Хасково - Локомотив Пд 02.08.2014г. - 18:00ч.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ХАСКОВО УСЕТИ МАГИЯТА НА ПЛОВДИВ
Ако смятаме по-формулата на жълтурците, взаимствана от новия им благодател Бареков, може и до 3 000 да ги докараме...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
CTAHKO написа:Хайде да не са 1500Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри
Около 800-900 човека бяхме според мен! Но това не е толкова важно, по доброто е върнатото настроение във феновете и пламъкът в очите им, както и мъжката игра на мочетата на терена. Това е начинът за връщане на публиката по стадионите.

Тривелий написа:CTAHKO написа:Хайде да не са 1500Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри
Около 800-900 човека бяхме според мен! Но това не е толкова важно, по доброто е върнатото настроение във феновете и пламъкът в очите им, както и мъжката игра на мочетата на терена. Това е начинът за връщане на публиката по стадионите.
Да, там някъде

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
[quote="CTAHKO] Да, там някъде
Иначе аз нямаше как да съм на мача, но с приятели, познати и футболисти, с които говорих, всички много се кефеха на агитката ви и на това, че цял мач не сте спрели да подкрепяте отбора си
За самия мач какво да кажа...нашите са се представили доста добре, даже на моменти са дминирали доста, но вие като отбор с повече опит сте си взели точките малко на фантазия
Ама три точки са си три точки
[/quote]
Да, точно са ти преразказали мача и ситуацията около него! Впечатление прави и добрата домакинска посещаемост, което е добре за футбола ни.

Да, точно са ти преразказали мача и ситуацията около него! Впечатление прави и добрата домакинска посещаемост, което е добре за футбола ни.

Камбуров вкарал много красив гол 

CTAHKO написа:Камбуров вкарал много красив гол
Майстор е на пряк-свободни удари!

Локомотив се превръща в един истински български отбор с една невероятно истинска публика!!!
Впрочем "превръща" не е точната дума! А- "СЕ ЗАВРЪЩА КЪМ КОРЕНИТЕ СИ"!!! Какъвто е бил винаги!
Ееех, къде е пловдивският бизнес сега?
Впрочем "превръща" не е точната дума! А- "СЕ ЗАВРЪЩА КЪМ КОРЕНИТЕ СИ"!!! Какъвто е бил винаги!
Ееех, къде е пловдивският бизнес сега?
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
-
- Контакти:
Тривелий написа:CTAHKO написа:Хайде да не са 1500Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри
От Хасково разкриха: Продадохме над 1000 билета за черно-белия сектор. Полицията: Нямахме проблеми http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... blemi.html
Ама иначе сме били 800-900. Много ми е интересно кой си е купувал по 2 или повече билета?

immortalvan написа:Тривелий написа:CTAHKO написа:Хайде да не са 1500Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри
От Хасково разкриха: Продадохме над 1000 билета за черно-белия сектор. Полицията: Нямахме проблеми http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... blemi.html
Ама иначе сме били 800-900. Много ми е интересно кой си е купувал по 2 или повече билета?
Не бе, бяхте 1500

CTAHKO написа:immortalvan написа:Тривелий написа:CTAHKO написа:Хайде да не са 1500Иначе голямо БРАВО за агитката и подкрепата към отбора, ама дайте малко по-реални цифри
Не бе, бяхте 1500Как виждаш в този сектор да се хванат 1000 човека
Пък и 100 човек да са ви проблема
Вие този стадион ще го изкарате 25 000 - 30 000 бре
![]()
На място за 1 бяхме застанали по 2-ма. Казвам ти го, защото го изпитах. На това гостуване не сме били под 1 000. Иначе имате сравнително добър и много борбен отбор. Пожелавам ви успех в следващите мачове.