Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Боже, пази Пловдив от "пловдивската" "журналистика"!

Мнениеот Irish stout » 02 ное 2010 22:26

Raoul_Duke написа:
loko2004 написа:
Raoul_Duke написа:Вече ти обясних и се надявам, че разбра колко точно ви е струвал "грандиозния успех" през 2004-та.

Колко точно :?:

Абе вие следите ли темата изобщо??? ->>> http://vbox7.com/play:93290ac8 .

И още веднъж това също, ако някой "случайно" го е пропуснал!

Ангел Ангелов написа:Да не се пише за Ботев в статия за началото на пловдивския футбол е абсурд. Ботев е един от клубовете-основатели на футбола в Пловдив - да се пропуска името му в такава статия би било подло, мерзко и... наистина комплексарско. Мисля, че статията му отдава дължимото като клуб, включително и по отношение на годината на основаване, която е директно посочена и по нея не би могло да има спор - 1912г.

Така е. Въпросът е че съществуването ви е "замразено" до 1917 година. През този период нямате мачове. И за да не кажете, че тогава е имало война, като е имало как така дявол да го вземе други отбори играят мачове. Питам си аз, ма отговор надали ще получа.

А може би 1917 година основателите ви вече са били пълнолетни и тогава са имало законно право да съставят и подпишат учредителен договор. Знам ли ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 ное 2010 22:26

silverbg написа:
Не съм бил роден още тогава. :)

Това обяснява донякъде част от нещата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 ное 2010 22:28

silverbg написа:
loko2004 написа:Силвър малко извън темата да те питам на мача ни с Берое 80г. в Б група дали сме били 40 000 според теб ако не се бъркам си бил осъзнат съвременик на този мач

Не съм бил роден още тогава. :)

[offtopic]Извинявай :)[/offtopic]
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 02 ное 2010 22:28

silverbg написа:стариа, ама вие всичките много информатори на нашия стадион ве. И по колко ходите като си обявявате ВИЕ билетите. По 2 пъти повече от нас ли? :oops:

За мен това няма значение. Но дразните околните с измислените ви цифри. Това е.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 ное 2010 22:30

Irish stout написа:
Така е. Въпросът е че съществуването ви е "замразено" до 1917 година. През този период нямате мачове. И за да не кажете, че тогава е имало война, като е имало как така дявол да го вземе други отбори играят мачове. Питам си аз, ма отговор надали ще получа.

А може би 1917 година основателите ви вече са били пълнолетни и тогава са имало законно право да съставят и подпишат учредителен договор. Знам ли ...

"Основателят" - Пухтев, е роден през 1900г /ако греша,да ме поправят :roll: /.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 02 ное 2010 22:31

Какви мачове играят бе, Айриш. За първенство ли?! :) Има данни (пак от съвременници) за мачове с военноплемнници. И стига с тия ученици, футбола е тръгнал предимно от учелищата, така че Ботев не е прецидент в това отношение.

локо 2004, сподели какво точно ти обясни това. :)
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 ное 2010 22:32

Модератор ЛокоПД написа:"Основателят" - Пухтев е роден през 1900г /ако греша,да ме поправят :roll: /.

Прав си, но той е бил - дете чудо, както и друг от основателите Никола Алваджиев и той 1900 як набор от деца вундеркинди :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 02 ное 2010 22:34

Модератор ЛокоПД написа:
"Основателят" - Пухтев, е роден през 1900г /ако греша,да ме поправят :roll: /.

И въпреки, че са били малки, за да ходят на война, пак нямат изигран мач през това време?! Само те си знаят защо.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 02 ное 2010 22:34

silverbg написа:локо 2004, сподели какво точно ти обясни това. :)

[offtopic]:roll: кво точно ме питаш нещо не те разбирам[/offtopic]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 02 ное 2010 22:35

silverbg написа:Какви мачове играят бе, Айриш. За първенство ли?! :) Има данни (пак от съвременници) за мачове с военноплемнници. И стига с тия ученици, футбола е тръгнал предимно от учелищата, така че Ботев не е прецидент в това отношение.

локо 2004, сподели какво точно ти обясни това. :)

А бе как другите имат мачове с "военноплеменници" :mrgreen: , а вие даже и с такива нямате?1?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”