Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.
Много сте ми интересни преди всеки мач айде машини ние сме вас,а като паднат тоя не ставал онзи не ставал чакайте де отбор на 5 дена и без подготовка така ли се прави нещо сега Матушев не ставал за нищо все трябва да плюем по някого иначе няма да е интересно.Вие какво очаквахте да бием с разлика ли ЦСКА вижте каква селекция имат така,че по спокойно ето нашите търсят още опитни играчи сега има пауза в шампионата и ще заминат на лагер ще наблегнат над физическата подготовка както и тактическа вижте миналата година къде бяха цска по това време бяха извън седмицата даже и Стойчо Младенов каза,че поздравява Неделчо Матушев за работата защото за 5 дена отбор и в движение да правиш отбор и селекция е много трудно нещо така,че по спокойно лека полека отбора ще се оправи .
-
- Контакти:
Друмс ние момчетата ще си ги подкрепяме, но не е лошо да сме реалисти и да си казваме къде са дупките в отбора. За съжаление хората се разлигавиха и идват на стадиона само когато отборът върви, затова очаквам този сезон да сме си редовните три хиляди души през по-голямата част от мачовете. Иначе Сандански не съм го гледал много и не съм наясно с качествата, но дано влезе добре в центъра, че иначе лошо.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Стойчо Младенов коментира победата на своя ЦСКА над Локомотив Пд с 3:0, но и не пропусна да говори и по други теми, включително кого ще подкрепя в мача Лудогорец – Ливърпул от Шампионската лига.
„Първо искам да поздравя отличната работа на Неделчо Матушев. Най-добре знам какво върши той, същият проблем имахме и ние. Трудно е всяка седмица да привличаш по двама-трима нови. На същия огън се пекох и аз преди. Още един български треньор показва, че нашите треньори са качествени“, заяви Младенов.
„Първо искам да поздравя отличната работа на Неделчо Матушев. Най-добре знам какво върши той, същият проблем имахме и ние. Трудно е всяка седмица да привличаш по двама-трима нови. На същия огън се пекох и аз преди. Още един български треньор показва, че нашите треньори са качествени“, заяви Младенов.
Момчетата играха и дадоха всичко от себе си. Първото полувреме стояхме много добре, даже изненадващо добре. След това падна гола за ЦСКА и от там стана ясна работата. Този мач ако Камбура играеше щяхме да си вземем точката като нищо. ЦСКА до първия им гол бяха страшно плахи. Винаги с Вас момчета! Маламов ги минава по 3-4 

Кажете на дебилния ходжа с мегафона че трябва само са започва песните и скандиранията,а не да участва в тях и да ги завършва.Този жалък опит да ни заглушите както и стоенето близо до нас върви само на село,срещу червената армия такива евтини номера не вървят.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
- plovdivram
- Контакти:
COVINI написа:Кажете на дебилния ходжа с мегафона че трябва само са започва песните и скандиранията,а не да участва в тях и да ги завършва.Този жалък опит да ни заглушите както и стоенето близо до нас върви само на село,срещу червената армия такива евтини номера не вървят.
Covini, вчера "селските" номера бяха от вас, а не от нас.... за пореден път не се спряхте със "сигналните ракети", които не бяха с нищо провокирани от страна на "близко стоящите до вас фенове"... Явно за първи път идваш на мач в "Лаута" за да знаеш, че не вие сте причината активната част от феновете на Локомотив Пловдив да са на този вход!!! Това си им е старото място, отпреди преместването им на старата "Бесика", а след събарянето й, те се завърнаха там, където винаги са си били... Колкото до мегафона и "ходжата"... Точно пъ' фен на ЦСКА да говори за "ходжа по мегафона" е изключително смешно, защото имено Армията е мястото, където при всеки гол надуват до дупка някакъв смешен ЗАПИС на дерящ се "ходжа" при това точно над главите на гостуващите фенове... И, не на последно място!!! Да викаш "СЕЛО" на признатия за НАЙ-СТАР ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД е меко казано глупаво!!!
Конкретно за мача... Независимо от загубата, за мен ние вчера изиграхме най-добрите си минути през този сезон! ЦСКА определено си личеше, че са по-добрия отбор и най-нормалното нещо бе този мач да завърши със загуба за нас... единственото, което ме подразни е, че независимо от очевадното превъзходство на "червените" те не бяха лишени и от "рамото" на съдията... предвид факта, че те са ЦСКА, а ние Локо Пловдив това обаче си е напълно в реда на нещата!!!

COVINI написа:Кажете на дебилния ходжа с мегафона че трябва само са започва песните и скандиранията,а не да участва в тях и да ги завършва.Този жалък опит да ни заглушите както и стоенето близо до нас върви само на село,срещу червената армия такива евтини номера не вървят.
След точно 5 дни ще си говорим пак за "селото". "Рам-а" ти отговори подобаващо на другите глупости.
drums написа:Много сте ми интересни преди всеки мач айде машини ние сме вас,а като паднат тоя не ставал онзи не ставал чакайте де отбор на 5 дена и без подготовка така ли се прави нещо сега Матушев не ставал за нищо все трябва да плюем по някого иначе няма да е интересно.Вие какво очаквахте да бием с разлика ли ЦСКА вижте каква селекция имат така,че по спокойно ето нашите търсят още опитни играчи сега има пауза в шампионата и ще заминат на лагер ще наблегнат над физическата подготовка както и тактическа вижте миналата година къде бяха цска по това време бяха извън седмицата даже и Стойчо Младенов каза,че поздравява Неделчо Матушев за работата защото за 5 дена отбор и в движение да правиш отбор и селекция е много трудно нещо така,че по спокойно лека полека отбора ще се оправи .
Младенов не е никакъв критерий! Ако ги бяхме били щеше да каже, че вятъра му пречел и че влажността била висока! Не мерси, стига с тия опитни играчи...Да вкарат юноши за сметка на Ванчо, Молдованов, Дяков, Наков и т.н. Камбуров е достатъчен с неговия опит, да сложи зад него Стамов и ще шием наред. Маламов сам няма как да направи нищо, мъчи се момчето, ама няма кой да му помогне. Карагерен също трябва да започва като титуляр. Господинов няма да го коментирам, толкова отбори обиколи при нас се натресе и стои толкова време, да го слага втори и няма да допускаме всеки мач елементарни голове.
нерделчо не е лош треньор.ако бяхме с друг вратар,някой от мачовете нямаше да свършат по този начин.според мен някой му нарежда да пуска тотоданчо ,не вярвам да е толкова глупав да пуска вратар,който да го предава
толкова е просто,ама .....

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
- Контакти:
kubik написа:нерделчо не е лош треньор.ако бяхме с друг вратар,някой от мачовете нямаше да свършат по този начин.според мен някой му нарежда да пуска тотоданчо ,не вярвам да е толкова глупав да пуска вратар,който да го предава![]()
Стига глупости, никой не му нарежда състава, знам го от сигурен човек. Той си го пуска.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...