Роснефт взима Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Роснефт взима Локо Пд!

Мнениеот El Commandante » 30 май 2014 10:47

plovdivram написа:Ако ще си говорим "осторумни ГЛУПОСТИ" нека продължим тогава в същия ред... 'щото и аз мога да ти отговоря така "ОСТРОУМНО"... т.е. - не знам какви ДАНЪЦИ в Пловдив плащате повече ВИЕ - феновете на Ботев, като повечето ви фенове не са жители на Община Пловдив!!! Ако искаш да си говорим по този "остроумен" начин давай... ама не мисля, че това е нещо, което на мен ми допада...

Което пак ни връща към това че, когато да речем аз, ти, Иван,Петър, Драган,Цветан и Стоян дадем по....да речем....сто лева на...примерно домоуправителя на входа за ОБЩИ разходи и той реши да вложи тея пари в ремонт на етажа на който живее само Драган, то мисля че ние останалите имаме право да негодуваме и да изкажем некои съображения по въпроса, нали така?

От друга страна, ако Драган,навие чичо си да спонсорира ремонта, то ние нямаме абсолютно никаква дума в това колко пари ще бъдат похарчени и как точно за този ремонт.

Схващаш ли сега?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 10:53

El Commandante написа:
plovdivram написа:Ако ще си говорим "осторумни ГЛУПОСТИ" нека продължим тогава в същия ред... 'щото и аз мога да ти отговоря така "ОСТРОУМНО"... т.е. - не знам какви ДАНЪЦИ в Пловдив плащате повече ВИЕ - феновете на Ботев, като повечето ви фенове не са жители на Община Пловдив!!! Ако искаш да си говорим по този "остроумен" начин давай... ама не мисля, че това е нещо, което на мен ми допада...

Което пак ни връща към това че, когато да речем аз, ти, Иван,Петър, Драган,Цветан и Стоян дадем по....да речем....сто лева на...примерно домоуправителя на входа за ОБЩИ разходи и той реши да вложи тея пари в ремонт на етажа на който живее само Драган, то мисля че ние останалите имаме право да негодуваме и да изкажем некои съображения по въпроса, нали така?

От друга страна, ако Драган,навие чичо си да спонсорира ремонта, то ние нямаме абсолютно никаква дума в това колко пари ще бъдат похарчени и как точно за този ремонт.

Схващаш ли сега?

Искаш да кажеш, че ако Общината търси начини да направи ст. "ПЛОВДИВ" ти и останалите "данъкоплатци" ще скочите по същия начин срещу това начинание... така ли?!! 'щото логично е да е така!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 30 май 2014 10:57

plovdivram написа:
El Commandante написа:

Схващаш ли сега?

Искаш да кажеш, че ако Общината търси начини да направи ст. "ПЛОВДИВ" ти и останалите "данъкоплатци" ще скочите по същия начин срещу това начинание... така ли?!! 'щото логично е да е така!

А вие не скочихте ли, когато Цветан Василев още не се беше захванал с нашия отбор и същата тази Община искаше да се погрижи по някакъв начин за ОБЩИНСКИЯ ст. "Хр. Ботев"? Да търся ли сега из медиите и декларацията, която тогава пуснахте с призив това да НЕ се прави?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 11:01

El_Brujo написа:
plovdivram написа:
El Commandante написа:

Схващаш ли сега?

А вие не скочихте ли, когато Цветан Василев още не се беше захванал с нашия отбор и същата тази Община искаше да се погрижи по някакъв начин за ОБЩИНСКИЯ ст. "Хр. Ботев"? Да търся ли сега из медиите и декларацията, която тогава пуснахте с призив това да НЕ се прави?

Ами потърси... Само че ако е имало нещо такова, 'що ли си мисля, че то не е поставяло въпроса да НЕ се прави за вас, а каквото се прави за ВАС, да бъде същото и за НАС, което е доста РАЗЛИЧНО от това, което ви "данъкоплатците" направихте... 'щото съм сигурен, че ако на нас ни бяха направили тази трибуна.... то и за вас щяха да направят нещо, което най-малкото да бъде РАВНО на направеното за нас... УБЕДЕН съм в това!!!
Изображение

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 30 май 2014 11:09

plovdivram написа:
El_Brujo написа:А вие не скочихте ли, когато Цветан Василев още не се беше захванал с нашия отбор и същата тази Община искаше да се погрижи по някакъв начин за ОБЩИНСКИЯ ст. "Хр. Ботев"? Да търся ли сега из медиите и декларацията, която тогава пуснахте с призив това да НЕ се прави?

Ами потърси... Само че ако е имало нещо такова, 'що ли си мисля, че то не е поставяло въпроса да НЕ се прави за вас, а каквото се прави за ВАС, да бъде същото и за НАС, което е доста РАЗЛИЧНО от това, което ви "данъкоплатците" направихте... 'щото съм сигурен, че ако на нас ни бяха направили тази трибуна.... то и за вас щяха да направят нещо, което най-малкото да бъде РАВНО на направеното за нас... УБЕДЕН съм в това!!!

Хич не сте нагли обаче! Щя потърся и ще я постна, въпреки, че съм сигурен, че много добре помниш за какво става дума. Ако пък не помниш - толкова по-зле. Даже плашихте, че щяло да има избори рано или късно. Един вид: "Внимавайте, че ще гласуваме за друг"!
Колкото до това "каквото на нас, такова и на вас", кажи ми по какъв начин ще ни компенсират за това, че сега ще ви изсипят едни близо 700к за стадиона? Щото за нас такива пари не се предвижда да се дадат. Или пък за ония 60к за работния проект на трибуната, които минаха през район "Тракия"? Или пък за ония 200к, които бяха за ДДС за осветлението и бяха НАД милиона, който взехме и ние?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 май 2014 11:14

El Commandante написа:
plovdivram написа:Какво значи "как общината ще харчи общински пари", когато става въпрос за нещо, което е [b ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ[/b]! И като казваш, че общината не била харчила пари за вашия стадион.... за кой стадион имаш предвид, за този, който сега ви строи Цветан Василев или за предни периоди?

Eeехх,айде пак удобното измъкване: "Той стадьона е на бщината бате,нека той да си го строи,ние само мач ритаме на него"...

Еми сори,ама общинските пари идват и от моите данъци,а аз съм върло против моите пари да отиват за строеж на каквото и да било на Лаута-ето ти едно силно опростено обяснение защо част от данъкоплатците в Пловдив са възразили срещу общинската подкрепа за отбора ви.

Аз нямам против ако общината реши да се погрижи за собствеността си и инвестира в стадиона на жълтите, но явно това е въпрос на манталитет и хората от другият отбор са "върло против".
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

El_Brujo

Мнениеот El_Brujo » 30 май 2014 11:17

demy27 написа:
El Commandante написа:
plovdivram написа:Какво значи "как общината ще харчи общински пари", когато става въпрос за нещо, което е [b ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ[/b]! И като казваш, че общината не била харчила пари за вашия стадион.... за кой стадион имаш предвид, за този, който сега ви строи Цветан Василев или за предни периоди?

Eeехх,айде пак удобното измъкване: "Той стадьона е на бщината бате,нека той да си го строи,ние само мач ритаме на него"...

Еми сори,ама общинските пари идват и от моите данъци,а аз съм върло против моите пари да отиват за строеж на каквото и да било на Лаута-ето ти едно силно опростено обяснение защо част от данъкоплатците в Пловдив са възразили срещу общинската подкрепа за отбора ви.

Аз нямам против ако общината реши да се погрижи за собствеността си и инвестира в стадиона на жълтите, но явно това е въпрос на манталитет и хората от другият отбор са "върло против".

И аз нямам против да се дава, НО наистина да е на принципа "колкото за едните, толкова и за другите"! А не, когато искат да дадат за нас, вие да замервате Общината с декларации, а сега, понеже ви отърва и обръщате палачинката с: "Ми той стадиона е общински, трябва да ни дадат".

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 30 май 2014 11:34

El_brujo рядко се четат смислени твой мнение, но последните на истина са такива! Прав си, че всичко трябва да е по-равно и че официално общината помага повече на нас в момента, но нека не забравяме, че пътищата в града са дадени на вашия човек и ще спечели много повече от това, което ние ще спечелим, дори се чува, че той строй залата на Колодрума на тройна цена, защото ние сега обвиняваме правителството, ама там потънаха много повече кинти, от колкото трябваше и основната причина Марешки да не е сега при нас е, че му бяха обещани неща от общината, които не се изпълниха! А едва ли ще се намери будала в днешно време, който да троши милиони на вятъра, ей така от добро сърце!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 11:45

El_Brujo написа:
plovdivram написа:
El_Brujo написа:А вие не скочихте ли, когато Цветан Василев още не се беше захванал с нашия отбор и същата тази Община искаше да се погрижи по някакъв начин за ОБЩИНСКИЯ ст. "Хр. Ботев"? Да търся ли сега из медиите и декларацията, която тогава пуснахте с призив това да НЕ се прави?

Хич не сте нагли обаче! Щя потърся и ще я постна, въпреки, че съм сигурен, че много добре помниш за какво става дума. Ако пък не помниш - толкова по-зле. Даже плашихте, че щяло да има избори рано или късно. Един вид: "Внимавайте, че ще гласуваме за друг"!
Колкото до това "каквото на нас, такова и на вас", кажи ми по какъв начин ще ни компенсират за това, че сега ще ви изсипят едни близо 700к за стадиона? Щото за нас такива пари не се предвижда да се дадат. Или пък за ония 60к за работния проект на трибуната, които минаха през район "Тракия"? Или пък за ония 200к, които бяха за ДДС за осветлението и бяха НАД милиона, който взехме и ние?

El_Brujo... тези пари за игрището ще дойдат от УЕФА, а доколкото мога да предположа, такива като тях пари дават АКО преценят, че ИМА НУЖДА!!! Т.е. ако при вас положението бе като това при нас и при вас щеше да е същото... Колкото до тези 260 000 в плюс, които са дадени за нашето осветление и проекта не се притеснявай... през годините всяка година да ни дават по толкова никога няма да стигнем ПОМОЩТА, която сте получавали по отношение на базите ви през годините от местната власт или други институции в държавата като цяло! Така че не се притеснявай... ще бъдете КОМПЕНСИРАНИ!!! :)
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 30 май 2014 11:52

Нека да не се забравя, че по времето на Славчо бяха обещани по един милион лева на двата пловдивски отбора и бяха дадени малко по-късно- тогава голямата нужда от тези пари бе на Ботев, Локомотив имаше стабилно финансиране. Сега заляни от милиони, жълтите ,знаят че ако на нас дадат милион-два и на тях ще дадат, това са няколко класни играча за селекцията, но злобата към Пловдивския Любимец ги кара да загърбят своя интерес, колкото повече класни играчи, толкова по-близо до титлата.

Ах, колко много злоба има по този свят...

Върни се в “Локо Пловдив”