Plovdiv_1926 написа:Отново се сблъскахме с реалността за съжаление. За мен Матушев днес си беше неадекватен, не може Дани Кики да бърка всеки пас и да не го изкараш, както и не може да правиш смяна в 89-тата минута. Данчо в последните 4 мача сигурно да ни вкарали 5-6 гола заради негови грешки. Ясно е, че сме така, докато не се намери някой с пари. Надявам се Делев и Сандански да предадат малко класа и увереност на момчетата и да вземем поне 6 точки в следващите 4 кръга, че иначе вървим към изпадане. Данчо за мен не трябва да е титуляр, както и Ванчо. Дано Сандански влезе добре в центъра, че нямаме нито свестен опорен халф, нито плеймейкър.
Делев може, Сандански не! Матушев е едно към едно с Канатларовски. Кики днес наистина беше много зле и не само днес. В интерес на истината никога не съм го харесвал, но лоша дума за него няма как да кажа, но това, че е локомотивец не стига. Наистина с такива резултати стадиона ще е полупразен какъвто беше днес, но ще се наложи да почакаме, макар че ние си чакаме от много години вече. С две ръце подкрепям за Господинов и макето. И двамата са свършили с футбола , ако им се играе да последват примера на Здравко и да ходят в долните групи. Имаме едно уникално момче, Ицо Стамов. Ама на Матуша не му дава и пет минутки да поиграе. Наясно съм, че нещата няма да станат с едно щракване, но посредствеността лъха от повечето ни играчи. А още нещо да добавя. 100% съм сигурен, че Камбуров си умира от смях когато Гошето Стефанов барне топката. По-некадърен нападател от тоя никога не сме имали!