"A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "A" гр. 2 кр. Левски (София) - Локомотив (Пловдив) коментари
Локомотив е на всички. И на нас хората с принципи, и на другите... Хората с принципи имат право да коментират туморът от сандански, настанил се в Локомотив.
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
s.th.1926 написа:Локомотив е на всички. И на нас хората с принципи, и на другите... Хората с принципи имат право да коментират туморът от сандански, настанил се в Локомотив.
Братле това е тема за мача и за тези които ги интересува играта и резултатите на отбора. Никой не ти забранява да коментираш каквото си искаш, но си отвори друга тема, не тук където даваме прогнози за самия мач.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
- plovdivram
- Контакти:
Една "прогноза" от един ЧОВЕК, който отдавна не е между живите, но е оставил ПОСЛАНИЕ, което БИ трябвало да важи за всеки следващ мач на Локомотив Пловдив... ДИМИТЪР ГРИГОРОВ!!! Със сигурност един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ треньори водили клуба ни... Ако повечко се вслушваха в думите му... Лаута щеше да е вечно препълнена!!! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!!

- AREA BIANCONERA
- Контакти:
plovdivram написа:Една "прогноза" от един ЧОВЕК, който отдавна не е между живите, но е оставил ПОСЛАНИЕ, което БИ трябвало да важи за всеки следващ мач на Локомотив Пловдив... ДИМИТЪР ГРИГОРОВ!!! Със сигурност един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ треньори водили клуба ни... Ако повечко се вслушваха в думите му... Лаута щеше да е вечно препълнена!!! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!!
Съгласен съм. Много силни думи. В днешно време обаче има доста изключения от това правило. И то не само у нас, а и в световен мащаб.
[offtopic]пп. би ли ми изпратил този колаж на "лични", тук или във Фейсбук[/offtopic]
87 години славен пловдивски футбол!
puf-paf написа:tomba написа:plovdivram написа:tomba написа:plovdivram написа:tombaКак така от толкова богати хора пак Коко ви взе а вие пак си го плюете по навик.
Не Томба.... Коко не си ни е взел "пак"... просто как не разбрахте, че от 2001-ва насам Локомотив Пловдив не е сменял "собственика" си и този отбор просто НЕ СЕ ПРОДАВА!!!
Не се заяждам на дребно но обяснете като хората ,от 2001г. Г. Илиев ли ви ''собственика''.
И аз не се заяждам с теб, но за да ти го обясна ще ти отговоря по следния начин.... На вас Цветан Василев ли ви е собственик или КРЪГА около КТБ?!! като се замисли човек Цветан Василев дойде след като му "постлаха" Ирен Кръстева и Делян Пеевски... Нали така беше?!! Сега може би ме разбираш какво имам предвид... Т.е. когато някаква "ГРУПИРОВКА" стои зад "ПРИТЕЖАНИЕТО" на клуба ти, то името - "притежател" на акциите няма никакво значение.... Ако не знаеш "ПРИТЕЖАТЕЛ" на акциите през последната година на Локомотив Пловдив беше Светослав Мушанов... най-вероятно все още пак е той!!! Ето затова ти говоря!!! Без да се заяждам на дребно!!!
mark1926, ако това ще те задоволи... Да!!! Гледах "друг мач"!!!
Ако Цветан Василев спре парите никой от кръга КТБ няма да дава пари.
Няма кръг КТБ . има кръг ДПС.
plovdivram имаше предвид,че Цветан Василев и КТБ имат кръг около себе си(не е сигурно) а за ДПС и КТБ дали играят заедно това го оставям на хората с богато въображение.
За мача с Левски имате шанс само да не отидете с мисълта,отиваме на герена ще ни бият здраво.
plovdivram написа:Една "прогноза" от един ЧОВЕК, който отдавна не е между живите, но е оставил ПОСЛАНИЕ, което БИ трябвало да важи за всеки следващ мач на Локомотив Пловдив... ДИМИТЪР ГРИГОРОВ!!! Със сигурност един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ треньори водили клуба ни... Ако повечко се вслушваха в думите му... Лаута щеше да е вечно препълнена!!! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!!
Абсолютно подкрепям!За жалост това са думи от едни безвъзвратно отминали времена, времена който според мен никога повече няма да се върнат, времена в които думата ПАРИ не е интересувала никой.Жалко но в момента ценностите явно са други.
danchob4 написа:plovdivram написа:Една "прогноза" от един ЧОВЕК, който отдавна не е между живите, но е оставил ПОСЛАНИЕ, което БИ трябвало да важи за всеки следващ мач на Локомотив Пловдив... ДИМИТЪР ГРИГОРОВ!!! Със сигурност един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ треньори водили клуба ни... Ако повечко се вслушваха в думите му... Лаута щеше да е вечно препълнена!!! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ!!!
Абсолютно подкрепям!За жалост това са думи от едни безвъзвратно отминали времена, времена който според мен никога повече няма да се върнат, времена в които думата ПАРИ не е интересувала никой.Жалко но в момента ценностите явно са други.
Твоите ценности ако са други има хора които ги изповядват и вярват в тези думи.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
Ванко_Ултраса написа:B&W написа:Радвам се да видя много познати потребители доказани локомотивци и в този форум.
С ЦСКА бяхме сковани и слаби,това беше изцяло заради атмосферата на отсрещната трибуна.
Манталитът на всички български футболисти е такъв,че като видят пълните фенски трибуни на противниковия отбор се респектират.
За мачът с Левски,ако има синя публика ще е отново труден мач.По скоро загуба за нас, в най-добрия случай равен.
Ако сините фенове не подкрепят отбора си,тогава може и да спечелим.
С коя ръка да се прекръстя, майна?!![]()
Просто НЕ мога да повярвам, че толкова НЕсериозно мнение може да дойде от теб.
Видите ли нашите футболисти се сковали, щото видели пълните трибуни на "Армията".
Абе, аланколу...що не се сковаха срещу БотевЪ на техния стадион?!
Футболисти, като Здравко, Камбуров и Тунчев са играли пред много по-многобройна публика...дай да не говорим сега несериозни неща.
Все едно отбора ни за сефте излиза пред 7-8 000...тва да не е "Заря" Рогош?!
Ама намери и ти оправдание.![]()
Сега Левски ще играе без най-добрия си футболист този път, какво ще ни попречи...насрещния вятър ли?
Изброяваш само трима футболисти,а другите 8?
Манталитетът ни е такъв,за съжаление.
Ботев не е ЦСКА или Левски и никога няма да бъде.
AREA BIANCONERA написа:Ще помоля хората които не ги интересува мача да не "спамят" в темата. Тук пишем хора които ни интересува мача и играта на Локомотив и такива които ще подкрепяме отбора винаги, независимо дали начело е Коко Динев или Роман Абрамович.
И Кирил Рашков да ни стане президент вие пак ще го подкрепяте, защото "давал пари".
То наистина по-добре да не говорим, че правилото "неподвластни никому никога" ще важи само за една част от феновете.
Да видим колко ще сте заинтересованите от играта на отбора в трети кръг когато играем срещу Берое на Лаута, а билетите ще са по 7 лева.
За тая продукция дето ни я предлага вашия любимец Коко - нищо чудно да сме трицифрено число.
Vincenzo написа:tomba написа:LokoMaina написа:Аз съм от КОКОФОБИТЕ и като такъв смятам, че Локо ще изиграе много "странни" мачове. Първият вече мина. Предстои /може би/ вторият.
Ако не му забранят, Марто ще се разпише- както обикновено...
Мачът няма да е Х!!!
Защо така мислиш?Локо-то ги събраха за 2-3 седмици а освен Коко май няма много желаещи да издържат отбора.Слезте на земята да не се окажете в някоя по-долна група.
Не мога да разбера това неистово желание, да се коментира нещо, за което не се знае почти нищо, от коментатора. За 13 години колкото презинденти/собственици сменихме и колкото тежки кризи сме изкарали, тая пуста "А" група, не сме я напускали. Вие си имате ДПС, за нас не се тревожи. Ще се оправим и без турски лири.
Случки има всякакви. Едни напускат "А" група и се връщат бързо, други въобще не я напускат, трети като я напуснат веднъж и никога не се връщат! Лошо е когато не достигат турските грошове, но дано Аян да помогне.
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!