Raoul_Duke написа:loko2004 написа:Raoul_Duke написа:Вече ти обясних и се надявам, че разбра колко точно ви е струвал "грандиозния успех" през 2004-та.
Колко точно
Абе вие следите ли темата изобщо??? ->>> http://vbox7.com/play:93290ac8 .
И още веднъж това също, ако някой "случайно" го е пропуснал!Ангел Ангелов написа:Да не се пише за Ботев в статия за началото на пловдивския футбол е абсурд. Ботев е един от клубовете-основатели на футбола в Пловдив - да се пропуска името му в такава статия би било подло, мерзко и... наистина комплексарско. Мисля, че статията му отдава дължимото като клуб, включително и по отношение на годината на основаване, която е директно посочена и по нея не би могло да има спор - 1912г.
Така е. Въпросът е че съществуването ви е "замразено" до 1917 година. През този период нямате мачове. И за да не кажете, че тогава е имало война, като е имало как така дявол да го вземе други отбори играят мачове. Питам си аз, ма отговор надали ще получа.
А може би 1917 година основателите ви вече са били пълнолетни и тогава са имало законно право да съставят и подпишат учредителен договор. Знам ли ...