И не мога да разбера защо е нужно да обиждате другите фенове ей така, на общо основание? Да не се имате за нещо по-висши същества от тях? Нещастници били ирландците...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа.Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума.
![]()
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас.
D.Georgiev написа:staria написа:Затова съм написал възможни. Аз лично нямам проблем с едно класиране/некласиране. Просто споделям информация. Иначе съм почти сигурен, че или ние или Черноморец (а защо не и двата) ще "изгорим" за Европа.
Много трудно и двата отбора ще изгорят за Европа. Трябва "Литекс" да бият днес, а "ЦСКА" в последния кръг задължително да ни победят в Разград. По отделно тези неща са възможни, но да се случат и двете плюс още една победа за "Литекс" над вас вече става доста малко вероятно.
nesidor написа:Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа.Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума.
![]()
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас.
В Шампионската лига гледахте отблизо.
фифи перото написа:danimann написа:hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.
Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !
Едно рядко разумно мнение.
Любопитно ми е пловдивчани и бургазлии на какво се надяват ЛЕ,освен на олимпийският принцип?!
staria написа:D.Georgiev написа:staria написа:Затова съм написал възможни. Аз лично нямам проблем с едно класиране/некласиране. Просто споделям информация. Иначе съм почти сигурен, че или ние или Черноморец (а защо не и двата) ще "изгорим" за Европа.
Много трудно и двата отбора ще изгорят за Европа. Трябва "Литекс" да бият днес, а "ЦСКА" в последния кръг задължително да ни победят в Разград. По отделно тези неща са възможни, но да се случат и двете плюс още една победа за "Литекс" над вас вече става доста малко вероятно.
Има и лицензи... Виж Глазгоу Рейнджърс какво ги направиха тази година.
staria написа:Мислете как да вкараме Локо София в Европа, те имат по-добър коефициент за Европа от нас и Черноморец. Фифи, фифи, годинките ти натежават май?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта