Трибуна Бесика - снимки и видео

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Уникално ВИДЕОиСНИМКИ на трибуна Бесика на мача с Левски!!!

Мнениеот Irish stout » 17 май 2011 11:28

MyckapuH написа:
rado. написа:Е кво толкова се пените,така като гледам не сте повече от 2300 човека :lol: Тия сьщите снимки,ако бяха на един друг стадион....поне за 40000000000000000 щеше да се пише :oops: А иначе както винаги сме най-големите-ФАКТ :!:

Естествено,че някой трябва да се изсере....ех комплекси,комплекси....5-ти юни идва! Тогава ще разберете истината за Пловдив!

Истината за Пловдив бе прдставена за света на 16 септември 1984 година. Предполагам си малък, за да си бил свидетел на онзи бенефис, който няма аналог в Източна Европа.
А силната ръка на партията вече я няма и трябва сами да си създавате легендите колко сте велики.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 17 май 2011 16:15

Модератор ЛокоПД написа:
G.B.S написа:...

Не говоря за връзка между вас и миньро,а за такава между всички провинциални отбори.Мъчат мъчат и не могат да съберат агитка по голама от 2500 души да речем.Тогава за каква ултрас култура става въпрос в провинцията просто не знам :?:

Я !? Имаме си ...какво си ? Поредния "кореняк" столичанин,който в петък вечер хваща магистрала Хемус,или... :roll: 2500 души,колега,не идват в Пловдив нито от Левски,нито от ЦСКА.И не само в Пловдив - Ловеч,Варна,Бургас,Стара Загора и т.н. Та, ти,за каква "ултрас култура" в "столицата" говориш ? Не знам на кой отбор си фен,но ,ако си на някой от двата "гранда" и ако сте на наше място /5-6-то в класирането/,повече от 1000 души няма да се съберат нито на Герена,нито на Армията.Сигурен съм,защото сме го виждали и сме се чудили.

Добре де господа,не е ли смешно като се замислите :?: Трибуна Бесика и 25 годишен да речем,гол до кръста,тъмни очила и пее,същото мнение имам и за такива елементи в секторите Б,Г такава ми беше идеята,не го приемаите толко лично 8-)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 17 май 2011 17:05

G.B.S написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Не говоря за връзка между вас и миньро,а за такава между всички провинциални отбори.Мъчат мъчат и не могат да съберат агитка по голама от 2500 души да речем.Тогава за каква ултрас култура става въпрос в провинцията просто не знам :?:

Я !? Имаме си ...какво си ? Поредния "кореняк" столичанин,който в петък вечер хваща магистрала Хемус,или... :roll: 2500 души,колега,не идват в Пловдив нито от Левски,нито от ЦСКА.И не само в Пловдив - Ловеч,Варна,Бургас,Стара Загора и т.н. Та, ти,за каква "ултрас култура" в "столицата" говориш ? Не знам на кой отбор си фен,но ,ако си на някой от двата "гранда" и ако сте на наше място /5-6-то в класирането/,повече от 1000 души няма да се съберат нито на Герена,нито на Армията.Сигурен съм,защото сме го виждали и сме се чудили.

Добре де господа,не е ли смешно като се замислите :?: Трибуна Бесика и 25 годишен да речем,гол до кръста,тъмни очила и пее,същото мнение имам и за такива елементи в секторите Б,Г такава ми беше идеята,не го приемаите толко лично 8-)

А ти какво се опитваш да кажеш всъщност?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 май 2011 13:28

rado. написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:пусни нещо което не сме виждали

Е то вие тепьрва предстои да виждате и то много още,това е вашата сьдба :lol:

Ами виж сега, не пиша тук за да се заяждам с някой от вас. Този материал е хубав, има еуфориа. Сектор Г се мери с агитките в Европа. Тук Сектор Г одавна е показал себеси, няма какво да видя от вас, което несъм вече виждал. За пример давам сезон 2009-2010 (има качен материал), където от 30 мача в А група, сектор Г направи 30 различни хореографии, плюс тези за Лига Европа. Факт, който смея да твърдя друга агитка в България още не е правила. Вие, телетата и ботев правите в момента хубави неща, адмирации. Но нашата съдба бате не е да гледаме какво става тук, а какво прави сектора в Европа. На трите си гостувания в уефа миналата година, на две направихме наша хореография, като на мача в Рим беше подготвена за 15 минути на полувремето. Молбата ми е, нека всички гледаме реално и безпристрасно. Благодаря ви ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 18 май 2011 13:30

G.B.S написа:
Модератор ЛокоПД написа:

А ти от кои си? От коравите софийски ладове дето чоплят семки и плюят по Гонзо и Гонзовица ли? И хайде недей да обясняваш колко сте великолепни,че ви виждаме всеки път по 2000 човека на мачовете.Или викаш важно е да гледаме агитките когато играем в Европа,когато истинските кореняци от София и върли фенове на столичните грандове,живеещи в китни населени места като Избеглии,Карамфуля и Узунджово нахлуват на стадионите и създават уникаУната атмосфера.И само ей така да довърша...хората правилно са казали,че най хубавото нещо в София...е табелата за ПЛОВДИВ!
SINCE 1912

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 май 2011 21:39

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
rado. написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:пусни нещо което не сме виждали

Е то вие тепьрва предстои да виждате и то много още,това е вашата сьдба :lol:

Ами виж сега, не пиша тук за да се заяждам с някой от вас. Този материал е хубав, има еуфориа. Сектор Г се мери с агитките в Европа. Тук Сектор Г одавна е показал себеси, няма какво да видя от вас, което несъм вече виждал. За пример давам сезон 2009-2010 (има качен материал), където от 30 мача в А група, сектор Г направи 30 различни хореографии, плюс тези за Лига Европа. Факт, който смея да твърдя друга агитка в България още не е правила. Вие, телетата и ботев правите в момента хубави неща, адмирации. Но нашата съдба бате не е да гледаме какво става тук, а какво прави сектора в Европа. На трите си гостувания в уефа миналата година, на две направихме наша хореография, като на мача в Рим беше подготвена за 15 минути на полувремето. Молбата ми е, нека всички гледаме реално и безпристрасно. Благодаря ви ;)

Реално и безпристрастно от 30 мача направихте 30 хореографии с ПАРИ НА РЪКОВОДСТВОТО. Нещо за което ви презира цяла България - фенове на заплата и доносници на МВР - това е сектор Г, ако щете и североюжната трибуна да се наричате.

Кажете след сприятеляването ви с половината екс комунистически лагер как завърши опита ви за дружба с Рома - и как "армейците" ядоха бой от романистите насред Рим.

После като разправяте с кой се мерите, обяснете и как романистите ви разбиха главите и насред София. Кажете как примерно ние ви правим на 2 стотинки на Арияна и пред Б на националния. Дойдохте веднъж в Пловдив и ви събираха линейките от Лаута до Метро :mrgreen:

Реално и безпристрастно сте платени фенове, големи на приказки и показност, а в същината си едно нищо. Аз лично нямам някакви големи симпатии към Левски - но са много по-напред като агитка, като сектор, като групи от вас.

Само да питам остана ли ви ненаказано знаме тая година?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Трибуна Бесика - снимки и видео

Мнениеот drughi » 11 авг 2011 09:54

Изображение
Модернизацията на стадион „Локомотив” и обособяването на място за агитката открои необходимост да се именува новият сектор. Традицията сочи, че по световните стадиони секторите носят имена, свързани с географското положение или с историята на съответния клуб (населено място).
Оттук изборът на име за новия сектор на стадион „Локомотив” бе очевиден. Повече, той бе и единствено справедливият – а в известен смисъл и най-„наболял”.

Именно за това избрахме и Трибуна Бесика за име на новия сектор, който ще бъде построен на нашия стадион и на мястото, от където най-запалените фенове на Локомотив ще наблюдават срещите на любимия отбор. Емблемата на Трибуна Бесика вече гордо седи и на картите, които може да закупи всеки за достъп до този сектор.

Както бе оповестено в края на 2009г. нашият град – Пловдив, стои на пето място „по старост” в света и на първо в Европа. Да, пловдивчани живеем в най-стария европейски град. Сякаш обаче все още не правим достатъчно, щото да сме на висотата на историческото предизвикателство и гражданския дълг, произтичащи от горния факт…

От друга страна, проучванията на множество учени уверено посочват местността Лаута като място на едно от ключовите поселенията на бесите. Преди 3 500 години те са обитавали днешната Лаута. Именно бесите дават името на Пловдив, чиято транскрипция ползваме сега – „Пулпудева” („град при езерото”).

За бесите – нашите предци, може да прочетете в края на статията, където сме поместили материал, обхванал най-важната историческа информация. И все пак, не бихме пропуснали да подчертаем, че става дума за най-изявеното тракийско племе, гордите и дръзки воини, чиито части правели чест на римските легиони! Бесите били още и жреци, пазители на Светилището на Дионис в Родопа планина.

Именно тези хора, нашите предци, заселили днешната местност Лаута, давайки тласъка за живот на гордия ни хилядолетен град. Именно в тази местност гордо се издига домът на нашия клуб. И именно затова неговият нов сектор прие най-прилягащото му име – „Трибуна на бесите” („Tribuna Bessica” на латински).

Правейки това, ривържениците на Локомотив Пловдив целим много повече от жеста да отдадем почит на нашите славни предци. Отвъд този задължителен мотив, ние се надяваме да насочим вниманието на пловдивската общественост към великото минало на града, стимулирайки сходни стъпки в тази посока. Бихме се присъединили към тях с радост!
А този ни стремеж е не само идеалистичен, но го смятаме за осъществим – имайки предвид репутацията и общественото присъствие, които има нашият клуб. Клубът, който днес единствен защитава пловдивската футболна чест сред българския елит, клубът, който още преди десетилетия бе наречен „пловдивския любимец”.

Най-сетне, именуването на „Трибуна Бесика“ става в момент, когато погледите на българското общество все повече се обръщат към миналото – този крепител на нашата идентичност, извор на светли примери за родолюбие, които вдъхновяват българските сърца!

Прочее, нека честитим раждането не просто на нов сектор в любимия стадион. Нека с това запалим онази патриотична искра, която да осветява бъднините на нашия Локомотив, на хилядолетния ни град и свидното Отечество!

Със смелост, вяра и чест – гордо напред, Трибуна Бесика!
http://www.loko-pd.com/tribuna-bessica/

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bwpb6n-ok0E&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9vuFF50ZEDc[/youtube]
Последна промяна от drughi на 11 авг 2011 11:15, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Трибуна Бесика - снимки и видео

Мнениеот saffron » 11 авг 2011 11:02

що се казва Бесика ?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 11 авг 2011 11:05

saffron написа:що се казва Бесика ?

Има цяла статия посветена на това :arrow: http://www.loko-pd.com/tribuna-bessica/
Изображение

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 11 авг 2011 11:13

drughi написа:
saffron написа:що се казва Бесика ?

Има цяла статия посветена на това :arrow: http://www.loko-pd.com/tribuna-bessica/

мерси за линк-а .. прочетох статията , много е яко ! но .. не смятате ли ,че професори като божидар димитров, които твърдят ,че сме наследници на прабългарите , които идват тук от азия 681-ва година , ще ви се изсмеят щом смятате Траките ( в случая Бесите) за ваши предци ?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Локо Пловдив”