Добре де не се насрахте, че признавам звучи много грубо - уплашихте се!
Затова си измислихте бойкот предвид очертаващия се разгром, който се очакваше на Лаута.
Сега всички знаем истината и няма смисъл да бягаш от нея.
Другите ти въпроси са към Панджаров и Терзиев...аз не мога да ти отговоря, щото съм редови член на Бесика.
Щеше да има пресконференция на крайните фенове, но на лице в момента е само една бледа декларация.
Нямам представа, какво са се разбрали тарторите с Бонев, щото ако има някой, който може да им повлияе това е легендата ни на щат в клуба многоуважаемия Христо Бонев.
Ботев - Локомотив Пловдив - 2:1
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Ботев - Локомотив Пловдив ще се играе на ст. Васил Левски
Ванко_Ултраса написа:Добре де не се насрахте, че признавам звучи много грубо - уплашихте се!
Затова си измислихте бойкот предвид очертаващия се разгром, който се очакваше на Лаута.
Другите ти въпроси са към Панджаров и Терзиев...аз не мога да ти отговоря, щото съм редови член на Бесика.
Щеше да има пресконференция на крайните фенове, но на лице в момента е само една бледа декларация.
Нямам представа, какво са се разбрали тарторите с Бонев, щото ако има някой, който може да им повлияе това е легендата ни на щат в клуба многоуважаемия Христо Бонев.
Ти сериозно ли смяташ,че бойкотирахме онзи мач,защотот сме се били уплашили?Абе човек,толкова ни беше писнало от селския,че вече се чудехме какво да правим с тоя,оптвахме какво ли не.Как може да твърдиш,че сме се уплашили и затова сме бойкотирали.Това е закачане на дребно и не ти прави чест.
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Добре де не се насрахте, че признавам звучи много грубо - уплашихте се!
Последна промяна от za nas e toj religiq на 12 мар 2014 01:02, променено общо 1 път.
Да посетим зданието на БФС,преди мача и да го напълним с фекалии.....цска-левски,да се играе на ст.ПЛОВДИВ....няма такива кретени,като тия "управляващи" футбола...или,що пък да не направиме това http://www.sportal.bg/news.php?news=460670 ?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
mannoli написа:Да посетим зданието на БФС,преди мача и да го напълним с фекалии.....цска-левски,да се играе на ст.ПЛОВДИВ....няма такива кретени,като тия "управляващи" футбола...или,що пък да не направиме това http://www.sportal.bg/news.php?news=460670 ?
Мисля че точно това трябва да се случи , обаче просто не виждам кой в момента може да ни обедини ! По заети сме с това да се плюем по форумите
С тези митове за посещаемостта сте опасни- че при продадени 5000 билета вие жълтите се пишете 12 000. И как ще сте били повече винаги? Поне ШАМПИОНСКАТА ни година сте много далеч от нашата фенска маса, после бяхте в Б група, ние станахме трети и отново имахме повече фенове.
СПРЕТЕ с митовете
СПРЕТЕ с митовете
Знаете ли кое е най жалкото - тези от бфс ни ебават и едните и другите , а ние типично по български вместо да застанем заедно зад една кауза , сме взели да си мерим онези работи ?!? Нас/и двете публики/ ни наказват за една пластмасова бутилка с лишаване от домакинство , а при сума ти хвърлени седалки по полицаите , чорбата само с предупреждение.Честно казано на мен вече ми се повръща от този двоен аршин , ,но явно това на този етап няма да се промени. И ние също имаме вина за това. Сега остава да им направим и едно голямо густо , ако мача е на Васил Левски , да се изтрепем по пътя , та шоуто за тези от бфс да е пълно.
Ако с тези приказки искате да докажете, че Пловдив се напълни със селяни, така е. Мерси за такива фенове, които ходят на мач сами и само "Зъ дъ сми повичи ут буфирити" Всеки един фен на Локомотив ходи на стадиона за да подкрепя любимия отбор. И изживява и победите и загубите с истински емоции. А жълтите с характерния си провинциален манталитет ходят за да се показват колко са велики и колко са големи. Почудиха се от къде какви статистики да вадят, от къде какви статии и клипове да свалят, само и само за да се покажат. Може да живеете от понеделник до петък в Пловдив, но никога няма да бъдете Пловдивчани. Вие постоянно се опитвате да ни докажете, че с нещо сте повече от нас, с нещо сте по-добри от нас. Аз не държа да убеждавам никой жълт, че Локомотив е по-големият отбор в Пловдив, че феновете на Локомотив са повече, по-добри, по-велики. Аз просто знам, че това е така и не ме интересува мнението на никой. Има отбори, които са станали велики заради постиженията си, Локомотив Пловдив е велик заради любовта на феновете си.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- Irish stout
- Контакти:
emo_75 написа:Да точно така,нямаше да има АФД Тракия,щяхме да сме си Ботев.Нас дали някой от партията ни е питал искаме ли да ставаме Тракия,а? И дали отбора ни не е бил достатъчно силен,дали не сме станали шампиони преди да ни направят Тракия.Дали въпросната партия не ни взима стадиона на мястото на стадион Т.Диев?Митовете и легендите ви са толкова комични,че не знам на кой да се смея повече на Вас или на македонците.
И що не продължиш, че държавата ви строи нов стадион на чужд терен през 1961 г, за откриването на който идва лично Антон Югов, тогава министър председател на България? За кой друг отбор има такова посещение?
Хайде престанете с манипулаторските внушения. Знам, че демагогията ви е присъща и ви идва от вътре, но все пак, опорните ви точки не винаги са добър съветник.
Толкова сте изманипулирани, че отричате всичко, което е извън предписанията на опорните точки.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
BPFC1912 написа:Знаете ли кое е най жалкото - тези от бфс ни ебават и едните и другите , а ние типично по български вместо да застанем заедно зад една кауза , сме взели да си мерим онези работи ?!? Нас/и двете публики/ ни наказват за една пластмасова бутилка с лишаване от домакинство , а при сума ти хвърлени седалки по полицаите , чорбата само с предупреждение.Честно казано на мен вече ми се повръща от този двоен аршин , ,но явно това на този етап няма да се промени. И ние също имаме вина за това. Сега остава да им направим и едно голямо густо , ако мача е на Васил Левски , да се изтрепем по пътя , та шоуто за тези от бфс да е пълно.
Чорбата се млатиха с ченгета, които не са длъжностни лица. Като удариш треньор със стъклена бутилка водка е 100% сигурно, че ще те накажат с лишаване от домакинство или мач на затворени врати. Въпроса е колко му е било платено на дебелия наркоман за да го направи това защото това си е напълно нарочно направено с цел да се избегне мач с нас в Коматево. За мача с Левски предстои да видим какво ще измислите.
Да се обвинява БФС за различен аршин при наказанията в момента е жалкарско. Но вие сте си жалкари по природа, така, че лицемерието ви не учудва никой.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]