Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив уволни административния д-р Атанас Узунов

Мнениеот nib » 07 мар 2014 21:44

Жълтите са виновни и за Марешки който ни излъга за трибуната. Ей тоя жълтур ни го доведе за да ни събори целия стадион, ама ние да не сме прости :(
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 мар 2014 21:46

555, кой доведе Цецо и КТБ при вас :?:
Как ще коментираш тези снимки, че нямате нищо общо с Доган и ДПС:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 07 мар 2014 21:50

Как ще коментираш тези снимки, че нямате нищо общо с Доган и ДПС:

той днес коко ви даде тема за коментар

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 07 мар 2014 21:57

Ванко, ти още ли си защитник на Коко Динев ?

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 07 мар 2014 21:59

Ванко_Ултраса, аз лично имам мои снимки с хора от различни етноси и не само това, дори ги имам за приятели. Това прави ли ме евреин, мюсулманин или незнам какво още. Ако някой привърженик на ДПС ми е сред големите клиенти в магазина, значи и аз ли съм депесар. Престанете с вашите глупости. Не гледайте жълтите, от много гледане в чуждото канче, не виждате какво става във вашето. Ние имахме топки и започнахме на чисто. Изживяхме си го. Сега нека се покефим на събитията около нас. Хайде със здраве.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 07 мар 2014 22:03

Шефа ми е негър, според буферската логика и аз съм такъв :roll:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 мар 2014 22:14

Страния мач с жълтите,когато ни биха с 2 на 0 все повече взе да лъсва истината. те с 10 човека ние не можем да минем центъра с 11.Всичките ни футболисти играха без желание в този мач. Караибрахима вече е извил ръцете на коко.
Следващия мач ще е пародия............. :evil:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 07 мар 2014 22:21

kubik написа:Страния мач с жълтите,когато ни биха с 2 на 0 все повече взе да лъсва истината. те с 10 човека ние не можем да минем центъра с 11.Всичките ни футболисти играха без желание в този мач. Караибрахима вече е извил ръцете на коко.
Следващия мач ще е пародия............. :evil:

да ве , верно, баси къв си умен :mrgreen: как не се сетих :o я виж нещо друго няма ли да ти дойде отгоре

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 мар 2014 22:22

555 написа:Ванко_Ултраса, аз лично имам мои снимки с хора от различни етноси и не само това, дори ги имам за приятели. Това прави ли ме евреин, мюсулманин или незнам какво още. Ако някой привърженик на ДПС ми е сред големите клиенти в магазина, значи и аз ли съм депесар. Престанете с вашите глупости. Не гледайте жълтите, от много гледане в чуждото канче, не виждате какво става във вашето. Ние имахме топки и започнахме на чисто. Изживяхме си го. Сега нека се покефим на събитията около нас. Хайде със здраве.

Ако приемеш техните възгледи и убеждения - ДА ставаш такъв!
Да питам ли ЩО ви нямаше вас жълтите на протестите...сега ще ми кажеш, че ти си присъствал нали?
Всъщност може и да не ти дойде такава смелост, щото някой от бдящите ви тартори ще ти надърпа ушите набързо. ;)
Защо не си признате...ще ви е по-леко на душите?!

Кукловодът го пробихте и ще имате много поводи за смях и подигравки по нас - двата мача срещу нас си ги взимате с разгроми.
На бас вървиш ли? ;)
Дербита, които предрешихте извън терена рано-рано.
Имате да ни догонвате, нали не си забравил?
Е ако сега, когато властта е с вас не успеете, кога ще ви се отдаде друга възможност... :roll:
Айде със здраве и не се прави на луд...сигурен съм, че си много наясно с днешната ситуация на Лаута!!!
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 мар 2014 22:26

Възрастен написа:Иронията помага, понякога. Понякога скрива и липсата на отговори.Правилно намесваш Гьобелс и в тази връзка е моят въпрос (на който не получих отговор). Получих препратка към ДС - любим похват на всички, които няма какво да кажат. По същата логика аз мога да те препратя и при евреите - и те са виновни за всичко. Може би от ник-нейма ми си личи, че съм преживял доста - и във времена с ДС, и във времена (надявам се) без ДС. И (повярвай ми!) за нищо на света не бих искал да се върнат онези времена. Сега поне е по-интересно. Та моето мнение е: Коко е баталясал отвсякъде - сега е удобният момент да се махне и ви дава жокер. Ама вас ви е страх!

Трябва да усвоиш малко четене с разбиране. Ако поне малко отговаряше на това, което стои зад ника ти, щеше да имаш различно мнение.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”