са ви го построили и на вас. И точно тва е книжката "Справочник на Пловдив 1960г." - открийте разликите?! Ще обясниш ли на твойте колеги защо е така или само удобните неща ще казваш, както винаги?!
'ми странно, но СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИ са ви построили на вас ЗАВЪРШЕН стадион за има-няма две години, докато при нас НЕ СА ИМ СТИГНАЛИ 20 (ДВАДЕСЕТ) ГОДИНИ... И са го направили така че да ти се доплаче... 'щото ако знаеш, повечко подробности за нашият стадион ще се замислиш как изобщо е завършен... ам какво ли да говоря, когато фактите си говорят сами и той е ПЪРВИЯТ САМОСРУТИЛ СЕ СТАДИОН в БГ... Ти сам си направи сметката дали са същите... и само да ти кажа, ако намекваш нещо за стадион БДЖ-Левски... той е построен преди 1944-та... т.е. и там явно КОМУНИСТИТЕ НЕ СА СЪЩИТЕ!!!
Абе аре бе рамче, кажи на твойте колеги защо срещу Ботев няма нищо за притежание, за разлика от всички други клубове в Пловдив?! 1944-1963, тва са 19 години!!!
А за другото за съжаление не съм архитект.