Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rstein

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот rstein » 23 юли 2012 15:01

Captain Stottlemeyer написа:Лично мое мнение, без да ангажирам никого, е че г-н Динев просто е искал да се оттегли от клуба. Търсил е само удобен повод, а конкретният повод с протеста на феновете може дори да е бил режисиран лично от него. 8-)

И аз започвам да си мисля нещо подобно! Просто съвсем преднамерено и нелогично се случиха тези неща, никаква реална причина не ги опосредстваше. Въпреки че все пак е странно да се провежда подготовка, да се играят контроли, да се участва в суперкупа и ЛЕ и след това да се оттеглиш? Не съм привърженик на теорията на конспирацията, но има нещо тука, което един ден ще излезе наяве!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 юли 2012 15:02

Егати... А ние се мъчим да изгоним пернишките кратуни вече толкова време. Ние ги псуваме, а те се правят, че дъжд вали. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 23 юли 2012 15:04

Сега някой ще се нахвърлят пак да взимат играчи наготово...
България !!!!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 23 юли 2012 15:05

727150 написа:
mmitko написа:
727150 написа:Неприятна история , според мен винаги ще се намерят фирми и хора да се ангажират с Локо Пд , само че Тото Динев реши да се оттегли в много неудобен момент , три дни преди реванша за ЕКТ .Този човек откъдето мине ,отборите играят след това в А окръжна група .

При такива фенове интересно кой ще се навие да налива пари в една бездънна каца и насреща да го псуват ?

Какви фенове , според мен плакатът който бяха издигнали феновете отговаря на истината .Не вярвайте на Русев и Грънчаров , които всячески се опитваха да защитават Динев в студиото на ГОНГ , защото в техния случай имаме конфликт на интереси .При тях конфликта е следния - Ако напиша и кажа истината и само обективната истина ,няма да мога да се кача без пари на чартъра .От Русев и Грънчаров критики към Батков , Тонев ,Динев , Ганчев .Титаните и т.н. не очаквайте .Очаквайте само интервюта с правилно зададени въпроси .

Поздравления за мнението ти,много точно!
Последна промяна от крАСАВци на 23 юли 2012 15:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 23 юли 2012 15:05

Captain Stottlemeyer написа:Лично мое мнение, без да ангажирам никого, е че г-н Динев просто е искал да се оттегли от клуба. Търсил е само удобен повод, а конкретният повод с протеста на феновете може дори да е бил режисиран лично от него. 8-)

И аз започвам да си мисля нещо подобно! Просто съвсем преднамерено и нелогично се случиха тези неща, никаква реална причина не ги опосредстваше. Въпреки че все пак е странно да се провежда подготовка, да се играят контроли, да се участва в суперкупа и ЛЕ и след това да се оттеглиш? Не съм привърженик на теорията на конспирацията, но има нещо тука, което един ден ще излезе наяве!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 23 юли 2012 15:06

Не знам какво да мисля, но ако разпадне отбора е грозна к**во мутра

obi4am_pirin написа:Кой би си давал парите докато го псуват?

Този който чака далавера - пример - Гигов.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 юли 2012 15:06

mrw8 написа:Сега някой ще се нахвърлят пак да взимат играчи наготово...

Е ние за инвалида Карвальо си платихме .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 23 юли 2012 15:07

Прочетох първите две-три страници от темата /нататък не продължих/ и единственото, в което се убедих е, че "БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ" си заслужава това, в което се е превърнал!!!
Изображение

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 23 юли 2012 15:07

Red Warrior написа:Егати... А ние се мъчим да изгоним пернишките кратуни вече толкова време. Ние ги псуваме, а те се правят, че дъжд вали. :evil:

Ами давайте по-смело де! Навремето Черепа изгонихте, с тея боклуци ли ще се церемоните?

Потребителски аватар
optimista
Контакти:

Мнениеот optimista » 23 юли 2012 15:08

първия точен коментар който прочетох

Върни се в “Локо Пловдив”