Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Зимна подготовка, контроли, селекция...и спекулации
Белгиеца е ляво атакуващо крило.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Благодаря, Христо!
Не стават ли много ляви крила - Карагерен, Делев а сега и този белгиец?!
Това момче Карагерен много се старае, както на тренировки, така и на мачове...жалко, че май рядко ще помирисва терен заради Делев и белгиеца.
Аз не знам...нямаме раздут бюджет, а привличаме футболист, на който имаме още двама човека на неговия пост?!
Не, че се бъркам, но се учудвам наистина...не беше ли по-добре да се търси чист нападател, ляв бек, централен?!
То хубаво Неделчо си отговаря за селекцията и състава, но мисълта ми е, че тази заплата можеше да се даде на футболист играещ на пост, където имаме спешна нужда да се подсилим.
Не стават ли много ляви крила - Карагерен, Делев а сега и този белгиец?!
Това момче Карагерен много се старае, както на тренировки, така и на мачове...жалко, че май рядко ще помирисва терен заради Делев и белгиеца.

Аз не знам...нямаме раздут бюджет, а привличаме футболист, на който имаме още двама човека на неговия пост?!

Не, че се бъркам, но се учудвам наистина...не беше ли по-добре да се търси чист нападател, ляв бек, централен?!
То хубаво Неделчо си отговаря за селекцията и състава, но мисълта ми е, че тази заплата можеше да се даде на футболист играещ на пост, където имаме спешна нужда да се подсилим.

Спортно-техническата комисия към БФС отказа картотека на Спас Делев в Локомотив до края на есенния дял на първенството. Причината е, че 24-годишният нападател е прекратил едностранно предишното споразумение с "черно-белия" клуб.
Делев игра за "смърфовете" през миналия сезон, но след това разтрогна своя договор при предишното ръководство.
Решението на СТК:
"Предвид представените документи за картотекиране на 30.08.2014 г СТК констатира, че състезателя Спас Делев не може да бъде картотекиран поради едностранно прекратяване на последния му трудов договор. СТК няма основание да бъдат разгледани документите за картотекиране представени на 02.09.2014 година.
На основание чл.14 и във връзка с чл. 15, ал.2 от ПДТФ 2014/15 състезателят Спас Делев не може да бъде картотекиран за есенния дял на първенство 2014/15 на "А" ФГ."
Read more: http://sport.plovdiv24.bg/514174.html#ixzz3D8Sbv7uw

- Пловдив1926
- Контакти:
Мдам, малоумниците от БФС са без коментар просто.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Вратар от Гърция, играл в Александруполис пристигна в Локомотив Пловдив видя репортер на PlovdivDerby.
Теодор Скорчев е юноша на Марица и след разговор с ръководството на черно-белите се очаква да подпише договор.
ОБНОВЕНА
Вратаря подписа за една година. ОЧАКВАЙТЕ ПЪРВОТО МУ ИНТЕРВЮ В PLOVDIVDERBY
И продължаваме да правим селекция, макар и в движение с оглед на оскъдния бюджет, с който разполагаме в момента

Хората в Сдружението са просто корифеи щом в това трудно положение продължават да привличат млади таланти на "Лаута"...нямам думи направо.
Честно аз не очаквах да направим такава селекция

Ако можем да привлечем един опитен централен да застане до Грънчов ще сме супер...дясно крило и хубав нападател също са необходими.
За Котев няма ли някаква надежда? Някой като него ни трябва пред/зад Грънчов.
Това са футболистите, които спешно ни трябват - нападател, който от 3 пъти, като му я дадат да я вкара поне веднъж, дясно крило щото Якимов е конник без глава и малко класа в центъра на отбраната.
ПС: Забравих и ляв бек, щото с Филипов

-
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Вратар от Гърция, играл в Александруполис пристигна в Локомотив Пловдив видя репортер на PlovdivDerby.
Теодор Скорчев е юноша на Марица и след разговор с ръководството на черно-белите се очаква да подпише договор.
ОБНОВЕНА
Вратаря подписа за една година. ОЧАКВАЙТЕ ПЪРВОТО МУ ИНТЕРВЮ В PLOVDIVDERBY
И продължаваме да правим селекция, макар и в движение с оглед на оскъдния бюджет, с който разполагаме в момента![]()
Хората в Сдружението са просто корифеи щом в това трудно положение продължават да привличат млади таланти на "Лаута"...нямам думи направо.
Честно аз не очаквах да направим такава селекция
Ако можем да привлечем един опитен централен да застане до Грънчов ще сме супер...дясно крило и хубав нападател също са необходими.
За Котев няма ли някаква надежда? Някой като него ни трябва пред/зад Грънчов.
Това са футболистите, които спешно ни трябват - нападател, който от 3 пъти, като му я дадат да я вкара поне веднъж, дясно крило щото Якимов е конник без глава и малко класа в центъра на отбраната.
ПС: Забравих и ляв бек, щото с Филипов
Нека видим аржентинеца първо за централен, може да има качества. Белгиецът не знам по кой фланг играе, но дано влезе добре. Иначе за Якимов не съм много съгласен- може да е куцо пиле и конник без глава, но в последните няколко мача е играчът, който най-често иска и получава топката в нападение. Недоумявам защо не се пуска Малама.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Нигерийският халф Ошобе Оладеле подписа договор за 1 година с Локомотив (Пд). Той изкара едноседмичен пробен период на Лаута и бе одобрен от треньора Неделчо Матушев. Ръководството на клуба стартира процедура за изваждане на работна виза за новото попълнение, тъй като той не притежава паспорт от Европейския съюз.
Ошобе е роден на 25 ноември 1993 година и е бивш юношески национал на Нигерия до 17 години. Играе като дефанзивен халф. За последно се подвизавал в албанския Партизани (Тирана).
[offtopic]http://lokomotivpd.com/oshobe-podpisa-dogovor-s-lokomotiv-pd/[/offtopic]
- Себастиан Фетел
- Контакти:
http://lokomotivpd.com/hamed-namushi-se-varna-na-lauta/
Имахма нужда от още един човек в средата, защото Траянов трудно изиграва цял мач вече.
Добре де Спас Делев до края на полусезона ли няма да може да играе /т.е. след мача с Литекс/ или до края на годината?
Имахма нужда от още един човек в средата, защото Траянов трудно изиграва цял мач вече.
Добре де Спас Делев до края на полусезона ли няма да може да играе /т.е. след мача с Литекс/ или до края на годината?
ПЛОВДИВ Е ... https://www.youtube.com/watch?v=GPA1t7Ank6c !!!