Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Re: Локомотив Пд - ЦСКА 30.08.2014г. - 20:00ч.

Мнениеот nesto » 30 авг 2014 22:51

kubik написа:
Arto написа:
kubik написа:тотоданчо-цска 0:2 8-)

Стига глупости. Играхме, паднахме, стига с трагедиите. Трябва да сме реалисти, това са ни възможностите, което обаче не значи, че не трябва да мечтаем във всеки мач!

Браво на момчетата, винаги с вас!

Аз не казвам,че не сме играли,даже момчетата се раздадоха,което ме радва.....обаче има нещо гнило,поне за мен.аз на мач на Локомотив няма да стъпя,както направих днес и мои приятели.със стара *****......... 8-)

за мен няма обеснение,защо ръководството и тренера пуска тотоиграч,който в няколко мача е дупка 8-) :idea:
Всеки един голям клуб щеше да го сложи да си почива,още след мача с Лудогорец.
Пълна аматьорщина за мен :|

Абсолютно точно! :cry: :cry: :cry:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 30 авг 2014 23:11

Отново се сблъскахме с реалността за съжаление. За мен Матушев днес си беше неадекватен, не може Дани Кики да бърка всеки пас и да не го изкараш, както и не може да правиш смяна в 89-тата минута. Данчо в последните 4 мача сигурно да ни вкарали 5-6 гола заради негови грешки. Ясно е, че сме така, докато не се намери някой с пари. Надявам се Делев и Сандански да предадат малко класа и увереност на момчетата и да вземем поне 6 точки в следващите 4 кръга, че иначе вървим към изпадане. Данчо за мен не трябва да е титуляр, както и Ванчо. Дано Сандански влезе добре в центъра, че нямаме нито свестен опорен халф, нито плеймейкър.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 30 авг 2014 23:14

И на мен не ми хареса да не отправим поне един удър към вратата на ЦСКА ама какво да се прави,липсва професионализъм от спортно-техничиско естество-имам предвид ,че не се тренира качествено.Евала на ръководството,но момчетата трябва да се стегнат малко,чудя се не ги ли дразни и стимулира това което правят в Лудогорец,примерно!!Не всичко е пари,понякога става и с желание и много труд.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 30 авг 2014 23:20

IvanGit написа:И на мен не ми хареса да не отправим поне един удър към вратата на ЦСКА ама какво да се прави,липсва професионализъм от спортно-техничиско естество-имам предвид ,че не се тренира качествено.Евала на ръководството,но момчетата трябва да се стегнат малко,чудя се не ги ли дразни и стимулира това което правят в Лудогорец,примерно!!Не всичко е пари,понякога става и с желание и много труд.

За съжаление ми се струва, че нямаме треньор, който да ги нареди.

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 30 авг 2014 23:23

Трябва време. Гласували сме доверие на Неделчо и ще го подкрепяме докрай. Нещата не стават за 1 месец. С Камбуров, Делев и Сандански отборът ще изглеждат много по-различно. Горе главите!
Последна промяна от Ivan-LPFC на 30 авг 2014 23:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 30 авг 2014 23:23

Съжалявам да го кажа но на Лаута по некадърен футбол не съм гледал .Такава посредственост в спортнотехнически аспект не съм предполагал че съществува.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 30 авг 2014 23:29

Ivan-LPFC написа:Трябва време. Гласували сме доверие на Неделчо и ще го подкрепяме докрай. Нещата не стават за 1 месец. С Камбуров, Делев и Сандански отборът ще изглеждат много по-различно. Горе главите!

Ясно е, че трябва време, но просто така ми струват нещата. Дано Сандански се включи добре в центъра, че там сме гола вода, и Делев да внесе острота по фланга. Надявам се, че в Смолян ще се наблегне над слабите ни страни като статичните положения.

Ataman
Контакти:

Мнениеот Ataman » 30 авг 2014 23:35

По-безочлива договорка в Бг-футбола не е имало, ако някой може да ми посочи друг такъв мач,с такава предистория било то и в третия свят, бих се изненадал.Затова след време идва нова вафла Мура или Зимбру.

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 30 авг 2014 23:37

Ataman написа:По-безочлива договорка в Бг-футбола не е имало, ако някой може да ми посочи друг такъв мач,с такава предистория било то и в третия свят, бих се изненадал.Затова след време идва нова вафла Мура или Зимбру.

Каква договорка бе смешник. За 1,25 коеф. ли? Аман от болни мозъци ...

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 30 авг 2014 23:55

Plovdiv_1926 написа:Отново се сблъскахме с реалността за съжаление. За мен Матушев днес си беше неадекватен, не може Дани Кики да бърка всеки пас и да не го изкараш, както и не може да правиш смяна в 89-тата минута. Данчо в последните 4 мача сигурно да ни вкарали 5-6 гола заради негови грешки. Ясно е, че сме така, докато не се намери някой с пари. Надявам се Делев и Сандански да предадат малко класа и увереност на момчетата и да вземем поне 6 точки в следващите 4 кръга, че иначе вървим към изпадане. Данчо за мен не трябва да е титуляр, както и Ванчо. Дано Сандански влезе добре в центъра, че нямаме нито свестен опорен халф, нито плеймейкър.

Делев може, Сандански не! Матушев е едно към едно с Канатларовски. Кики днес наистина беше много зле и не само днес. В интерес на истината никога не съм го харесвал, но лоша дума за него няма как да кажа, но това, че е локомотивец не стига. Наистина с такива резултати стадиона ще е полупразен какъвто беше днес, но ще се наложи да почакаме, макар че ние си чакаме от много години вече. С две ръце подкрепям за Господинов и макето. И двамата са свършили с футбола , ако им се играе да последват примера на Здравко и да ходят в долните групи. Имаме едно уникално момче, Ицо Стамов. Ама на Матуша не му дава и пет минутки да поиграе. Наясно съм, че нещата няма да станат с едно щракване, но посредствеността лъха от повечето ни играчи. А още нещо да добавя. 100% съм сигурен, че Камбуров си умира от смях когато Гошето Стефанов барне топката. По-некадърен нападател от тоя никога не сме имали!

Върни се в “Локо Пловдив”