Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Европа, какво ни чака?

Мнениеот vaskonti » 19 май 2012 11:43

Рибата е още в морето, вие тигана слагате! :shock: Няма лошо де...
И не мога да разбера защо е нужно да обиждате другите фенове ей така, на общо основание? Да не се имате за нещо по-висши същества от тях? Нещастници били ирландците... :x
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 19 май 2012 11:44

Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа. ;) Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума. :lol:
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас. ;)

В Шампионската лига гледахте отблизо.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2012 11:45

D.Georgiev написа:
staria написа:Затова съм написал възможни. Аз лично нямам проблем с едно класиране/некласиране. Просто споделям информация. Иначе съм почти сигурен, че или ние или Черноморец (а защо не и двата) ще "изгорим" за Европа.

Много трудно и двата отбора ще изгорят за Европа. Трябва "Литекс" да бият днес, а "ЦСКА" в последния кръг задължително да ни победят в Разград. По отделно тези неща са възможни, но да се случат и двете плюс още една победа за "Литекс" над вас вече става доста малко вероятно.

Има и лицензи... Виж Глазгоу Рейнджърс какво ги направиха тази година.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: ЦСКА шампион, Левски, Локо и Ч-ц с равни точки, кой е в ЛЕ??

Мнениеот demy27 » 19 май 2012 11:46

Най-сигурният Български участник в ЛЕ за сега е Левски, което е и безкрайно тъжно. Тъжното е, че всичко което се случва в българският футбол през последните три седмици е подчинено на една единствена цел - Левски в ЛЕ. Дербито Левски-ЦСКА завърши по такъв начин, който отговаря на тази цел; Купата беше взета от този отбор, който трабва да вземе купата за да играе Левски в Европа; и едва ли вече някой се съмнява кой ще е новият Шампион на България - това ще е отборът, който ставайки Шампион ще прати Левски в Европа. Едва ли на последният мач в Разград ще се случи нещо различно от някакъв "Геройски" хикс. Тъжно е и за феновете на Левски, които "хем ги боли, хем ги сърби" - от една страна искат да махнат Батков, от друга искат да играят е Европа, като само европейските пари държат Батков на власт. Абсурдът е пълен, когато се оказва, че сините трабва да се молят ЦСКА да станат Шампион. ЦСКА пък трябваше да пусне на Левски, но са облагодетелствани, защото трябва да са Шампиони за да отидат Левски в ЛЕ. Разград ще се откажат от Шампионската титла пак за да могат Левски да играят в Европа.
Най-тъжно е за Локомотив и Черноморец, защото един от тези отбори няма да играе в Европа.
И други приказки са много дразнещи - как трябвало да играе Левски, защото имали по-добър коефициент и по-добри шансове да се представят добре - пълни глупости. А другите как ще трупат опит и коефициент, ако не започнат от накъде?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 19 май 2012 11:47

Спокоооооойно бе :lol: никой не я ще тая Европа преди да си направим стадиона, тука си констатираме.
Полечка да не ви изместим веднъж от мястото за квота, защо така ревете, бе ? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 19 май 2012 11:48

nesidor написа:
Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа. ;) Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума. :lol:
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас. ;)

В Шампионската лига гледахте отблизо.

Дам чорбарските футболисти от ВИП ложата наистина гледаха от близо мачовете на Левски в ШЛ.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 май 2012 11:48

фифи перото написа:
danimann написа:
hrclspr12 написа:Бъдете разумни! "Левски" НЕ трябва да играе в Европа. Отново ли искат да ни бият поредните анонимници? Не, лично аз ще кажа по - добре едно лято по - малко излагации.

Хора,не бъдете наивни.Нали знаете,че Левски ако се класира за ЛЕ ще направи добра селекция и аз лично,макар и фен на ЦСКА предпочитам Левски да играе в турнирите,отколкото Чц или Локо.Нали не сте забравили,преди 2 години,когато едвам се пребориха с Локо София,с един Дембеле как биха Спортинг,биха Гент,едвам не биха Лил (взеха 7 т. все пак).Тоест,с добра селекция стават нещата.Пък и Левски има най-добър коефицент все пак !

Едно рядко разумно мнение.
Любопитно ми е пловдивчани и бургазлии на какво се надяват ЛЕ,освен на олимпийският принцип?!

Фифи, ми дай да си вземете пожизнено участие в ЕКТ, другите да го духат.

И как другите да трупат точки, като с всякакви похвати не им давате да се доберат до участие в ЕКТ.
Държавни отбори сте си и това е.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 11:49

staria написа:
D.Georgiev написа:
staria написа:Затова съм написал възможни. Аз лично нямам проблем с едно класиране/некласиране. Просто споделям информация. Иначе съм почти сигурен, че или ние или Черноморец (а защо не и двата) ще "изгорим" за Европа.

Много трудно и двата отбора ще изгорят за Европа. Трябва "Литекс" да бият днес, а "ЦСКА" в последния кръг задължително да ни победят в Разград. По отделно тези неща са възможни, но да се случат и двете плюс още една победа за "Литекс" над вас вече става доста малко вероятно.

Има и лицензи... Виж Глазгоу Рейнджърс какво ги направиха тази година.

Е, аз говоря чисто футболно. По принцип всичко може да стане и наистина може и да е малко рано да се дискотират тези неща. Аз лично си пожелавам успех на всички български отбори, които се класират за ЕКТ.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 19 май 2012 11:57

Мислете как да вкараме Локо София в Европа, те имат по-добър коефициент за Европа от нас и Черноморец. Фифи, фифи, годинките ти натежават май?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 19 май 2012 11:59

staria написа:Мислете как да вкараме Локо София в Европа, те имат по-добър коефициент за Европа от нас и Черноморец. Фифи, фифи, годинките ти натежават май?

По-скоро мисля, че му липсват доста, че да дрънка такива глупости.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”