Ремонтите на ст. Локомотив продължават
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Canaries front
- Контакти:
Re: Проектират два нови терена и трибуна за Лаута!
Браво,това да се чува ! Хубаво е да чуеш,че един президент влага парите си в ДЮШ или по стадиона. Факт,който показва,че наистина милее за отбора и иска да остави следа след себе си.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- Boksiorcheto
Евала, Коко! Имаме си страхотен президент. Ако Матушев остане в клуба, това ще е много добре. До тук винаги сме награждали това, което имаме до сега. Да се надяваме, че идването на сърбина ще е още една градивна част за нашия клуб! Колкото до Бесика - мисля, че никой не се е съмнявал в нашия президент. Дано думите му станат и реалност, но мисля, че няма в какво да се съмняваме. До сега Коко каквото ни е казал - това е станало
. Горд съм, че съм локомотивец! САМО ЛОКО!

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Задействали сме процедурата по проекта за трибуна Бесика, заяви административния директор на Локо Атанас Узунов на днешната пресконференция.
"Дадено е да се проучи какво ще коства фенската трибуна, има готовност за това нещо", допълни администратора.
"След приключването на сезона има проект да се направи затревени игрища на "Лаута", да се поднови тревното покритие на основния терен. Освен това ще бъде зачимено и кортовото игрище, за да може представителния тим и детско-юношеските отбори да имат по-добри условия за подготовка", добави Узунов.
"Дадено е да се проучи какво ще коства фенската трибуна, има готовност за това нещо", допълни администратора.
"След приключването на сезона има проект да се направи затревени игрища на "Лаута", да се поднови тревното покритие на основния терен. Освен това ще бъде зачимено и кортовото игрище, за да може представителния тим и детско-юношеските отбори да имат по-добри условия за подготовка", добави Узунов.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Los Che
- Контакти:
AREA BIANCONERA написа:Проектират два нови терена и трибуна за Лаута!
ПЛОВДИВ, Дончо ДОНЕВ, 28 Март 2011; 08:15
Коко Динев: Не махам никой, просто добавям качество
Два терена и нова трибуна от северната част на Лаута ще бъдат изградени в близко бъдеще, съобщи президентът на Локомотив Константин Динев. Започнахме събирането на оферти за проектиране и изграждането на игрищата и трибуната, за която ми писаха феновете. Ще се постараем процедурата да мине във възможно най-кратък срок. Терените са необходими, както за първия отбор така и за школата, на която в бъдеще ще отделим многократно по-голямо внимание. Инвестициите в базата не са спрели въпреки изключително тежкото време, в което живеем и се опитваме да правим бизнес. В никакъв случай не съм игнорирал писмото на феновете. Просто, предпочитам да говоря, когато има нещо конкретно. Не искам да се хваля, но едва ли някой в последните 20 години хвърлил толкова пари за стадиона, колкото аз за 15-те месеца, откакто поех клуба. Надявам се също така на партньорство с общината, чиято собственост е стадиона, а също така и на пловдивския бизнес, каза Динев.
Шефът на черно-белите коментира и последните кадрови решения в клуба: Не съм уволнявал никой и не съм сменял никой. Просто мисля, че добавих качество към екипа. С назначаването на Бранко Милованович мисля, че ще добавим класата, която не ни достигна, за да победим в Ловеч. Смятам, че присъствието му ще е от голяма полза на целия клуб. Той е шампион с Ла Коруня, където е играл заедно с Бебето и Донато. Колко тима у нас имат такъв човек, от който да черпят подобен опит. С Христо Бонев проблем нямам, допълни Динев.
http://www.marica.bg/show.php?id=49915
[center]Коко лъже / или са го излъгали жестоко /[/center]
Branko Milovanović ( Бранко Миловановић ) наистина е играл за SuperDepor , но през сезон 1995-96 - 12 мача , 0 гола.
Той НЕ Е шампион на Испания , защото "Депор" става шампион през сезон 1999-2000.
Той не е носител на Купата на Краля , защото Branquiazuis я печелят през май`1995г. а бай Бранко е в Ла Коруня в периода 07/1995 - 12/1996.
Това са неща които Коко не е задължително да знае като футболен фен , но задължително трябва да е проучил като работодател на Майло.
Другият въпрос е: От КЪДЕ дойде Милованович? На кой отбор е бил мениджър след отказването си от спорта през ХІІ 96г? Дирите му се губят - след OFK Beograd до Charleroi 2001г.
На въпроса на Коко: Колко тима у нас имат такъв човек, от който да черпят подобен опит?
Моля, на първо четене:
Litex - Любослав Пенев - El goleador - 163 гола в Испания. Той е БИЛ ШАМПИОН на Испания. И от 2008 ~~ е мениджър на известни отбори.
Черноморец Бургас - Георги Василев
шампион на България с отборите на Етър (1991), Левски (1994, 1995) и ЦСКА (1997)
Никола Попович - Визитката му включва стаж и в националните отбори на Кабо Верде и Сърбия и Черна гора /младежи/, португалския „Варзим", а у нас е работил във „Вихрен".
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Коко Динев прави и фитнес зала на Лаута!
Коко Динев продължава да инвестира в стадиона!
Салон със супер модерни фитнес уреди ще има на стадион Локомотив скоро. Бригада работници започна ремонта в една от залите на Лаута, която е определена за фитнес център. До няколко дни ще бъде готова, заканиха се бачкьорите. В момента помещението се измазва и шпаклова. Уредите вече са купени и са докарани на стадиона, видя репортер на Под Тепето. Гладиаторите са около десетина, а инвестицията на президента Коко Динев остана в тайна.
http://podtepeto.com/article.php?id=4888

Салон със супер модерни фитнес уреди ще има на стадион Локомотив скоро. Бригада работници започна ремонта в една от залите на Лаута, която е определена за фитнес център. До няколко дни ще бъде готова, заканиха се бачкьорите. В момента помещението се измазва и шпаклова. Уредите вече са купени и са докарани на стадиона, видя репортер на Под Тепето. Гладиаторите са около десетина, а инвестицията на президента Коко Динев остана в тайна.

Последна промяна от AREA BIANCONERA на 29 мар 2011 22:54, променено общо 3 пъти.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
-
- Контакти:
Re: Коко Динев прави и фитнес зала на Лаута!
Перфектно е станало, браво на Коко Динев !
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ
-
- Контакти:
Остана и осветление да ви сложи и да ремонтира всички трибуни и ще стане страхотен стадион за България 

Дано продължава в същия дух!
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Това да се вижда
Ако Коко продължава така скоро ще настигне феновете

Ако Коко продължава така скоро ще настигне феновете

- Boksiorcheto
Нашият президент отново показва, че милее за пловдивския клуб! С инвестираните средства той доказва още веднъж на пловдивчани, че има сериозни намерения и дългосрочни планове за Локомотив. Всеки ден само позитивни новини за пловдивския любимец!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!