Локомотив Пд - Пирин (07.05. събота от 18.00)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Локомотив Пд - Пирин (07.05. събота от 18.00)
Бравоооо Момчета!!!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
shotgun blues написа:Tommi написа:shotgun blues написа:аз честно да си призная никога не бях гледал Цветков,бях чувал за него че играе в Спарта Ротердам и Турция но никога не бях го гледал и сега на 32 години в БГ се чудя как така и не съм го гледал в националния отбор
Имаше малшанса да играе във време, когато имахме фамозни нападатели.
е освен Бербатов ,кой фамозен Божинов,Гонзо,Домо
Гонзо си беше много сериозен нападател, Божинов е с по-добра кариера, Светльо Тодоров играеше в Англия, даже и около Манчев много се шумеше, въпреки че не става.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Благоевград два пъти отиде в Пловдив и провали целия сезон на Локото. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- obi4am_pirin
- Контакти:
marmi не позна приятелю!Малко ме е яд!Но както можехме да спечелим така можеше и да загубим!
damyanov1963:
Мноогоооооооооокеф заради лайното Бонев ,което преди години обвини Пирин ,че е играе с договорки.
Съдбата си знае ,от тогава Локо винаги страдат.
Съдбата си знае ,от тогава Локо винаги страдат.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Много поздрави и на всички разбирачи дето прогнозираха 3-4 на 0!
damyanov1963:
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Твърдо "за" да се пробва Иван Цветков в националния при тази липса на нападатели
А Локо (Пд) май се прости с 4-то място
А Пирин по никой случай няма да изпадне, не може отбор затруднил всички силни отбори да изпадне 

А Локо (Пд) май се прости с 4-то място

- shotgun blues
- Контакти:
]
Имаше малшанса да играе във време, когато имахме фамозни нападатели.[/quote]
[/quote]
Гонзо си беше много сериозен нападател, Божинов е с по-добра кариера, Светльо Тодоров играеше в Англия, даже и около Манчев много се шумеше, въпреки че не става.[/quote]
съглсен съм ,но като се замислим какво направиха тези нападатели в национала едва ли повече от колкото щеше да направи ЦВЕТКОВ
Имаше малшанса да играе във време, когато имахме фамозни нападатели.[/quote]

Гонзо си беше много сериозен нападател, Божинов е с по-добра кариера, Светльо Тодоров играеше в Англия, даже и около Манчев много се шумеше, въпреки че не става.[/quote]
съглсен съм ,но като се замислим какво направиха тези нападатели в национала едва ли повече от колкото щеше да направи ЦВЕТКОВ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Viktor4o_Rs написа:Твърдо "за" да се пробва Иван Цветков в националния при тази липса на нападатели![]()
А Локо (Пд) май се прости с 4-то мястоА Пирин по никой случай няма да изпадне, не може отбор затруднил всички силни отбори да изпадне
В България всичко може