Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Как ще коментираш тези снимки, че нямате нищо общо с Доган и ДПС:
kubik написа:Страния мач с жълтите,когато ни биха с 2 на 0 все повече взе да лъсва истината. те с 10 човека ние не можем да минем центъра с 11.Всичките ни футболисти играха без желание в този мач. Караибрахима вече е извил ръцете на коко.
Следващия мач ще е пародия.............
555 написа:Ванко_Ултраса, аз лично имам мои снимки с хора от различни етноси и не само това, дори ги имам за приятели. Това прави ли ме евреин, мюсулманин или незнам какво още. Ако някой привърженик на ДПС ми е сред големите клиенти в магазина, значи и аз ли съм депесар. Престанете с вашите глупости. Не гледайте жълтите, от много гледане в чуждото канче, не виждате какво става във вашето. Ние имахме топки и започнахме на чисто. Изживяхме си го. Сега нека се покефим на събитията около нас. Хайде със здраве.
Възрастен написа:Иронията помага, понякога. Понякога скрива и липсата на отговори.Правилно намесваш Гьобелс и в тази връзка е моят въпрос (на който не получих отговор). Получих препратка към ДС - любим похват на всички, които няма какво да кажат. По същата логика аз мога да те препратя и при евреите - и те са виновни за всичко. Може би от ник-нейма ми си личи, че съм преживял доста - и във времена с ДС, и във времена (надявам се) без ДС. И (повярвай ми!) за нищо на света не бих искал да се върнат онези времена. Сега поне е по-интересно. Та моето мнение е: Коко е баталясал отвсякъде - сега е удобният момент да се махне и ви дава жокер. Ама вас ви е страх!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта