Роснефт взима Локо Пд!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Роснефт взима Локо Пд!

Мнениеот Пловдив1926 » 30 май 2014 09:29

Коко е минало вече. Вчера на спийкърфоун мърльото иска срещи пак да се изглаждат отношения и тн пред амнайсе човека. Отговора беше, че ако пробва да стъпи на Лаута ще му се ебе майката. Така, че не се търсят спонсори с прасето президент, а нови хора, които да водят клуба. Просто така се е изразил Зума. Който е хубаво да спре да коментира темата по медиите, че само излишно напрежение се създава.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 30 май 2014 09:40

Няма ли кой да каже на Зума да замъчли за седмица-две. Нека не отговаря на някакви анонимни журналистчета, особенно тези с жълтеникъв оттенък. Той разбира се е добронамерен, и се опитва да отговори, макар и да не знае, че думите му ще бъдат завъртени по онзи начин по който са угодни на авторите. Интригите и капаните дебнат от всякъде, затова трябва да сме вмнимателни, особенно Зума, защото сега той е на мушката.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 май 2014 09:41

Има ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 30 май 2014 09:49

smurfcho написа:Язък за обажданията, нервите и изпитите хапчета!

Не знам дали някой някога се е обаждал на вашите "медийни потенциални собственици" с цел да ги откажат или това са неоправдани страхове. Може и да има такива хора, както казват: "хора разни", но предвид писанията в този форум и нивото на доста от пишещите съм сигурен, че доста от вас са се изложили обаждайки са на същите "медийни потенциални собственици" да питат дали жълтите са се обаждали с цел да провалят сделката! ;)
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 09:59

El Commandante написа:
plovdivram написа:дори ОФИЦИАЛНО от Общината, точно заради такива "ОБАЖДАНИЯ" излязоха да кажат, че се ОТКАЗВАТ от намерението си да търсят начини ОБЩИНАТА да построи Трибуна Бесика, защото получили ГНЕВНИ реакции от фенове на "Ботев"!

Бъркаш нещата ми се струва-едно е някой да ви мъти водата в преговорите с частен спонсор, което както казах е смешно и несериозно, защото то тва ше е ебаси сериозния бизнесмен нали,дето ше се влияе от чужди мнения и съвсем различно е как общината ще харчи общинските пари.
Нали се сещаш че тея пари идват от данъците на хора,много от които са против да се дават техните пари за строеж на ваш стадион. За нашия стадион не знам общината да е харчила пари,поправи ме ако греша...

Какво значи "как общината ще харчи общински пари", когато става въпрос за нещо, което е [b ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ[/b]! И като казваш, че общината не била харчила пари за вашия стадион.... за кой стадион имаш предвид, за този, който сега ви строи Цветан Василев или за предни периоди?
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 май 2014 10:08

plovdivram написа:Какво значи "как общината ще харчи общински пари", когато става въпрос за нещо, което е [b ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ[/b]! И като казваш, че общината не била харчила пари за вашия стадион.... за кой стадион имаш предвид, за този, който сега ви строи Цветан Василев или за предни периоди?

Eeехх,айде пак удобното измъкване: "Той стадьона е на бщината бате,нека той да си го строи,ние само мач ритаме на него"...

Еми сори,ама общинските пари идват и от моите данъци,а аз съм върло против моите пари да отиват за строеж на каквото и да било на Лаута-ето ти едно силно опростено обяснение защо част от данъкоплатците в Пловдив са възразили срещу общинската подкрепа за отбора ви.
Последна промяна от El Commandante на 30 май 2014 10:41, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 10:22

El Commandante написа:
plovdivram написа:Какво значи "как общината ще харчи общински пари", когато става въпрос за нещо, което е [b ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ[/b]! И като казваш, че общината не била харчила пари за вашия стадион.... за кой стадион имаш предвид, за този, който сега ви строи Цветан Василев или за предни периоди?

Eeехх,айде пак удобното измъкване: "Той стадьона е на бщината бате,нека той да си го строи,ние само мач ритаме на него"...

Еми зори,ама общинските пари идват и от моите данъци,а аз съм върло против моите пари да отиват за строеж на каквото и да било на Лаута-ето ти едно силно опростено обяснение защо част от данъкоплатците в Пловдив са възразили срещу общинската подкрепа за отбора ви.

Чакай малко... искаш да кажеш, че е ПРОБЛЕМ, когато Общината търси НАЧИНИ, с които да се погрижи за нещо, което е НЕЙНА собственост, така ли да го разбирам?! Дали ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ са възразили или някой измежду ВАС?
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 30 май 2014 10:26

plovdivram написа:Дали ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ са възразили или някой измежду ВАС?

Виж сега, и на двамата ни е ясно че в процентно съотношение, феновете на Ботев,които плащат данъци са в пъти повече от феновете на Локомотив, голяма част от които дори ток не плащат,кво да говорим за данъци,ако се сещаш за кво иде реч...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 30 май 2014 10:31

El Commandante написа:

Виж сега, и на двамата ни е ясно че в процентно съотношение, феновете на Ботев,които плащат данъци са в пъти повече от феновете на Локомотив, голяма част от които дори ток не плащат,кво да говорим за данъци,ако се сещаш за кво иде реч...

В община Марица може процентно да сте много повече, но не и Пловдив!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 30 май 2014 10:32

El Commandante написа:

Ако ще си говорим "осторумни ГЛУПОСТИ" нека продължим тогава в същия ред... 'щото и аз мога да ти отговоря така "ОСТРОУМНО"... т.е. - не знам какви ДАНЪЦИ в Пловдив плащате повече ВИЕ - феновете на Ботев, като повечето ви фенове не са жители на Община Пловдив!!! Ако искаш да си говорим по този "остроумен" начин давай... ама не мисля, че това е нещо, което на мен ми допада...
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”